Şimdi Ara

Minyon Tipli Olmak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
13.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizce bir bayanın yaşından küçük göstermesi dejavantaj mıdır? Erkekler bu tip kızlardan hoşlanmıyor mu veya komplekse mi giriyorlar ? Sebep nedir çok merak ediyorum.

Görüşleriniz benim için çok değerli..Ciddi yorumlar bekliyorum. Şimdiden hayırlı iftarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birce -- 10 Ağustos 2012; 18:47:52 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Minyon Tipli Olmak: Kapsamlı Bir Kılavuz

Minyon Tipli Ne Demek?

Minyon tipli olmak, ortalama boyun önemli ölçüde altında olan bir vücut tipini ifade eder. "Minyon" terimi genellikle 157 cm'den kısa kadınlar ve 172 cm'den kısa erkekler için kullanılır.

Minyon Tipli Olmanın Özellikleri

Minyon tipli insanlar genellikle şu özelliklere sahiptir:

• Kısa boy
    • İnce kemik yapısı
    • Yüksek metabolizma
    • Göreceli olarak küçük eller ve ayaklar

Minyon Tipli Olmanın Avantajları

Minyon tipli olmanın bazı avantajları şunlardır:

• Daha az kaloriye ihtiyaç duyma
    • Daha kolay egzersiz (yüksek metabolizma sayesinde)
    • Küçük vücut kıyafet bulmada kolaylık
    • Genç bir görünüme sahip olma eğilimi

Minyon Tipli Olmanın Dezavantajları

Minyon tipli olmanın bazı dezavantajları şunlardır:

• Bazı mesleklerde boy kısıtlamaları olabilir
    • Bazı sporlarda rekabet avantajı eksikliği
    • Yüksek yerlere ulaşmakta zorluk
    • Büyük insanlarla iletişim kurarken göz teması kurmakta zorluk

Minyon Tipli İnsanlar İçin İpuçları

Minyon tipli insanlar, vücut tiplerine uygun stratejiler izleyerek dezavantajların üstesinden gelebilirler:

• Sağlıklı bir kiloyu koru
    • Doğru kıyafetleri giy
    • Platform topuklu ayakkabılar giy
    • Güvenli bir şekilde egzersiz yap
    • Minyon tipli olmanın avantajlarını kucakla

Minyon tipli olmak, hem avantajları hem de dezavantajları olan benzersiz bir vücut tipidir. Uygun stratejilerle, minyon tipli insanlar potansiyellerini tam olarak ortaya koyabilir ve hayatın sunduğu her şeyin tadını çıkarabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dezavantaj değildir.Davranışları çocuk gibi olmasın.
  • tam tersi avantajdır kazulet gibi olmaktan iyidir
  • minyon tipler genelde kısa oluyor. bizim türkler arasında şöyle bi söz var; g.tü yere yakın olandan korkacaksın diye ama benim düşüncemi soracak olursan minyon tipli kızlar daima ilgimi çekmiştir ve genelde de bakımlı ve güzel oluyorlar. yani bana öyle denk geldi hep.
  • Bazıları minyon sever, bazıları kart
  • Kadın dediğin minyon olur zaten ne yapacan deve gibi kadını tarlaya mı sürecen.
  • karı dediğin at gibi olacak vurcan kırbacı vurcan kırbacı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalıplı Olmak İçin
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok da kısa değilim aslında 1.60 boyundayım. 26 yaşındayım. İş arkadaşlarım dahil herkes 21-22 anca gösteriyorsun diyorlar. Biriyle görüştüm, sırf küçük gösterdiğim için istemedi, biraz moralim bozulmuştu ama ümit verdiniz.. DH sayesinde daha iyiyim artık
    No SS no güveni yapıştırmayın
  • Kız dediğin uzun ince zarif olacak beyaz tenli olacak hatta simsiyah saçlı olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

Çok da kısa değilim aslında 1.60 boyundayım. 26 yaşındayım. İş arkadaşlarım dahil herkes 21-22 anca gösteriyorsun diyorlar. Biriyle görüştüm, sırf küçük gösterdiğim için istemedi, biraz moralim bozulmuştu ama ümit verdiniz.. DH sayesinde daha iyiyim artık

Üzgünüm dh standartlarinin altindasin

Dh erkekleri 1.90 boyunda, mavi gözlü, kasli, lys'de ilk 1000de olan erkeklerdir. Kizlari ise; bi.dk sen kizsin bu durumda 1.90 1.50 60 70 ygs kpss kezban at Allahh fatal error

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş demiş götü yere yakın olandan korkacaksın diye, katılmakla birlikte ben de hoş bulurum minyon tiplileri. Örn: Şu black swanda oynayan kız Buldum Natalie Portman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdaqwe -- 10 Ağustos 2012; 22:29:19 >
  • O değil de DH'de ilk defa bu kadar mesajı olan ve 26 yaşında bir bayan üye görüyorum.
  • :)

• aynı başlık incide açıldı bugun
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

karı dediğin at gibi olacak vurcan kırbacı vurcan kırbacı

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Çok da kısa değilim aslında 1.60 boyundayım. 26 yaşındayım. İş arkadaşlarım dahil herkes 21-22 anca gösteriyorsun diyorlar. Biriyle görüştüm, sırf küçük gösterdiğim için istemedi, biraz moralim bozulmuştu ama ümit verdiniz.. DH sayesinde daha iyiyim artık

Dh erkekleri 1.90 boyunda, mavi gözlü, kasli, lys'de ilk 1000de olan erkeklerdir. Kizlari ise; bi.dk sen kizsin bu durumda 1.90 1.50 60 70 ygs kpss kezban at Allahh fatal error

Güldürdün lan

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Deeet ben kezban değilim

Dh standartları değil konumuz..

Boyumdan memnunum ben, asıl sorun yüzden minyon göstermem. O yüzden erkeklerin bakış açısını merak ettim.
  •  Minyon Tipli Olmak?
  • kadının uzunu sokakta kısası yatakta makbüldür, niyeyse minyon kızlar bana çok sexy geliyor gerçi uzun boylu kızlarda sexy geliyor hatta hafif balık etlilerde kimi kandırıyorum nefes alsa yeter
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.