Şimdi Ara

Minyon Tipli Olmak? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
1
Favori
13.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diğer mesajları okumadan sadece senin mesajını okudum sadece ben kız olduğunu anladım. DH erkekleri ölmüş formdan düşüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

@thecaliph16

Yok yok dh de kız var hatta birkaçıyla tanıştım. Lakin tekelinizde bulunduruyorsunuz buraları o yüzden pek yanaşamıyoruz

--
    Ne yalan söyleyeyim bu durum özgüvenimi kırdı biraz. Ben ilk defa biriyle konuştum. Ne lisede ne de ünide kimseyle gönül eğlendirmek istemedim. Doğru zaman gelince, yani evlenme için uygun yaşa gelince ciddi anlamda konuşurum karşımdakiyle dedim. Hep şunu hayal ettim; eşim için, çocuklarım için tertemiz biri olmayı anne olmayı..

Deneyimsiz olmamında sıkıntılarını çekiyorum aslında, mesela nasıl davranacağım, ne konuşacağım gibisinden sıkıntı yapıyorum. Bu da erkekler için itici olabilir mesela. Hani bir bayanda deneyim olsa elde edemeyeceği erkek büyük ihtimal olmaz. A sosyal de değilim öğretmenim diyaloğum iyidir. Ama konu bu olunca iş değişiyor.

Bu mevzuda tavsiyeler varsa alalım

26 Yaşında biri artık ciddi düşünr zaten çevrenizdekilerde öyledir ablamsınız tavsiye vermem ne kadar doğru ama erkekler belli bir yaştan sonra biraz daha bu konularda az tecrübelileri tercih ediyorlar çoğunluk olarak ve tecrübesiz kız sorun değildir hala çocukluğunu atamamış kendine güvensiz kız sorundur.erkek olsanız tecrübesizseniz işiniz zor derdim ama şahsen bu konularda daha az tecübeli kızları ben ve çevremdeki çoğu erkek daha çekici buluyor. Baştada çok ciddi başlamamak lazım ilişkiye sonuçta kimse evlenmek zorunda değil belki bu yüzden karşı taraf çekilmiş olabilir? Size minyon tiplisin o yüzden olmaz mı dedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa123321
    26 Yaşında biri artık ciddi düşünr zaten çevrenizdekilerde öyledir ablamsınız tavsiye vermem ne kadar doğru ama erkekler belli bir yaştan sonra biraz daha bu konularda az tecrübelileri tercih ediyorlar çoğunluk olarak ve tecrübesiz kız sorun değildir hala çocukluğunu atamamış kendine güvensiz kız sorundur.erkek olsanız tecrübesizseniz işiniz zor derdim ama şahsen bu konularda daha az tecübeli kızları ben ve çevremdeki çoğu erkek daha çekici buluyor. Baştada çok ciddi başlamamak lazım ilişkiye sonuçta kimse evlenmek zorunda değil belki bu yüzden karşı taraf çekilmiş olabilir? Size minyon tiplisin o yüzden olmaz mı dedi?

Evet aynen öyle. Kendisi 30 yaşında ve benim yanımda yaşlı durduğunu söyledi. Birde kimse evlenmek zorunda değil demişsin ya aslında çok doğru ama biz görücü usulu olur ya o formatta tanıştırıldık başkaları aracı oldu yani.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar

Sizce bir bayanın yaşından küçük göstermesi dejavantaj mıdır? Erkekler bu tip kızlardan hoşlanmıyor mu veya komplekse mi giriyorlar ? Sebep nedir çok merak ediyorum.

Görüşleriniz benim için çok değerli..Ciddi yorumlar bekliyorum. Şimdiden hayırlı iftarlar.

Eğer bayanın yüzü güzelse avantaj ama değilse tamamen dezavantaj.. Bu durumun tam tersi de uzun boylu bayanlar için geçerli..

Aynı soruyu size soralım bir erkek minyon tipliyse ve bayandan ufak gösteriyorsa bayanlar bu konuda ne düşünür..?
  • Bana kötü geliyor minyon tipli olanlar.En iyisi at gibi olanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

quote:

Merhaba arkadaşlar

Sizce bir bayanın yaşından küçük göstermesi dejavantaj mıdır? Erkekler bu tip kızlardan hoşlanmıyor mu veya komplekse mi giriyorlar ? Sebep nedir çok merak ediyorum.

Görüşleriniz benim için çok değerli..Ciddi yorumlar bekliyorum. Şimdiden hayırlı iftarlar.

Eğer bayanın yüzü güzelse avantaj ama değilse tamamen dezavantaj.. Bu durumun tam tersi de uzun boylu bayanlar için geçerli..

Aynı soruyu size soralım bir erkek minyon tipliyse ve bayandan ufak gösteriyorsa bayanlar bu konuda ne düşünür..?

Seda sayan hariç hiçbir bayan kendisinden küçük görünen erkekle birlikte olmak istemez
    Bayanlar olgun tiplerden hoşlanır genelde..Minyon tip erkekte gerçekten dejavataj.. Direkt bebeto damgasını yer yani
  • quote:

quote:

Evet aynen öyle. Kendisi 30 yaşında ve benim yanımda yaşlı durduğunu söyledi. Birde kimse evlenmek zorunda değil demişsin ya aslında çok doğru ama biz görücü usulu olur ya o formatta tanıştırıldık başkaları aracı oldu yani.

hmm anladım belkide sorun ondadır o çok büyük gösteriyordur Eğer evlenmek istiyorsanızda daha 30 a kadar yolu var 4 senedede birileri çıkar elbet fazla takmayın gerçi siz hoşlanmışsınız sanırım sorun yaptığınıza göre
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

Seda sayan hariç hiçbir bayan kendisinden küçük görünen erkekle birlikte olmak istemez
    Bayanlar olgun tiplerden hoşlanır genelde..Minyon tip erkekte gerçekten dejavataj.. Direkt bebeto damgasını yer yani

Bebeto..
  • quote:

Çok da kısa değilim aslında 1.60 boyundayım. 26 yaşındayım. İş arkadaşlarım dahil herkes 21-22 anca gösteriyorsun diyorlar. Biriyle görüştüm, sırf küçük gösterdiğim için istemedi, biraz moralim bozulmuştu ama ümit verdiniz.. DH sayesinde daha iyiyim artık
    No SS no güveni yapıştırmayın

NO SS NO GÜVEN!
  • ben şahsen olgun lardan hoşlanırım benden büyükleri tercihimdir. . . . bana daha çekici gelirler. . . . .
  • Boşversene ya dışarda ne çirkin hatunlar ne erkeklerle, ne tipsiz erkekler ne hatunlarla geziyor. Kendine güvenin olduktan sonra senden güzeli yok rahat ol.
    Bence küçük göstermek 25 yaşından sonra iki cins içinde avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEnergy -- 11 Ağustos 2012; 0:04:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hmm anladım belkide sorun ondadır o çok büyük gösteriyordur Eğer evlenmek istiyorsanızda daha 30 a kadar yolu var 4 senedede birileri çıkar elbet fazla takmayın gerçi siz hoşlanmışsınız sanırım sorun yaptığınıza göre

Yok valla hoşlanmadım ama bu olabilir dedim ilk defa birisine. Ve şaka gibi güzelim diye reddedildim.Buna canım sıkıldı. Allah çirkin şansı versin bi insana
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

ben şahsen olgun lardan hoşlanırım benden büyükleri tercihimdir. . . . bana daha çekici gelirler. . . . .

DH de bağyan(lar) varmış. Daha neler

• Kişiden kişiye göre değişir ama erkeklerin çoğunluğu minyon tipli sever.Boyun 1.60 ise Türkiye ortalamasına göre normal.Tabi boy-kilo oranı da çok önemli.
  • Minyon tipli kadın sorun oluşturmaz. Çoğu kiş zaten uzun boylu, yapılı kadınları tercih etmez. Rahat ol yani...

FORUMA N'OLUYOR LA BAĞĞYANLAR BASMIŞ

• kadın dediğin at gibi olacak 1,80 den uzun olursa tadından yenmez.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

oldu mu şimdi bu fikir isterken benim gibi arkadaşların moralini bozdunuz . bana kalırsa kadında da erkekte de sorun değil minyon tipli olmak .herkesin bir dengi olduğuna inanıyorum,yeter ki doğru zaman gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

ben şahsen olgun lardan hoşlanırım benden büyükleri tercihimdir. . . . bana daha çekici gelirler. . . . .

DH de bağyan(lar) varmış. Daha neler

lan ben bayanları kastetmiştim saptırma konuyu
  • kadın dediğin küçük olacak arkadaş ben napıyım 1.80 hayvan gibi kadını bana kısa lazım
  • Yav iyiki kadınlar kulubune açmamışım konuyu Daha objektif yorumlar aldım. Destekleyici mesajlarınız için çok teşekkürler. İyiki varsın DH

@sokarca, moralin bozulmasın. Erkekler tipiyle ilgilenmesin bence. O en son gelir.. Herşeyden önce kariyer yapmaya, işinizi gücünüzü ele almaya bakın. Ahlaklı olun, beyefendi olun. Karşınızdakine güven verin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.