Şimdi Ara

Naruto (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar shippuuden in kaliteli avi formatlarını nerden bulabilirim. mkv ler takılıyor bende o yüzden avi de kısılıp kaldım

http://www.ircpaylasim.com/naruto-shippuuden-download-izle-indir-f1103.html

tr altyazılı

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar shippuuden in kaliteli avi formatlarını nerden bulabilirim. mkv ler takılıyor bende o yüzden avi de kısılıp kaldım

http://www.ircpaylasim.com/naruto-shippuuden-download-izle-indir-f1103.html

tr altyazılı

Hocam sen askerden geldin mi ya Geçen sene bu aylarda gitmiştin
    Korkma koç yetişir semadan yeterki sen ismail yürekli ol...
  • Bende 325. dönemdim
    quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

6 ay oldu geleli kısa dönem nede olsa
    154 gün

Orijinalden alıntı: Espâda

www.animeo.net kapanmış ya da bakıma alınmış. Ne güzel Katekyo Hitman Reborn'u indiriyordum. Neyse 137 linki bulamayanlar için
    http://rapid-share.com/files/313117099/_AnimeOu__Naruto_Shipuuden_137.rar

7 aralığa kadar kapalıymış narutonun yeni bölümünü en erken pazartesi izleyebilicez
  • Bir sorum olacaktı. Naruto'nun bölümlerini yüklediğimde altyazılarını sorunsuz olarak ekliyordum. Ama bu son 100'den itibaren olan bölümlerde altyazı eklenmiyor. Mesela 104. bölümde altyazı varken 105. bölümde yok. Nedeni ne olabilir sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 2 Aralık 2009; 19:37:13 >

Orijinalden alıntı: :blaCk:

Bir sorum olacaktı. Naruto'nun bölümlerini yüklediğimde altyazılarını sorunsuz olarak ekliyordum. Ama bu son 100'den itibaren olan bölümlerde altyazı eklenmiyor. Mesela 104. bölümde altyazı varken 105. bölümde yok. Nedeni ne olabilir sizce

farklı ripleme sistemine geçmiş olabilirler, değişik player ile denedinmi @black
    selamlar bu arada :)
    aynı sorunu bende yaşamıştım, player'i değiştirdim denedim düzeldi...
    mesela bsplayer'de altyazı göstermiyor ve yok olarak belirtiyor...ama classicmediaplayer ile açtığımda altyazı çıkıyor..sanırım buna benzer bir olay sendekide.

Orijinalden alıntı: Giray Han

quote:

Orijinalden alıntı: :blaCk:

Bir sorum olacaktı. Naruto'nun bölümlerini yüklediğimde altyazılarını sorunsuz olarak ekliyordum. Ama bu son 100'den itibaren olan bölümlerde altyazı eklenmiyor. Mesela 104. bölümde altyazı varken 105. bölümde yok. Nedeni ne olabilir sizce

farklı ripleme sistemine geçmiş olabilirler, değişik player ile denedinmi @black
    selamlar bu arada :)
    aynı sorunu bende yaşamıştım, player'i değiştirdim denedim düzeldi...
    mesela bsplayer'de altyazı göstermiyor ve yok olarak belirtiyor...ama classicmediaplayer ile açtığımda altyazı çıkıyor..sanırım buna benzer bir olay sendekide.

Hmm.. Bende de Media Player Classic'te göstermiyor Dediğin gibi de deneyeyim bakalım...
    GOM Player ile denedim, oldu. Arigatou gozaimasu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 3 Aralık 2009; 18:42:01 >
  • Manga okuyanlara bir sorum var çok merak ettim, bilmek istemediğim şeyleride öğrenirim diye de araştırmıyorum soruya lutfen Evet veya Hayır diye cevap verin, açıklama yapmayın daha başka. Soru animenin 138.bölümünde olan bir şeyle alakalı izlemeyenler gene bakmasın soruya

itatchi, sasuke ile olan dövüşten sonra gerçekten öldü mü ?

Orijinalden alıntı: layneth

kalbimizde yaşıyor

Saygıyla anıyoruz...

quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Bende o siteden fansub indiriyordum ama kapanmış sanırım.Biri bölümün linkini verebilir mi?

bu arada cevaplar için teşekkürler ama dediğiniz gibiyse beni hiç tatmin etmedi, onca zaman bekledim o sahneyi

Orijinalden alıntı: altugaaa

www.onepieceofbleach.com

quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Bende o siteden fansub indiriyordum ama kapanmış sanırım.Biri bölümün linkini verebilir mi?

bu arada cevaplar için teşekkürler ama dediğiniz gibiyse beni hiç tatmin etmedi, onca zaman bekledim o sahneyi

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: altugaaa

Manga okuyanlara bir sorum var çok merak ettim, bilmek istemediğim şeyleride öğrenirim diye de araştırmıyorum soruya lutfen Evet veya Hayır diye cevap verin, açıklama yapmayın daha başka. Soru animenin 138.bölümünde olan bir şeyle alakalı izlemeyenler gene bakmasın soruya

itatchi, sasuke ile olan dövüşten sonra gerçekten öldü mü ?

evet

Cevap vermişler zaten ama neyse silinmiyor burda mesajlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 5 Aralık 2009; 20:56:50 >
  • gerçekten değişik bir bölümdü orochimarunun tekrar ortaya çıkması ve sonra tekrar gebermesi falan... ayrıca çeşke itachiyi bu kadar erken öldürmeselerdi özellikle bu bölümde kullandığı teknik 3. ve 4.hokagenin yapabildiği ruh yok etme(tam adını hatırlayamadım) jutsusuna çok benziyordu müthiş bir teknikti
  • ya bişe diimmi animede mangadaki havayı tutturamıyorlar yani animede çok önemli yerler kötü geçyior mesela itachi son anda gözünü çıkarcak gibi yaptı ama aslında alnına dokundu normalde o sahnenin duygusl fln olması gerekir ama bana animede çok basit geldi mangada daha güzeldi bence sonuç olarak saske vs itachi bölmleri beklediğim gibi değildi
  • Mangasını okumadım ama bende o sahneden hiç tatmin olmadın tamam "gozunu cikaracakmıs gibi yapıp alnına dokunması" olayını yansıtmışlar ama pek çok kişinin favorisi olan bir karakterin son anları bence çok daha güzel yapılabilirmiş, büyük hayal kırıklığı olmuştu bende.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.