Yüzbaşı
05 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri
http://shiftdelete.net/windows-7-aile-paketi-family-pack-13146.html

3 arkadaş, 2 yıldır var olan vistalı bilgisayarlarımızı yasal olarak windows 7 ye geçirmek istiyoruz.. Böyle bir pakedi netde fark ettik.... sizce gelirmi?
Arkadaşlar, 1.5 sene önce aldğım 160 gb sata2 diskli Toshiba notebookumun ( A200-1bp ) kapasitesinin dolması nedeni ile yeni bir hardisk düşünüyorum.. piyasada ( hepsiburada, tekmar, mavibigisayar, vatan computer ) sadece disk olarak en fazla 320 gb lık sata2 bulabildiğim halde, kutulu olarak 500 gb lık sata2 ( muhtemelen )li diskler satılmakta..

Tabi bu şekilde elimde kalacak olan 160 gb diskide kutuya koymakla bir taşla iki kuş vurmuş olacağım..

Yalnız mesele şu, 500 gb 5400 rpm sata2 likbir disk, notebookta çalışırmı ?( teoride çalışması lazım diye düşünüyorum) ... deneyen varmı ?...

pil ömrü ve veya performansında bir düşüş yaşarmıyım.?..

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Not: maksatım dahili kullanmak. Harici kullanmak istemiyorum.

Ayrıca : st9500325as ürün numaralı 500 gb lık seagate diski İZMİR'de nerde bulabilirim..
Arkadaşlar, 1.5 sene önce aldğım 160 gb sata2 diskli Toshiba notebookumun ( A200-1bp ) kapasitesinin dolması nedeni ile yeni bir hardisk düşünüyorum.. piyasada sadece disk olarak en fazla 320 gb lık sata2 bulabildiğim halde, kutulu olarak 500 gb lık sata2 ( muhtemelen )li diskler satılmakta..

Tabi bu şekilde elimde kalacak olan 160 gb diskide kutuya koymakla bir taşla iki kuş vurmuş olacağım..

Yalnız mesele şu, 500 gb 5400 rpm sata2 likbir disk, notebookta çalışırmı ?( teoride çalışması lazım diye düşünüyorum) ... deneyen varmı ?...

pil ömrü ve veya performansında bir düşüş yaşarmıyım.?..

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Not: maksatım dahili kullanmak. Harici kullanmak istemiyorum...
BAYRAM ÖNCESİNDE KAVRULMUŞ FINDIK FİYATLARI
12 YTL’DEN 8 YTL’YE DÜŞÜRÜLDÜ

Fındık tüketim alışkanlığını geliştirmek ve orta ve alt gelir grubunda bulunan vatandaşlarımızın daha uygun fiyattan fındık tüketmelerini sağlamak amacıyla, Kurumumuza ait 132 satış noktasında yapılmakta olan tanıtım amaçlı perakende kavrulmuş iç fındık satışlarında uygulanan fiyatlar yeniden düzenlenmiştir.

Buna göre bugünkü tarih itibariyle;

3,25 YTL’den satışı yapılan 250 gramlık paket fındık 2,50 YTL’ye,
6,00 YTL’ye satışı yapılan 500 gramlık paket fındık 4,00 YTL’ye,
12,00 YTL’den satışı yapılan 1.000 gramlık paket fındık 8,00 YTL’ye ve
13,00 YTL’den satışı yapılan 1.000 gramlık hediyelik paket fındık 9,00 YTL’den satışa sunulmuştur.

Ayrıca, aynı satış noktalarında Kırmızı Mercimek 3 YTL, Uzun Tane Pirinç 1,5 YTL, Orta Tane Pirinç 1,8 YTL’den satılmaya devam etmektedir.

Fındık tüketim alışkanlığını geliştirmek üzere, Şube Müdürlüklerimizce yapılmakta olan tanıtım amaçlı perakende kavrulmuş iç fındık satışlarında uygulanan fiyatlar yeniden düzenlenmiş, 430 gramlık kavanozlarda şekerli fındık ezmesi satışına başlanmıştır.
Yeni satış fiyatlarımız aşağıdaki tablodaki gibidir.

Paketli Kavrulmuş İç Fındık ve Şekerli Fındık Ezmesi Perakende Satış Fiyatları (KDV dahil)
Gramaj Fiyatı (YTL)
250 Gr. 2,50
500 Gr. 4,00
1.000 Gr. 8,00
1.000 Gr. Hediyelik 9,00
Şekerli fındık ezmesi (430 gram kavanoz) 5,00

Satışlarımız, Adana, Ankara, Akşehir, Aksaray, Akçakoca, Erzurum, Afyonkarahisar, Kayseri, Kırşehir, Konya, Yerköy, Eskişehir, Derince,Diyarbakır, Edirne, Kırklareli, Kırıkkale, Gaziantep, Tekirdağ, Bandırma İskenderun, İzmir, Mersin, Samsun ,Şanlıurfa ve Trabzon Şubelerimiz ile bağlı işyerlerinde perakende olarak yapılmaktadır.
Link :
http://www.tmo.gov.tr/tr/index.php?option=com_content&task=view&id=396&Itemid=1
Vodafone 3G mobil internet fiyatları

Düşünün kotalı kullanıyorsunuz telefona sabit ücret ödemeyeceksiniz ... hemde 7.2 gbps hız ile bağlanacaksınız..
Arkadaşlar hacdaki yakınlarımızla cepten/sabit hattan nasıl ararız veya onlar cepten nasıl arayabilirler.. en ucuz nasıl konuşuruz?.

Duyduğuma göre oradan hat da alınabiliyormuş. 2 konture konuşuluyormuş. bu doğrumudur?

geçmiş dönemlerde hacca giden veya hacca giden yakını olan arkadaşlar ayrıntılı bilgi verir iseniz sevinirim.

şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşlar explorer 8 yakında çıkacak... Beta 2 sürümü Türkçe olarak çıkmış bile...

xp için explorer beta 2 Türkçe İndir

vista için explorer beta 2 Türkçe İndir
Arkadaşlar bildiğiniz üzere büyük bir aksilik çıkmaz ise bu yılın sonunu na doğru 3g ihalesi yapılacak ..

Telefonları araştırdığımızda bir kısmı umts desteklemekteyken diğer kısmı hspda demekte..( ikiside 3g değilmi niye ayrılıyor )

Hangisi geleceğe dönük… hangisini tercih etmemiz mantıklı ?

Not:
Benim için 3g yi 1.tercih nedenim görüntülü konuşma olmayıp, internet ve hızlı data transferidir..
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bugün, medya da reklamlarını bol bol gördüğünüz görüntülü telefon uygulaması başlıyormuş....

Görüntülü telefon cihazını bedava vereceklermiş (bak sen !...)

işte bundan sonra bomba başlıyor..

efendim müracaat etmeye gidiyorsunuz. ( evde sabit hat yok düşünelim )

önce normal telefon bağlatıyorsunuz..

- yeterli diil..

sonra Aynı hat için Adsl e müracaat edeceksiniz

Gene yetmedi Modem alacaksınız..

Daha sonra görüntülü telefona müracaat edeceksiniz..

Yani deriden 1 değil 2 değil 3 post çıkartıyor Türk Telekom.

17 ( sabit hat sabit ücret )+ 29 ( adsl 1 mb 3 gb kota sabit ücreti ) +29 ytl görüntülü telefon hizmeti

En az 75 ytl her ay sadece görüntülü telefon için harcanacak. ( görüntülü telefon geniş bandı kullandığı için kotayı da şişirecek ...)

Diyecekseniz zaten telefon var. Adsl var. o halde bilgisayarda var. Görüntü için webcam cam var. msn var. skype var ..v.s hemde bedava) var

Ben niye görüntülü telefon için + 29 ytl harcayacağım biri bana söylesin...
Arkadaşlar moralim bozuldu adamlar çelik kapıyı kırıp girmişler güpe gündüz delirmek işden deği..l evde yoktuk. malum 15tatil diye bir kaç gün bulunmadık evde.... sabah işe gitmeden uğramıştm herhangi birşey yoktu (alt üstü 2 sefer kilitlerim hep bakkala bile gitsem o şekilde kilitlerim. )
eşim gelmişöğleden sonra ilk önce alt komşuya uğramış ilk başta bir saat oturduktan sonra yukarı çıkarken iki kişinin indiğini görmüş sonra kapıya anahtarı takacakkken kapının şeklini görür görmez.beni aradı.. sonra polisi aradık olay yeri inceleme derken hırsızların bir iki bilezik bir saati götürdüklerini anladık yatak odasını dağıtmışlar salona şöyle bir yoklamışlar diğer odalara bakma fırsatı bulamaışlar anladığım kadarı ile ( eşim yukarı çıkmadanönce alt komşu ile muabet ederken birilerinin geldiğini anlamışlar bırakmışlar sanırım.
kapının hali içler acısı komşularımın ifadesine göre herşey 10 dakika içinde olmuş bitmiş ...

1- benim anlamadığım her iki kiliti nasıl bu hale getirdiler çelik kapı kilit yerleri resmen yamulmuş. güpe gündüz nasıl cesaret ediyorlar anlamıyorum.
eşim dair komşular hiçbir ses duymamışlar.

2- kapıda ıslaklık vardı kapı patlatma denen biryöntem varmış su ile yapılyor sanırım o şekilde açmışlar.
yeniden kapı takılacak + ev alarm sistemlerini düşünmeye başladım (iş yerimde vardı.) + eşya sigortası yaptırmayıda ayrıca düşünüyorum.

akşama kaldığımız için kapıyı taktırcak vaktim olmadı.( gerçi vardı ama gündüz gözü sağlam olsundiye bugüne kaldı.) kapı kapanmıyor kapının arkasına ağırlık ne varsa koyduk şimdilik ...

zarar da değilim. Eşimin iyiki hırsızlarla evde karşılaşmadığına dua ediyorum ... düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum..

aldıkları bir iki parça değilde evime haneme girilmiş olması ....beni kahrediyor....

hep duyardım güpe gündüz çelik kapılı evmi soyulurmuş diye inanmazdım pek başıma gelince anladım...
Hakkında
Forum İmzası:
Waterman derki : " Rast gitmeye görsün bir kişinin işi, mermeri keser dişi. Ters gitmeye görsün bir kişinin işi, muhallebi yerken kırılır dişi...... "
Hakkımda:
Ellerimizden uçmadan değer verdiğimiz her şeyi, hakkıyla sevelim. Keşkelere yer vermeden yaşamak, sonradan üzülmek kadar zor değil.7FCE3328B06C4DFCA726BCEFDC5BAB43.jpg
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
TV
Samsung
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.285
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 149.680 (Bu ay: 206)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.