Şimdi Ara

Muğla'da şuanda 10 km kuyruk var. Otellerde yer yok. Yersen fakirlik var. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben fakirim ve rahatım, niye rahatım biliyor musun? maddi imkanlarım sıkıntıya düştükçe senin gibi kişilerden para ihtiyacımı gideriyorum. ekonomi iyi ise maddi sorunlarımı sizler gidereceksiniz, hem de eşek gibi gidereceksiniz.

kiracıyım ama kira ödemiyorum, yakında işimden olursam da senin gibilerden para alır hayatımı idame ettirmeye devam ederim. batan ekonomiyi düzeltmeye çalışsanız iyi olur zira kendi ayağınıza sıkıyorsunuz haberin olsun.

ben aç iken sen tok olabileceğini mi sandın? öyle bir dünya yok.

edit: sizin gibilere laf anlatacak halim yok, bundan sonra başınıza geleni çekmek durumundasınız, ben haber veriyorum sadece. bundan sonra ekonomik sıkıntılar zenginleri de vuracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 24 Haziran 2023; 16:39:16 >
  • ben de her yaz çeşme'ye gidiyorum zenginmişim haberim yok. tabi bu durumun kayınpederimin çeşmeli olmasıyla hiçbir alakası yok zengin olduğum için gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları görmüyolar, otellerde 50 bin tllik odalarda yer yok

• Bodrum'da bizim başmühendisin deniz manzaralı havuzlu yalısı var İstanbul'dan Bodrum'a gidenlerden biri de o
    😆

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konunun amaçlı belli. Yeter ki Dolar konuşulmasın..!
    Ekonomi konuşulmasın...!!

ALGI VE YALAN ÜZERİNE KURULMUŞ BİR AKP ZİHNİYETİ...!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt
    Ne diyon sen ya, milletin ayakkabısı bile var. Hayret ediyorum ya, ayakkabı bile almışlar. Namkör bunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulke ekonomisini Kafe doluluk oranindan ölcenin aklindan suphe ederim.

Bayram tatillerinde hareketlilik oluyor dogal olarak. Yeterince yol olmamasi ve gidilen yerlerin kucuk kasabalar olmasida trafigi cogaltiyor haliyle. Her yer dolu derler ama ulkenin Ankaradan otesi bos, yollarda trafik desen yok. Agirlik hep bir yere yigilip, gidilen guuergahlarda fazla yol olmamasida trafigi sisiriyor.

Hindistanda Milyar insan var geneli fakir ama zenginide var. Bizdekide o hesap, 80 Milyonun 15 Milyonu varlikli olsa heryeri tikamaya yeter. Onlar gezer tatil yapar, geri kalan cogunluksa bu gelenlere hizmet eder.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abboww kullanıcısına yanıt

villasi olanlari bilmiyorum ancak oteller full

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktroll whatsapp grubunda bu konuyu açmasını istemişler o da açmış, yoksa kimse kendi aklı ve mantığı ile bu fikri savunmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.