Şimdi Ara

3 polisimizin katiliydi: 353 yıl hapis yatacak terörist beraat etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (7 Mobil) - 1 Masaüstü7 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyarbakır’da, uzaktan kumandalı saldırı düzenleyerek biri Özel Harekat Şube Müdür olmak üzere 3 polisimizin şehit olmasına neden olan PKK’lı terörist Yakup Akkan beraat etti. Akkan, 4 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 353 yıl hapisle cezalandırılmıştı.
    3 polisimizin katiliydi: 353 yıl hapis yatacak terörist beraat etti 3 polisimizin katiliydi: 353 yıl hapis yatacak terörist beraat etti

Sözcü Gazetesi’nden Özgür Cebe’nin haberine göre polislere bombalı tuzak kuran PKK’lı terörist Yakup Akkan, 4 kez ağırlaştırılmış müebbet ceza aldı. Yargıtay kararı bozdu. Hain, ‘barış süreci’ için Bahçeli’ye teşekkür etti. Hakim ‘beraat’ dedi.

ÇUKUR HENDEK OPERASYONUNDAN DÖNEN ZIRHLI ARACA BOMBALI SALDIRI DÜZENLEDİ

İstanbul’da sahte kimlikle yakalanan PKK’lı terörist Yakup Akkan’ın yargılandığı davadan karar çıktı. Akkan, 15 Aralık 2015’te Diyarbakır Silvan’da çukur hendek operasyonundan dönen zırhlı araca uzaktan kumandalı bombayla saldırı düzenledi. Hain tuzakta Özel Harekat şube müdürü Ahmet Kabukçu, polisler Mustafa Nohut ile Nuri Yazanel şehit oldu. Yine Silvan’da askeri araca uzaktan kumandalı bombalı saldırı gerçekleştirdi, 21 asker yaralandı.

ŞOKE EDEN SAVUNMA: TSK’YA YARDIM ETTİM

Terörist Akkan, Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı, 4 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 353 yıl hapisle cezalandırıldı. Yargıtay 3. Ceza Dairesi kararı esastan bozdu. Yeniden hakim karşısına çıkan teröristin yaptığı savunma ise şoke etti. Süleyman Şah Türbesi’nin taşınmasında TSK’ya yardım ettiğini öne süren PKK’lı terörist, şunları söyledi:

“OLUŞAN BARIŞ İKLİMİNDEN MEMNUNUM”

“Emniyet Müdürü ile 2 polisin öldüğü bombayı hazırladım, ancak ben yerleştirmedim. Parmak izlerim de bombada pil bloğu üzerindedir. Sayın Cumhurbaşkanı ve Bahçeli’nin başlattığı süreç barış yolunda yapılmıştır. Oluşan barış ikliminden duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum.” Terörist savunmasını ‘beraat’ talebiyle tamamladı.

CEZASI KALDIRILDI

Mahkeme, terörist Akkan’a daha önce verilen 4 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 353 yıl hapis cezasını kaldırdı. Emniyet Müdürü ile 2 polisi şehit etmek, 21 askeri yaralamak suçlarından ayrı ayrı beraat kararı verildi. Terör örgütü üyeliğinden 15 yıl hapisle cezalandırıldı. 9 yıldır tutuklu olan teröristin cezasının onanması halinde tahliye olacağı bildirildi.

TÜRKİYE’DE PKK’LI, IRAK’TA YBŞ’Lİ, SURİYE’DE YPG’Lİ

PKK’lı hain savunmasında şunları söyledi: “Irak’ın Sincar bölgesine YBŞ’li (Şengal Direniş Birlikleri) olarak gittim. Peşmergenin desteğiyle IŞİD’le çatışmalara katıldım. Sonra Kobani’ye geçip bu kez YPG’li oldum. IŞİD’in geri püskürtülmesinden sonra da TSK’nın bölgeye operasyonları oldu. Çok yorulmuştum, evime dönmeye karar verdim. PKK’lılar beni çağırdı. İstifa sürecimin henüz kabul edilmediğini söylediler. Bomba eğitimi aldığım için kendilerine yardım etmemi istediler.”

7 ÇOCUĞUN BABASININ KATİLİ!

Şehit Emniyet Müdürü Ahmet Kabukçu, Ankara Kocatepe Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Törene Devlet Bahçeli de katıldı. Şehit Kabukçu’nun, Mesude, Şevval ve Zeynep adında üç çocuğu vardı. Polis memuru Nohut’un kızları Emine ve Fatma, Yazanel’in çocukları Yusuf ile Dilek yetim kaldı.
    haber hürriyeti
    https://www.haberhurriyeti.com/haber/25072287/3-polisimizin-katiliydi-353-yil-hapis-yatacak-terorist-beraat-etti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Utanmaları yok hiçbirinin. Kaç kez kandırıldılar, yüzleri bile kızarmadı.

Anayasal haklarını kullanan öğrencileri "tutuklu yargılanma" ile cezalandırıp, Türkiye'nin vatandaşlarını öldüren PKK'lıları çözüm süreci adı altında serbest bıraktığınız da unutulmayacak.

Sokakta eylem yapan gençleri
    Sanki devleti bölmüş gibi
    Sanki vatanı satmış gibi
    Sanki kamu malını peşkeş çekmiş givi
    Sanki katil gibi
    Görüp,
    yaka paça tartaklayan,
    taciz eden,
    küfür eden polisler,
    Bakın okuyun işte!
    Hükümetin gözündeki değeriniz bu!
    Koca bir hiç!
  • Troller de çıkıp pkk pes etti karşılıksız silah bıraktı diye kendilerini ve bizi kandırmaya çalışsınlar, 10 yıl sonra kendinizden utanacaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

Utanmaları yok hiçbirinin. Kaç kez kandırıldılar, yüzleri bile kızarmadı.

Anayasal haklarını kullanan öğrencileri "tutuklu yargılanma" ile cezalandırıp, Türkiye'nin vatandaşlarını öldüren PKK'lıları çözüm süreci adı altında serbest bıraktığınız da unutulmayacak.

• Bu mahkeme işleri gerçekten ama gerçekten çok değişik.

Bombalı saldırıda kullanılan bombada adamın parmak izi çıkıyor. Bombayı o yapmış. Ama bombayı ben yerleştirmedim diyor ve bu kanıtlanıyor diye adam bombalı saldırıdan değilde Törör örgütü üyeliğinden ceza alıyor !

Tutuklu ikende sözde devletede yardım ediyor. Terör örgütü üyeliğinden 15 yıl veriliyor. 9-10 yıldır içerde olduğu için cezanın 3 te 2 sini yattığına tahliye olma şansı doğuyor bu nasıl iş böyle ya.

Bombayı hazırlayan ile yerleştiren neden aynı cezayı almıyor ! Mühebbet ise bununda öyle alması lazım aslında. Alt mahkeme öyle yapıyor üst sınırdan cezayı veriyor ama üst mahkeme bozuyor ! Üstüne terörden ceza alanlara neden indirim oluyor cezası neyse fiili onu yatması gerekemz mi.

• Sokakta eylem yapan gençleri
    Sanki devleti bölmüş gibi
    Sanki vatanı satmış gibi
    Sanki kamu malını peşkeş çekmiş givi
    Sanki katil gibi
    Görüp,
    yaka paça tartaklayan,
    taciz eden,
    küfür eden polisler,
    Bakın okuyun işte!
    Hükümetin gözündeki değeriniz bu!
    Koca bir hiç!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz toroslar acilen geri getirilmeli.

• Bu doğruysa söylenecek hiç bir şey yoktur umarım yalan yanlış haberdir değilse bu haberin doğruluğunu onaylayın ve internete salın öyle bir koz ki kalbinde zerre merhamet kalan bu kararı savunamaz.Her fırsatta yüze vurulacak rezikllkite bir koz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

İşin komik olan tarafı bu bahsettiğiniz olayları yapan polislerde üni mezunu, iş bulmakta zorlanıp polisliğe kabul edilenler.

• chpye giden her oy pkkya gidiyor diyenler onlayn mı?

@Romulo

• Şu her Uçak yaptık, tank yaptık haberlerinin altına "başarılarımızı içimizdeki hainler görsün" yazan bir ekip var nerde onlar?

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ülkü ocaklarına yeni elemanlar lazım ondan bunları salıyorlar.

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

Boş yapmayın lütfen. Daha mahkeme kesinleşmemmiş.

Bu yargı işlerinde çok değişik işler var yok uluslar arası muhabbetler var yok insan hakları var yok o var yok bu var saçma sapan yere gidiyor işler. Yok suçların şahsiliği var.

Adam bombayı yapan bile olsa kullanan olmayınca fiili işleyen gibi ceza veremiyorsun benim anladığım. Ama terör örgütü üyeliğinden bile ceza versen 15 yıl az üstüne 15 yıl verip 10 yılda salma ihtimali olması bile mantıklı gelmedi.

Bu iş dönecektir mahkemeden bence.

Not: Bu olayın tam ayrıntılarınıda görmek lazım. Adam devlete yardımcıda oldun flan diyor bazı haber kaynaklarnda bazı teröristlerin öldürülmesine yakalanmasına flan mı yardım ettide cezayı az verdiler anlamak lazım.

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

adamların daha patentten haberi yok ama işte sana bilgisiz muamelesi yapmaya çalışıyorlar.

kaynak gösteriyorsun ... sonra "vadan hayını" oluyorsun :))))))

hayır... kore diyor biz amerika'dan destek aldık vs. kfx üretiyorlar adamlar 4.5 nesil diyorlar. bizimkiler sunumlarında TFX diye gösterdikleri üzerinde KFX yazan uçakları ise 5. nesil yapıyoruz :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 24 Mayıs 2025; 0:57:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivil asker polis yüzlerce vatandaşı katledil bir kaç yattıktan sonra devlet imkanalriyla Suriye'ye kadar götürülen işid lilerden neden kism bahsetmiyor.

Yoksa tek terör örgütü size PKK mi ?

• Rezalet, bunada güzelleme yapmaz dedim ama, ÖzkanK ucunda köşesinden yontmaya çalışmış. Trolünde kalitesizi çekilmiyor. Memleketde kaliteli trol yok maalesef.

• AccUssEdGR kullanıcısına yanıt

keşke kandırılsalar ama kandırılmak için saf ve iyiniyetli olmak lazım, bunların ki bilinçli ihanet

• İdam cezası olsaydı şu anda bunu konuşmaya gerek kalmayacaktı.

• Gercek hukuk devleti boyle suclari ne olursa olsun affetmez. Bu durum devketin yasalarina kendi saygisinin olmadigini gosterir. Insanlarda mahkemelerin verdigi hicbir karara saygi duymaz ve ceza almayi kabul etmez. Kendine saygisi olan ulkeler o teroriste asla gun yuzu gostermezdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.