Forumda bu konuyu merak eden arkadaşlar olmuş.Bende bununla ilgili bir resimli anlatım yapayım dedim.Umarım beğenirsiniz. ....Öncelikle programımızı aşağıdan temin edelim.
Ayrıntılar: 1. numaraya basarak klasörümüzü bulacağız 2. numarada bilgisayarınızda hangi klasöre arka plan yapıyorsanız o klasörü bulun (ben sss diye isim verdiğim klasörü kullandım) 3. Klasörü seçtikten sonra tamam diyoruz 4. bu butona tıklayalım 5. kısımdaki gibi arkaplan için kullanacağınız resmi bulup seçiyoruz 6. resmi seçtikten sonra tamam diyoruz. 7. bu seçenek resim yerine o klasör içinin rengini değişmek için 8. bu seçenek klasör içindeki yazı tipinin rengini ayarlamak için 9. buda klasöre yaptığınız tüm değişiklikleri geri almak için kullanılır.
İyi eğlenceler....Yorumlarınızı eksik etmeyin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 28 Ağustos 2008; 10:50:28 >
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.
aslında ole degıl ıcınde ne kadar dosya varsa klasor okadar buyuyor... ve resmı ıstedıgın kadar buyuk yap dosyalar cogarltıkca resım ıkıye boluncek.. ama bı yolu olmalı baska bı program olmalı resmı sabıtlıyen :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuaN1925 -- 26 Temmuz 2008; 0:59:34 >
bu programı daha önce kullandım arkadaşın bahsettiği gibi resimleri parçalı gösterdi bir kaç denemede bende sildim.
TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin, Sana Türkmüsün, Kürtmüsün, Ermenimisin, Lazmısın diye sormuyorum. Ekmek yediğin Vatanını seviyor musun diye soruyorum? Başkalarını düzeltmek istiyorsanız önce kendinizi düzeltiniz. Hz.Ömer, X-Fire Call of Duty 2 GamersBloğumAdana25+http://aresturk.blogcu.com
aslında ole degıl ıcınde ne kadar dosya varsa klasor okadar buyuyor... ve resmı ıstedıgın kadar buyuk yap dosyalar cogarltıkca resım ıkıye boluncek.. ama bı yolu olmalı baska bı program olmalı resmı sabıtlıyen :S
"Backgrounder" diye bir programda aynı işlevi yerine getiriyor.İstersen bir de ona bak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 28 Temmuz 2008; 22:01:12 >
''Zaman hiç durmadan koşuyor.Eğer durursam birbirinin aynı olan ayak izlerini görürüm onun.Birbirinin aynı olan günlerde yaşarım.Aynı günü tekrar tekrar yaşamak ne verirki bana herşeyin hızla uzaklaştığını düşündürmekten başka..''
Arkadaşlar, Efendiler ve ey Millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar memleketi olamaz!En doğru, en hakiki tarikat, Medeniyet tarikatıdır!
yine de kocaman göğüsle önüne bakmak zor iş, yada ne bileyim her gördüğünü silikonlu kaldırım sanmak. yürüyorum arkama bakmadan lakin sürümlerden kazanmıyor bile adımlarım...
Dark is the sunlight, we cast the right together Dark is the sunlight, or i'm blind forever Dark is the sunlight, we spent the light together Dark is the sunlight, or i'm blind forever Pentagram...