Şimdi Ara

Naruto (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

itachi öldü mü şimdi..
    Ero-Sennin'in ölümü de çok sıradan oldu itachi de..
    birde yıllardır bekliyoruz bu mu yani tüm konu.. herşeyi uchiha klanına bağladılar götürüyorlar..
    nerede naruto nerede 4. hokagenin gizemi.. narutonun kullandığı kıçı kırık 3-5 tane saldırı var..
    dizinin adı neden naruto diye düşünüyorum son 3-5 bölümdür..

Mangaya başlamadan önce bende öyle düşünüyordum

Orijinalden alıntı: Jeasme

quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

itachi öldü mü şimdi..
    Ero-Sennin'in ölümü de çok sıradan oldu itachi de..
    birde yıllardır bekliyoruz bu mu yani tüm konu.. herşeyi uchiha klanına bağladılar götürüyorlar..
    nerede naruto nerede 4. hokagenin gizemi.. narutonun kullandığı kıçı kırık 3-5 tane saldırı var..
    dizinin adı neden naruto diye düşünüyorum son 3-5 bölümdür..

sabret evladım

Sabırlık birşey yokki. Bundan sonra bir tek bi Narutolu bölüm var. Ardından yine Şaringanlı Sasgayı göreceğiz sürekli
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Her şeye rağmen hala mangadan memnunsun öyle mi? helal olsun.

Orijinalden alıntı: GaaRa.

Soruma Cevap Verir misiniz ?

öyle yap arada bi şey yok

Orijinalden alıntı: GaaRa.

Şimdi 136.Bölümden 220.Bölüme Geçiyorum..Ondan Sonra Şipuyden'e Geçicem.136dan 220'ye Pek Bişi Degişiyor mu ?

malum dövüşten sonra bi iki bölüm izle sonra 220 yi izle şipuydene geç
    son bölüü izleyene kadar bu forumu okuma acayip spoiler var.
    durdurmak imkansız.
    mangacıları zor yolladık burdan zaten

• Sasuke'nin köye dönmesi artık iyice imkansız oldu.Dönmeyi bırak şimdi yok etmek istiyor.Bir anda 180 derece dönüş yaptı.Ne dönek adam.Gitti Akatsukiye girdi birde.Bakalım daha neler görcez.Artık aksiyonlu bölümler gelse bari.Sasuke'nin gözüde baya şekilli olmuş.

Bu arada animenin sonuna dair bir tahminim var.En sonda Naruto vs. Sasuke olur heralde.İkisinden biri ya da ikiside ölür anime öylece biter gibi geliyor bana.Ama bu sadece bir tahmin.Mangayı takip edenler gülebilir belki.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royal Archer

quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Her şeye rağmen hala mangadan memnunsun öyle mi? helal olsun.

bence şaka yapıyor, sen de hemen ciddiye almışsın.

Çin atasözü

• bir de bi şey sorucam ben madara sasuke'ye itachi'nin hikayesini anlattı sasuke şaşırdı inannamadı falan hep kendisini koruduğunu öğrendi,141'in sonun da ağlıyodu sahilde falan(bende abisini öldürdü çok üzüldü artık onun yolundan gider diye düşünüyodum) sonra durdu durdu Konoha'yı yok edeceğiz falan dedi.Hayda sasuke'nin kafasımı iyidir nedir orda niye ağlıyodun be adam o zman abine üzüldüysen onun izinden gider konaha'yı korursun,yok etmek de nerden çıktı

Orijinalden alıntı: Ocean_Life

bir de bi şey sorucam ben madara sasuke'ye itachi'nin hikayesini anlattı sasuke şaşırdı inannamadı falan hep kendisini koruduğunu öğrendi,141'in sonun da ağlıyodu sahilde falan(bende abisini öldürdü çok üzüldü artık onun yolundan gider diye düşünüyodum) sonra durdu durdu Konoha'yı yok edeceğiz falan dedi.Hayda sasuke'nin kafasımı iyidir nedir orda niye ağlıyodun be adam o zman abine üzüldüysen onun izinden gider konaha'yı korursun,yok etmek de nerden çıktı

Abisinin Çektiği Acılardan Ve Ailesinin Ölmesinden Konohayı Sorumlu Tutuyor Bence

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

quote:

bir de bi şey sorucam ben madara sasuke'ye itachi'nin hikayesini anlattı sasuke şaşırdı inannamadı falan hep kendisini koruduğunu öğrendi,141'in sonun da ağlıyodu sahilde falan(bende abisini öldürdü çok üzüldü artık onun yolundan gider diye düşünüyodum) sonra durdu durdu Konoha'yı yok edeceğiz falan dedi.Hayda sasuke'nin kafasımı iyidir nedir orda niye ağlıyodun be adam o zman abine üzüldüysen onun izinden gider konaha'yı korursun,yok etmek de nerden çıktı

Abisinin Çektiği Acılardan Ve Ailesinin Ölmesinden Konohayı Sorumlu Tutuyor Bence

doğru bu açıdan bakıncada insan bi hak veriyor sasuke'ye.Zaten hep madara karıştırdı ortalığı,alengirli alengirli bi sürü bi şey anlattı çocuğa,kafa çorba tabi

bende senin gibi düşünüyorum
    ganımca naruto-sasuke kapışmasına gidecek bu iş.
    onun alt yapısı olsa gerek.ayrıca susukedir ne yapsa yeridir
    .
    Günün birinde kafesin biri, bir kuş aramaya çıktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

bu hafta var mı naruto?

Bu hafta yok 7 Ocakta yeni sezon başlıyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 30 Aralık 2009; 17:05:31 >

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • Naruto Shippuden resmen Sasuke Shippuden oldu. Konuyu tekrar Naruto çevirseler çok iyi olacak resmen Sasuke anime'nin yıldızı oldu. Ero-Sennin'nin başına gelenlere Naruto'nun nasıl tepki vereceğini merakla bekliyorum ve bu gidişlede çok bekliyeceğim gibime geliyor.
  • önceden narutoyu severdım ama artık sassskeeee,dattebayo falan demesi bayıyo beni.jiraiya,pain,itachi gibi üstad kişilerin ön planda olduğu bölümler daha iyi geldi bana,kaç bölümdür bu şekilde gidiyor hiç narutonun eksikliğini hissetmedimama jiraiyanın ölümüne nasıl tepki vercek onu merak ediyorum.
    tabi kıyabilirse o caaanım arkadaşına.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.