Haritalardan bakıyorum kuyruk 10 kmyi buluyo. Bir araba 1 milyondan başlıyor herkeste özel araba var yani herkes milyoner. Otellerin geceliği en düşük 5 bin tl ve yer yok. Geceliği 20-30 bin tllik odalara bakıyorum onlar bile bitmiş. Burada atıp tutan fakiriz açız diyenler nerede ? kaynak Muğla'ya tatilci akını: Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu https://www.memurlar.net/haber/1069069/mugla-ya-tatilci-akini-kilometrelerce-arac-kuyrugu-olustu.htmlMuğla Büyükşehir Belediye Başkanı: Rezervasyonsuz gelmeyin https://www.birgun.net/haber/mugla-buyuksehir-belediye-baskani-rezervasyonsuz-gelmeyin-351906< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 23 Haziran 2023; 20:47:33 > |
Muğla'da şuanda 10 km kuyruk var. Otellerde yer yok. Yersen fakirlik var.

-
-
Fakirlik değil gelir eşitsizliği var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tatilcilerin dışında, önümüz kurban bayramı o trafiğin çoğu belki aile ziyareti veya memleketlerine giden insanların oluşturduğu trafik olabilir.
Fakirlik yok değil, asgari ücret bile şimdi cüzdana sığımıyor para var ancak değeri yok. Bugün bir ssd alacaktım 500 tl lik ürün 650 TL ye fırlamış 1 günde. Hala ekonomimiz iyi diyen varsa AK partiye oy atmaya devam etsin daha da iyi olması için
-
muğlaya giriş 10km tıkalı tüm türkiyenin ailesi muğladamı yaşıyo
-
Muğla özellikle Bodrum ve çevre ilçelerinde başta İstanbul olmak üzere ikamet edenlerin müstakil haneleri / yazlıkları var. Bizzat ikamet ettikleri yer için de bunlar tatilci diyemezsin çoğu yer mülk sahibi. Bodrum yazın İstanbul/İzmir/Ankara gibi büyükşehirde yaşayanları göç ettiği kalabalık bir ilçe haline geliyor.
-
Üşenmedim açtım google haritaları yemyeşil
-
Evdeyiz. Kiradayız ve arabamız yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konu kilit üye ban
-
Verdiği linki kendi bile okumamış Kâmil
Bizim temennimiz şu, vatandaşlarımızın kendi sağlığı, sıhhati açısından güzel tatil yapabilmeleri. Bunun için de mutlak suretle rezervasyon yaparak buraya gelmeleri. Buraya rezervasyonsuz geldiklerinde aradıklarını bulamadıklarında tekrar geri dönüşü de göze alamıyorlar ve bir ağacın altına arabamızı çekelim ve birkaç gün burada tatilimizi yapalım düşüncesine giriyorlar. Rezervasyon yapmadan gelen vatandaşlarımız maalesef bir ağacın altını mekan ediniyorlar” dedi.
Yaşanan yoğunlaşma ve kamplaşmanın ardından oluşabilecek kirliliğin önüne geçmek için belediye ekiplerinin çok büyük çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Gürün, “Ağaç altında çadır kurup tatillerini yapan turistler, çöp üretiyorlar ve ilçe belediyelerimiz üretilen çöp miktarları açısından olağan üstü gayret göstermek durumunda kalıyorlar. Bu ve bunun gibi birçok konuda ilimizde büyük bir faaliyet var ve belediyelerimiz bu faaliyetlerle birlikte büyük bir yük altına girdiler.
-
10 km kuyruk için gerekli araç sayısı = max 3 bin
Her arabada 10 kişi olsa = Muğlaya gelen turist sayısı 30 bin
Trafik 5 gün sürse = 150 bin
SEN NE KONUŞUYON? ALOOOOO ÜLKE 80 MİLYON OLDU
-
100 milyon nüfus + dünyanın en ziyaret edilen 6. Ülkesi olmak demek turizmde sınırsız arz ve talep demektir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayramın ilk günü kurbana gidicem sonra büyüklerime. 2. Gün yazlığa gidicem viski çikolata yiyecem.
Bunları yapabilmem kriz olduğunu söylememe engel değil çünkü kriz var. Mesele bireysel değil.
Ülke evdir evinizi haşereler içten kemirirken susmak haşereleri tutmaktır.
Üstüne üretimde az. aşırı talepte ihtalatı patlattı cari açık ve enflasyon bu yüzden
Üretim hiçbir zaman fazla olmaz bu ülkede
Üretme ve ticaret mantığı en son Roma döneminde falan vardi bu topraklarda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direkt şu mesajla yanıtlamış olalım:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156091637
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Haziran 2023; 22:26:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ulke nufusu 100 mılyonu gecmiş sen neyın kafasını yasıyorsun tabkı muglada kuyruk olur kıç kadar yere bayram tatılı yapıp mılletı ıtelersen adım atacak yer bulamazsın dogal olarak. Azcık zeka gelıstırıcı seyler yapın konu acmadan once satranc kursu fln yazılın en kötü
-
100m
-
Dostlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu ?
90-100 milyon insan var bu ülkede.
Sadece 1 milyonu bile bunları yapacak imkana sahip olsa koca bir şehir demek.
İlaveten bodrumda datçada tatil yörelerinde yazlıkları olan insanların emin olun yarısı o yazlıkları 10-20-30 sene önce aldılar yahut ailelerinden kaldı. 40-50 senelik yazlıkları olan yaşlı insanlar var, kışın istanbulda yazın tatil yöresinde yaşayan.
Ülkede adam akıllı işi olup birazda olsa insanı hayat yaşamaya imkanı olan insanlardamı olmasın ? herkes sosyal destek için ilçe başkanlığı kapısınamı gitsin istiyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 24 Haziran 2023; 0:36:49 > -
ne trolssunuz bir bitmediniz...
Fakirlik değil gelir eşitsizliği var
|
10 km kuyruk için gerekli araç sayısı = max 3 bin Her arabada 10 kişi olsa = Muğlaya gelen turist sayısı 30 bin Trafik 5 gün sürse = 150 bin SEN NE KONUŞUYON? ALOOOOO ÜLKE 80 MİLYON OLDU |
Evdeyiz. Kiradayız ve arabamız yok.
|
2 gram beynin ile köyünde oturuyorsun 100 milyon nüfuslu ülkede 5-10 bin kişi lüks arabaya biniyor tatil yapıyor diye sosyal medyada konu açıp Türkiye'de ekonomi kötü mü diyorsun Afrika'da gotunde yaprak ile gezen adamlar sizden daha kültürlü zeki lan |
Biri şu arkadaşa matematik, mantık, istatistik, ekonomi disiplinlerini anlatsın. Yoksa böyle 1,5 IQ'luk konular açmaya devam edecek.
|
Üşenmedim açtım google haritaları yemyeşil |
La olum yeter ya, kahvaltı konusu açıyorsun, tatil konusu açıyorsun. Bu işin sonu ''milyon tane ekmek satılıyor nerede fakirlik''. Ülke de hala insanların kıçında don var, nerede bu fakirlik? Aha bu da benim savım. |
Üretim hiçbir zaman fazla olmaz bu ülkede
Üretme ve ticaret mantığı en son Roma döneminde falan vardi bu topraklarda |
Bayramın ilk günü kurbana gidicem sonra büyüklerime. 2. Gün yazlığa gidicem viski çikolata yiyecem.
Bunları yapabilmem kriz olduğunu söylememe engel değil çünkü kriz var. Mesele bireysel değil. Ülke evdir evinizi haşereler içten kemirirken susmak haşereleri tutmaktır. ![]() |
Benzer içerikler
- yakup akkan beraat etti
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- dünyanın en cahil ülkeleri
- ebu ubeyde öldü mü
- muhalif kanallar listesi
- rtx 5090 fiyat
- atatürk ile ilgili filmler
- telsiz kullanım ücreti 2025
- kutusu açılmış telefon iadesi
- en iyi elektrikli araba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X