Şimdi Ara

Minyon Tipli Olmak? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
13.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Birce

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Çok da kısa değilim aslında 1.60 boyundayım. 26 yaşındayım. İş arkadaşlarım dahil herkes 21-22 anca gösteriyorsun diyorlar. Biriyle görüştüm, sırf küçük gösterdiğim için istemedi, biraz moralim bozulmuştu ama ümit verdiniz.. DH sayesinde daha iyiyim artık
    No SS no güveni yapıştırmayın

Üzgünüm dh standartlarinin altindasin

Dh erkekleri 1.90 boyunda, mavi gözlü, kasli, lys'de ilk 1000de olan erkeklerdir. Kizlari ise; bi.dk sen kizsin bu durumda 1.90 1.50 60 70 ygs kpss kezban at Allahh fatal error

Deeet ben kezban değilim

Dh standartları değil konumuz..

Boyumdan memnunum ben, asıl sorun yüzden minyon göstermem. O yüzden erkeklerin bakış açısını merak ettim.

Bacim bu nasil bir dusuncedir simdi buradaki erkekler senin duundugun gibi dusunse minyon tipli iyidi dese ne degisecek son sozu seni begenen yada snin begeendigin soyler takma kafana bunlari..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen düzeyli mesajlar atın. Garip garip ss ler eklemeyin.Uzun zamandır DH üyesiyim. Üstadınız ve ablanız sayılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewwliya

Bacim bu nasil bir dusuncedir simdi buradaki erkekler senin duundugun gibi dusunse minyon tipli iyidi dese ne degisecek son sozu seni begenen yada snin begeendigin soyler takma kafana bunlari..

Haklısın, desteğin için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birce -- 10 Ağustos 2012; 22:31:58 >
  • Erkekler için dezavantajdır çoğunlukla.. Erkeklerin doğası gereği biraz uzun , yapılı ve geniş omuzlu olması gerekir. Ama söz konusu bir bayan ise minyon olmak avantajdır.

Bir defa geç yaşlanırlar , vucütlarını daha kolay koruyabilirler yani coğunlukla formda olurlar. Erkeklerin büyük kısmı tarafından tercih edilirler. Bende kendi şahsıma minyon tipli bayanları tercih etmişimdir her zaman Nedense beklenmedik biçimde güzel oluyorlar minyonlar sanırım vucütlarının kırışmamasından dolayı olsa gerek.

Kısacası minyon olan bayan ise avantaj erkek ise dezavantajdır.
  • 32 yaşındayim pm atabilirsin
  • quote:

Lütfen düzeyli mesajlar atın. Garip garip ss ler eklemeyin.Uzun zamandır DH üyesiyim. Üstadınız ve ablanız sayılırım

Üstad ne ya
  • Sağol @Treth

Bizde genetik zaten. Dediğin gibi 30 unu geçmiş çoluk çocuk sahibi olmuş bayanlar var 25-26 falan anca gözüküyorlar. Ama o zaman herkes gıpta ediyor onlara.. 30 dan sonra daha bir iyi oluyor sanırım.
  • bence küçük gösteren bayanlar daha tatlı oluyo
  • Sana kezban diyen yok zaten dostum, konu disina eglenmek icin giriyoruz ondan seyettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lütfen düzeyli mesajlar atın. Garip garip ss ler eklemeyin.Uzun zamandır DH üyesiyim. Üstadınız ve ablanız sayılırım

OHa arkadaşlar

DEdim dedim inanmadınız

Maya Kehanetleri tutucak demiştim size DH DE BAĞYANN olunca Depremler artacak tsunamiler Artacak Doğudan biri gelip Deccal im dediği zaman başlayacak demiştim .

İlk kehanet tuttu DH de kız var en büyük kehanet gerçekleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 10 Ağustos 2012; 22:51:42 >
  • Erkeğin minyon göstermesi dezavantaj, kadının minyon göstermesi ise avantajdır bence.
    Bide bi söz vardı insan 18 yaşına kadar yaşını büyük göstermeye çalışır 18'inden sonra küçültmeye çalışır diye. Böyle birşeydi sanırım.
    Daha ne istiyosun ki
  • quote:

Sağol @Treth

Bizde genetik zaten. Dediğin gibi 30 unu geçmiş çoluk çocuk sahibi olmuş bayanlar var 25-26 falan anca gözüküyorlar. Ama o zaman herkes gıpta ediyor onlara.. 30 dan sonra daha bir iyi oluyor sanırım.

Yasindan kucuk gostermek 21-22 yasindan oncesi icin kotu de, daha sonraki yaslar icin bulunmaz nimet. 41 yasindaki bir tanidigim resmen 25 yasinda gibi gosteriyor. Herkes onu cok yakisikli buluyor.
    Siz de 30+ yasa geldiginizde bunun avantajini cok iyi bir sekilde goreceksiniz Allah uzun omur verirse.
  • Minyon kızlar çok tatlı oluyor dostum.
  • kişiye göre değişir ama yanyana yürürken düşünsene abi-kardeş gibi

• şahsen bu kızı x10 adriana lima x10 megan foxa tercih ederim minyon tipliler daha çekici geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoShop Man -- 10 Ağustos 2012; 23:00:05 >
  • Minyon
  • Ben 26 yaşındayım ve gören liseli sanıyor, yaşımı öğrenince ağızları açık gidiyorlar. Boy 1.73 falan, kilo 60.

Kızlar için sorun olmaz tam aksine avantaj bence ama benim gibi erkeklerde belki sorun oluşturabilir :)
  • Kadın dediğin devlet gibi olucak dersem de inanmayın 160boy 50kg ağırlık iyidir
  • @thecaliph16

Yok yok dh de kız var hatta birkaçıyla tanıştım. Lakin tekelinizde bulunduruyorsunuz buraları o yüzden pek yanaşamıyoruz

--
    Ne yalan söyleyeyim bu durum özgüvenimi kırdı biraz. Ben ilk defa biriyle konuştum. Ne lisede ne de ünide kimseyle gönül eğlendirmek istemedim. Doğru zaman gelince, yani evlenme için uygun yaşa gelince ciddi anlamda konuşurum karşımdakiyle dedim. Hep şunu hayal ettim; eşim için, çocuklarım için tertemiz biri olmayı anne olmayı..

Deneyimsiz olmamında sıkıntılarını çekiyorum aslında, mesela nasıl davranacağım, ne konuşacağım gibisinden sıkıntı yapıyorum. Bu da erkekler için itici olabilir mesela. Hani bir bayanda deneyim olsa elde edemeyeceği erkek büyük ihtimal olmaz. A sosyal de değilim öğretmenim diyaloğum iyidir. Ama konu bu olunca iş değişiyor.

Bu mevzuda tavsiyeler varsa alalım
  • farketmiyo pek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.