Şimdi Ara

AIDS şüphesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
39.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ciddiye alacağınızı umarak yazıyorum. Bundan 9 ay önce gerizekalılık örneği göstererek hadi kan kardeşi olalım diyen arkadaşımı geri çevirmedim ve parmaklarımızı toplu iğne suretiyle kanatmak suretiyle kan kardeşi olmuş olduk(kafama tüküreyim). Bundan sonra aklım başıma geldi ve türlü türlü hastalık senaryoları döndü kafamda. Arkadaşımın son derece cinsel hayatına düşkün biri olması beni daha çok tedirgin etti. Araştırmalar yaptım en az 3 ay geçmesi gerektiğini öğrendim derken zaman geçti unuttum gitti. Ara ara aklıma düştüğünde hep öteledim olmaz öyle şey diyerek kendimi teselli ettim. Fakat bundan 2-3 hafta önce vücudumda alerjik reaksiyona benzeyen bazı lekeler oluştu, bunları başta önemsemedim geçer dedim fakat gün geçtikçe belirginleştiler bu sefer içime kurt düştü acaba diye zira belirtilerin arasında bunun olduğunu biliyordum. Şu anda kafam allak bullak olmuş durumda. Test yaptırmaya çekiniyorum hastanelerde yapılıyor sanırım bu yüzden eczaneden test alayım diyorum ama her eczanede varmı nasıl istenir ücreti ne kadardır gibi sorular var kafamda. Lütfen bilgisi olan bu testlerle ilgili kişiler yorum yaparsa sevinirim. Eğer eczanelerde mevcutsa hemen alıp yapmak ve kurtulmak istiyorum bu şüpheden. Büyük olasılıkla bir şey yoktur diye kendimi avutuyorum ama gerçekten şüphesiz saniyem geçmez duruma geldim.







  • bu işin şakası olmaz git hastaneye hemen ol testini hayatin önemsizmide çekiniyorsun
  • arkadaşın AIDS mi ?
  • toplu iğne ile parmak yolu münasebetiyle kan kardeşi olduğunuza göre Yaşınızın bir hayli küçük olması gerekir..ama arkadaşın cinsel hayatı tavan diyorsan bu ayrıca irdelenmesi gereken bir konudur.

    Hemen git kan tahlili iste..
  • Hepatit A,B,C,D,E,F,G,Ğ....
  • hastahaneye gidip kan değerlerime baktırmak istiyorum diyorsun...

    ücretide onlar sana söyler yaptırmadan önce zaten.....

    şakaya gelmez bu işler..git hastaneye
  • Enfeksiyon bölümüne gidip eliza testi yaptır...Özel laboratuarlarda 1-2 saatte çıkar...Devlet hastaneleri ertesi gün falan veriyorlar diye biliyorum...

    Anadolu yakasındaysan test sırasında sana eşlik edebilirim...

    HIV o kadar kolay bulaşabilen bir virüs değil...Hepatit B ve Hepatit C o yönden daha tehlikeliler...

    Ayrıca 9 ay HIV'in belirti vermesi için çok kısa bir süre..Yıllar geçmesi lazım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sum 41

    Enfeksiyon bölümüne gidip eliza testi yaptır...Özel laboratuarlarda 1-2 saatte çıkar...Devlet hastaneleri ertesi gün falan veriyorlar diye biliyorum...

    Anadolu yakasındaysan test sırasında sana eşlik edebilirim...

    HIV o kadar kolay bulaşabilen bir virüs değil...Hepatit B ve Hepatit C o yönden daha tehlikeliler...

    Ayrıca 9 ay HIV'in belirti vermesi için çok kısa bir süre..Yıllar geçmesi lazım...




    Çok teşekkür ederim, İstanbulda ikamet etmiyorum. Hiv ve hepatit olarak komple kan testi yaptırmalıyım öleyse. Ama hemen sonuç alabilmek için eczanelerde satılan testlerden edinmek istiyorum daha sonra hasteneye gidip tahlilde yaptırırım. Bu eczanelerde satılan testler hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba? Her eczanede bulunurmu yoksa hemen temin ediyorlarmı?? Bunuda öğrenebilirsem çok iyi olacak benim için. Ayrıca mektebe gitmiş diyen arkadaşa ithafen bugüne kadar zinada yapmadım bir yudum içkide içmedim. Bunlar esasında beni ilgilendiren meseleler ama ortalık yerde yazmış olduğunuz yazı çok çirkin. Öyle olsa öyle derim kimden çekinicem kimliğim bellimi sanki. Ayrıca kanla bulaşma ihtimali cinsel ilişkiye göre daha yüksek.




  • HIV 6 ay kadar sonra belirti gösterebilir.
    Özel hastanelerde 30-50 lira arası bu testler. Mart ayı başında yaptırdım, 2 saat sonra sonucu veriyorlar.
  • Eczaneyi boşverip yarın gidip testi yaptiricam o zaman hastanede. Herkese teşekkür ederim cevapları için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beakerco

    Arkadaşlar ciddiye alacağınızı umarak yazıyorum. Bundan 9 ay önce gerizekalılık örneği göstererek hadi kan kardeşi olalım diyen arkadaşımı geri çevirmedim ve parmaklarımızı toplu iğne suretiyle kanatmak suretiyle kan kardeşi olmuş olduk(kafama tüküreyim). Bundan sonra aklım başıma geldi ve türlü türlü hastalık senaryoları döndü kafamda. Arkadaşımın son derece cinsel hayatına düşkün biri olması beni daha çok tedirgin etti. Araştırmalar yaptım en az 3 ay geçmesi gerektiğini öğrendim derken zaman geçti unuttum gitti. Ara ara aklıma düştüğünde hep öteledim olmaz öyle şey diyerek kendimi teselli ettim. Fakat bundan 2-3 hafta önce vücudumda alerjik reaksiyona benzeyen bazı lekeler oluştu, bunları başta önemsemedim geçer dedim fakat gün geçtikçe belirginleştiler bu sefer içime kurt düştü acaba diye zira belirtilerin arasında bunun olduğunu biliyordum. Şu anda kafam allak bullak olmuş durumda. Test yaptırmaya çekiniyorum hastanelerde yapılıyor sanırım bu yüzden eczaneden test alayım diyorum ama her eczanede varmı nasıl istenir ücreti ne kadardır gibi sorular var kafamda. Lütfen bilgisi olan bu testlerle ilgili kişiler yorum yaparsa sevinirim. Eğer eczanelerde mevcutsa hemen alıp yapmak ve kurtulmak istiyorum bu şüpheden. Büyük olasılıkla bir şey yoktur diye kendimi avutuyorum ama gerçekten şüphesiz saniyem geçmez duruma geldim.

    OKUMADIM AMA DERMOVATE İSİMLİ KREMİ AL ORALARINA SÜR GEÇMEZSE AİDS SİN




  • Çok kolay bulaşan bir virüs değil HIV doğru ama cinsel ilişkiyle... Direk kan temasıyla gayet kolay. Bir an önce test yaptırın, gerçi arkadaşınızın da AIDS olma ihtimali çok çok düşük ama şakaya gelmez. Hepatit'lere de baktırın arkadaşların dediği gibi, çok yaygındır.
  • büyük mekanlardaki bazı eczane ve polikilinikler cama yazı asıyor "ücretsiz aids testi yaptırın" diye, ben arkadaşla yaptırdım, saat 10 gibi test olduk, öglen 1de sonuçlar belirlendi...
  • 9 ayda o dediğin belirtiyi vermez. Bir insan hiv pozitif olsa bile aids olması için yıllar geçmesi gerekir. Birde bu hastalığı bu kadar büyütmeyin. Bu hastalığa gelene kadar ölümcül, tedavisi bulunamamış daha nice hastalık var. Hiv pozitif olan insanlar bu gün ilaçlarını aksatmadıkları takdirde normal bir yaşam sürebiliyorlar. Bu imkanın olmadığı hastalıkları düşünün. Hepatit C gibi Yakalandıktan 3 ay sonra öldüren hastalıkları düşünün. Hiv bunların yanında şeker hastalığı gibi.

    Git bir test yaptır bu gün hemen hemen bütün testler 3 hafta sonra sonuç veriyor. Maddi açıdan sıkıntın var ise git kan ver. sonucu geç alırsın ama ücretsiz tahlil yaptırma imkanın olur. 3 ayıda kim söylemişse uydurmuş ya da çok eski kaynaklardan bakmış. 2 hafta sonunda bile sonuç veren testler var. Hatta p24 antijen testi yanlış hatırlamıyorsam 26 ile 34 gün arasında doğru sonuç veriyordu.

    Birde toplu iğneyle bulaşmasıda o kadar kolay değil. Bu kadar kafana takmana gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 12 Nisan 2010; 17:03:03 >




  • Eliza testleri zaten isimsiz olarak yapılıyor diye biliyorum kişiyi rencide etmemek adına.
  • Kesin sonuç için 45 gün sonra İntaniyeden randevu al p24 antijen ve eliza testi yaptırmak istiyorum de dr. Soru sorunca doğru cevaplar ver .Utanma , sıkılma o adama ne vakalar geliyo .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuruntu yapıyorsun birşey yoktur dostum piskolojik olarak kendini olacak olacak diye şartladın vücudunda buna karşılık kafandaki belirtileri gösteriyor ama yinede git.
  • Bir yerinde peynir görmüşsün mandıra açılmış zannediyon sende. Yok sende bir şey inan bir tıpçı söylüyor bunu.



    Not: Konuyu okumadım trollüyorum canım çok sıkıldı.
  • Devlet ve özel Hastenelerde kan testi yaptırınca eğer sonuç pozitif çıkarsa, bildirilmesi zorunlu hastalık olduğu için Sağlık bakanlığına da sonucun kopyasını gönderirler.
    Antihcv de baktırın, hepatit c de tehlikeli bir virustür..
    Umarım sonuç negatif çıkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iğneyle parmak ucunu batırdığınıza göre yaş 12dir ondada kuş kalkmaz zaten rahat ol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.