Şimdi Ara

MS net framework 2.0 indirebilceğim site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • microsoftun kendi sitesinden %5i filan iniyor sonra birden download duruyor.başka nerden indirebilirim sorunsuz şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lèon -- 29 Ağustos 2007; 10:48:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

microsoftun kendi sitesinden %5i filan iniyor sonra birden download duruyor.başka nerden indirebilirim sorunsuz şekilde

http://www.filehippo.com/download_dotnet_framework_2/

Orjinalden alıntı: Lèon

yok ya buda %20-25lere gelince duruyor

sende bi sorun var o zaman
    Daha Fazla Göster
  • download yönteicisi kullanıyorsun değilmi?
  • dostum sana yolu gösteriyorum hemen başlat -->Tüm prog.--->Windows Update buraya tıklayınca zaten bi steye bağlanacak. gerisin ihalledersin biraz karıştırarak. ben orada netframework un 1 1.1 2 ve 3 ünü kurdum.
    Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.