Şimdi Ara

Yakışıklı erkeklerin uzun boylu ve geniş omuzlu da olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fark ettiniz mi siz de? Mesela ben dışarı çıktığımda kızlardan ziyade yakışıklı erkekleri inceliyorum, 180 185'den kısa yakışıklı erkek görmedim.

Görüyorsun süpermodelleri , her yerleri % 100 mükemmel

Bi yandan tipsiz adama bakıyorsun. Tipsiz olması yetmezmiş gibi boyu kısa , erken yaşta kelleşiyor. Nereden tutsan elinde kalıyor

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

İyi genler çoğu zaman paket halinde gelir

Görüyorsun süpermodelleri , her yerleri % 100 mükemmel

Bi yandan tipsiz adama bakıyorsun. Tipsiz olması yetmezmiş gibi boyu kısa , erken yaşta kelleşiyor. Nereden tutsan elinde kalıyor
    Maalesef öyle balık adam. Hayatın şanssızlığı işte. Zenginlerin çoğu yakışıklı güzel oluyor. Eğer fakirseniz çok büyük ihtimalle de çirkinsinizdir kendinizi kandırmayın dh asosyalleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-E20DF54B6

Maalesef öyle balık adam. Hayatın şanssızlığı işte. Zenginlerin çoğu yakışıklı güzel oluyor. Eğer fakirseniz çok büyük ihtimalle de çirkinsinizdir kendinizi kandırmayın dh asosyalleri.

Alıntıları Göster
    Zenginlerin genelde genleri daha elit oluyor. Olmayanlar da sorunlu yerlerini yaptırıyorlar hemen

Orasına ameliyat burasına dolgu vs zart zurt düzeltiyorlar kendilerini bir şekilde. Fakir adamın hiç şansı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Zenginlerin genelde genleri daha elit oluyor. Olmayanlar da sorunlu yerlerini yaptırıyorlar hemen

Orasına ameliyat burasına dolgu vs zart zurt düzeltiyorlar kendilerini bir şekilde. Fakir adamın hiç şansı yok

Alıntıları Göster
    Hocam ben zengin olsam kendimi hiç kasmadan güzel karı yanaşır bana, çocuğum da güzel olurt tipsizliğime rağmen. Off kader işte ya. Arkadaşımın babası da fakirdi şimdi zengin oldu çocuk sabancıda bmw ile geziyor. Bizimki aynı tas aynı hamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E20DF54B6 -- 12 Eylül 2018; 19:16:5 >

Orijinalden alıntı: Guest-E20DF54B6

Hocam ben zengin olsam kendimi hiç kasmadan güzel karı yanaşır bana, çocuğum da güzel olurt tipsizliğime rağmen. Off kader işte ya. Arkadaşımın babası da fakirdi şimdi zengin oldu çocuk sabancıda bmw ile geziyor. Bizimki aynı tas aynı hamam.

Alıntıları Göster
    Bende hiçbir araba yok

• Abi kızlardan çok erkekleri daha çok inceliyorum ne demek. Bu yaştan sonra huy mu değiştirdin hocam?

Orijinalden alıntı: namaste1968

Abi kızlardan çok erkekleri daha çok inceliyorum ne demek. Bu yaştan sonra huy mu değiştirdin hocam?
    Ne alaka ya. Keşke bu hıyarın yerinde olsaydım diye hayaller kuruyorum bakıp.

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.