Şimdi Ara

Güzel, uzun boylu, karakterli, aşırı kültürlü, zeki, gerçekçi, olgun, sessiz kız tipi (Kız konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edit: son sayfalarda muhabbet devam ediyor

Özet: Başlıktaki kız sizden hoşlansa, siz de kıpırdansanız ama muhabbetiniz soğuk olsa ne yaparsınız? Sonradan muhabbeti ısınan var mı aranızda? Az muhabbet döndürelim erkek erkeğe

Benim başımda var böyle bir kız ama kıza ufaktan bir ilgim olduğu halde yaklaşmaya korkuyorum.

Çünküsü;

Kız çok güzel, boyu maşallah böyle 1.72 falan (benden uzun ). Konu dışının yüzde doksanından daha kültürlü, daha zeki. Kültürlü olduğunu göstermeye çalışmadığı halde her köşesinden kültür akıyor kızın. Zeka konusunda da keza öyle.

Ve bu kız benden hoşlanıyor.

Ben de açıkçası boş değilim, hoş biri çünkü. Ama bir sorun var: Kız az ve öz konuşuyor. Boş muhabbet yapmıyor, boş muhabbet de kursam yine kültür patlaması yaşıyoruz konuşmalarımızda.

Karşılıklı çay mı içeceğiz? 3 kişi çay içtik, tam 4 saat konuştum kız toplasan 20 dakika anca konuşmuştur. Eve geldim boğazım ağrıyordu çok konuşmaktan. Geveze biri de değilim normalde ha.

Çok da gerçekçi bir kız, beni defalarca başbaşa çay içmeye falan çağırdı da gitmedim. Baktı gelmiyorum mesaj attı hoşlandığına dair. Hoşlanmıyorum demek zorunda kaldım çünkü kızı hiç tanıyamadım. Olgun bir kız, direkt (erkek tabiriyle) eyvallah çekti.

Beni fazla tanımadığı için aramız böyle mesafeli diye düşünüyorum, çünkü sanat ve müzik haricinde bir konuşmamız olmadı hiç. Ciddi ciddi ne zaman otursak müzikten sanattan konuştuk, arap olam başka bir şey konuştuysak. Dershanede de sessiz bir kız ama okulunda epey eğlenceli bir kızmış duyduğuma göre. Saçma sapan, tatlı birkaç fotoğrafını buldum çok sevindim hatta

Aramızın ısınacağından emin olabilsem koşacam ben bu kıza da emin olamıyorum. Sanki ilişkiye başlasak o erkek, ben kız durumuna düşecekmişim gibi geliyor bana ama dediğim gibi henüz ısınamadığımızdan böyle geliyor olabilir bana.

Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda? Arası sonradan ısınanlar, soğuk başlayıp makaraya bağlayanlar var mı aranızda? Fikir alışverişi yapalım az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 4 Ağustos 2014; 14:12:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Olm kız hoşlanıyorum diyor sen hoşlamıyorum diyorsun sonra utanmadan konu açıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızın boyu 1.72 ve senden uzun mu kardeş hobbit misin
  • Kızı ne kadar çok övmüşsün arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Olm kız hoşlanıyorum diyor sen hoşlamıyorum diyorsun sonra utanmadan konu açıyorsun.

Hocam kız öyle bodoslama, öyle doğrudan girdi ki hoşlanmıyorum demek zorunda kaldım. Kafam karışıkken kıza umut verip üzmek istemedim, kızın karakteri çok iyi canını acıtmak istemiyorum dolayısıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORTOSS.

kızın boyu 1.72 ve senden uzun mu kardeş hobbit misin

Adam boyundan utanmıyor yazıyor, o boyunu takmamış sana ne oluyor?
    Ne tür mesaj atsın evet hobbitim mi desin?
    Boş mesajlarla ne milleti yermeye ne de kendinizi yüceltmeye calışmayın, zaman kaybı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 4 Ağustos 2014; 11:31:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • adres ver geliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha aktif olabileceğiniz etkinlikler yapın.Karşılıklı çay içerken mecbur konuşacaksınız ki kız konuşkan değilmiş diyosun.Ne bilim yeni mekanlar gezin,yemek yenecek yerler arayın,konsere falan gidin,kız kültürlüyse tiyatroya gidin,en kötü git lunaparka.Kendi müzik zevkini,anlayışını falan yavaştan kıza aşılamaya da başla,değişmesi lazım biraz...
  • Bak samimi söylüyorum o evlenmelik bir kız öyle gezip tozup bırakmalık değil akıllı ol aklını alırım!!!111!
  • öpünce geçer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

quote:

Adam boyundan utanmıyor yazıyor, o boyunu takmamış sana ne oluyor?
    Ne tür mesaj atsın evet hobbitim mi desin?
    Boş mesajlarla ne milleti yermeye ne de kendinizi yüceltmeye calışmayın, zaman kaybı

aramıza yeni hobbitler katılmış
  • quote:

valla doğruya doğru, hobbitim. ama her yere katlanıp kıvrılabiliyorum o yüzden güzel oluyor kısa boylu olmak. epey portatifim yani (teselli)

• Benim basimda da vardı böyle biri. Güzel olmamasına rağmen hoslanmistim kızdan. Kültür çok başka bir şey abi cirkinim benim diye severdim ah ulan ah

• Geçti artık kızı reddetmişsin başta

• Öyle kız bulayım direk evlenirim lan.
  • yaş kaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam kız arkadaşının kültürünü bile dh halkıyla yarıştırıyor, hiç mi kültürlü tanıdığın yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

Adam kız arkadaşının kültürünü bile dh halkıyla yarıştırıyor, hiç mi kültürlü tanıdığın yok?

Aslında var birkaç tane de şimdi "ateyis yusuftan daha kültürlü ha. valla bak" desem olmaz hani

• Geyik muhabbeti kuramıyosanız o ilişki yürümez.bi müddet sonra konuşmalarınız kültürel tartışmaya döner.

Yani bi konu üzerinde tartışıp durursunuz ben haklıyım diye

• sen kızı yönlendir kanki. konuşmaya zorla, açılır gittikçe. konu müziğe sanata kaymaya başladığı an dümeni kır farklı muhabbet aç. kendinden bahset, kızla ilgili bişeyler sor. olmadı hiç anlatmaya değer anın yok mu senin ya? sen anlattıkça oda anlatma ihtiyacı hisseder bir yerden sonra. özet:sen kızın seviyesine çıkamıyorsan kızı kendi seviyene indir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.