Şimdi Ara

Minyon Tipli Olmak? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
13.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Birce

@thecaliph16

Yok yok dh de kız var hatta birkaçıyla tanıştım. Lakin tekelinizde bulunduruyorsunuz buraları o yüzden pek yanaşamıyoruz

--
    Ne yalan söyleyeyim bu durum özgüvenimi kırdı biraz. Ben ilk defa biriyle konuştum. Ne lisede ne de ünide kimseyle gönül eğlendirmek istemedim. Doğru zaman gelince, yani evlenme için uygun yaşa gelince ciddi anlamda konuşurum karşımdakiyle dedim. Hep şunu hayal ettim; eşim için, çocuklarım için tertemiz biri olmayı anne olmayı..

Deneyimsiz olmamında sıkıntılarını çekiyorum aslında, mesela nasıl davranacağım, ne konuşacağım gibisinden sıkıntı yapıyorum. Bu da erkekler için itici olabilir mesela. Hani bir bayanda deneyim olsa elde edemeyeceği erkek büyük ihtimal olmaz. A sosyal de değilim öğretmenim diyaloğum iyidir. Ama konu bu olunca iş değişiyor.

Bu mevzuda tavsiyeler varsa alalım

Hocam siz de bir öğretmen potansiyeli görmüştüm nedense hep bayan lise öğretmenleri iyi oluyor...
    ileride öğretmen bayan bulacağım kendime lisedeki tüm hocalarıma ilgi duyuyordum(saygı çerçevesinde) keşke diyordum şöyle bi bayan çıksa karşıma diyordum
    şimdikiler tam bir dengesiz diyordum şöyle dengeli birileri çıksın diyordum dum dum dum
  • ben kısa boylu tombul kızları severim dehşet çekici geliyorlar bana ama kız arkadaşım 1.68boyunda zayıf siyah simsiyah saçlı masmavi gözlü bembeyaz tenli tipik bir giresun kızı.
  • quote:

@thecaliph16

Yok yok dh de kız var hatta birkaçıyla tanıştım. Lakin tekelinizde bulunduruyorsunuz buraları o yüzden pek yanaşamıyoruz

--
    Ne yalan söyleyeyim bu durum özgüvenimi kırdı biraz. Ben ilk defa biriyle konuştum. Ne lisede ne de ünide kimseyle gönül eğlendirmek istemedim. Doğru zaman gelince, yani evlenme için uygun yaşa gelince ciddi anlamda konuşurum karşımdakiyle dedim. Hep şunu hayal ettim; eşim için, çocuklarım için tertemiz biri olmayı anne olmayı..

Deneyimsiz olmamında sıkıntılarını çekiyorum aslında, mesela nasıl davranacağım, ne konuşacağım gibisinden sıkıntı yapıyorum. Bu da erkekler için itici olabilir mesela. Hani bir bayanda deneyim olsa elde edemeyeceği erkek büyük ihtimal olmaz. A sosyal de değilim öğretmenim diyaloğum iyidir. Ama konu bu olunca iş değişiyor.

Bu mevzuda tavsiyeler varsa alalım

İmza güzelmiş...

Bu arada minyon tipi bazıları sever bazıları sevmez. Ama kız dediğin kız olmalı, kazık gibi olanları sevenler çok az...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Çok da kısa değilim aslında 1.60 boyundayım. 26 yaşındayım. İş arkadaşlarım dahil herkes 21-22 anca gösteriyorsun diyorlar. Biriyle görüştüm, sırf küçük gösterdiğim için istemedi, biraz moralim bozulmuştu ama ümit verdiniz.. DH sayesinde daha iyiyim artık
    No SS no güveni yapıştırmayın

Üzgünüm dh standartlarinin altindasin

Dh erkekleri 1.90 boyunda, mavi gözlü, kasli, lys'de ilk 1000de olan erkeklerdir. Kizlari ise; bi.dk sen kizsin bu durumda 1.90 1.50 60 70 ygs kpss kezban at Allahh fatal error

Beyler bu adam zamanında forumdan kız düşüren kişi değil mi yine ava çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 11 Ağustos 2012; 1:02:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NO SS NO GÜVEN
  • quote:

quote:

Çok da kısa değilim aslında 1.60 boyundayım. 26 yaşındayım. İş arkadaşlarım dahil herkes 21-22 anca gösteriyorsun diyorlar. Biriyle görüştüm, sırf küçük gösterdiğim için istemedi, biraz moralim bozulmuştu ama ümit verdiniz.. DH sayesinde daha iyiyim artık

Dh erkekleri 1.90 boyunda, mavi gözlü, kasli, lys'de ilk 1000de olan erkeklerdir. Kizlari ise; bi.dk sen kizsin bu durumda 1.90 1.50 60 70 ygs kpss kezban at Allahh fatal error

1,86 yım ela gözlüyüm kaslıyım ama kezban çok burada yahu
  • quote:

Yav iyiki kadınlar kulubune açmamışım konuyu Daha objektif yorumlar aldım. Destekleyici mesajlarınız için çok teşekkürler. İyiki varsın DH

@sokarca, moralin bozulmasın. Erkekler tipiyle ilgilenmesin bence. O en son gelir.. Herşeyden önce kariyer yapmaya, işinizi gücünüzü ele almaya bakın. Ahlaklı olun, beyefendi olun. Karşınızdakine güven verin.

Suan varya eminim pm yagmurundasindir gecmis olsun, kimligini belli etmeyecektin

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

quote:

Pınar benim arkadaşım lan

Sen de arkadaşımsın sana yavşıyom mu
  • Şimdi güzelim ülkemde kavram kargaşası haddinden fazla.. Minyondan kasıt çocuk gibi ufacık tefecik içi dolu turş... o öyle değildi :D çocuk gibi mi göstermek... Yoksa genç mi göstermek... Eğer ikincisiyse arzulanan kadındır genç ve olgundur ki böylesine ahh ahh :D ilkiyse benden uzak kezbancılara yakın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansu_ak

tam tersi avantajdır kazulet gibi olmaktan iyidir

cevap verilmiş konu kilit.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Pınar benim arkadaşım lan

Sen de arkadaşımsın sana yavşıyom mu

Zaten 26 yaşında ablanmış, bu sefer ucuz yırttı kızcağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 11 Ağustos 2012; 1:17:03 >
  • @Mü'min, teşekkürler

@Vagabond Warrior, hayır pm yok. Rahatım yani bunun içinde sağolun

@lifeblood6, bana uyan ikincisi.. Ufak tefek değilim kesinlikle. Yüzüm de öyle minnacık değil. Birde ben makyaj yapmam. Makyaj yapanlar daha olgun gösteriyor genelde. Ama ben sevmiyorum cildi yıpratıyor diye.. Bunun da etkisi olabilir.
  • quote:

@Mü'min, teşekkürler

@Vagabond Warrior, hayır pm yok. Rahatım yani bunun içinde sağolun

@lifeblood6, bana uyan ikincisi.. Ufak tefek değilim kesinlikle. Yüzüm de öyle minnacık değil. Birde ben makyaj yapmam. Makyaj yapanlar daha olgun gösteriyor genelde. Ama ben sevmiyorum cildi yıpratıyor diye.. Bunun da etkisi olabilir.

Benim kuzenim de 86 doğumlu aynı dertten muzdarip. İşe başlamak için nüfus müdürlüğünden belge alırken buna anneniz için mi geldiniz demişler hatta ama hafif makyaj yaparak biraz da olsa 22-23 gibi gösteriyo artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 11 Ağustos 2012; 1:27:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

32 yaşına geldim. son 10 yıldır şu temiz kalayım düşüncesini taşıyan kız gördüğümü hatırlamıyorum.

Bu zamanda yetişen kızlar yani senin bi alt neslin olan 18-24 yaş arasında olan gurup daha çok başka türlü bir düşünce yapısına sahip. Bu açıdan çok şaşırdığımı söyleyebilirim.

Bu yeni nesile dahil kızlar konusunda aşırı dolu bir haldeyim çok şikayetçi olduğum için biraz uzun yazabilirim.

Bu zamanda yetişmekte olan nesile dahil olan bayanların genel düşüncesi "Erkekler istedikleri ile yatıp kalkıyorlar biz yapınca o.. diyorlar sevişmek hata/ahlaksızlık değildir bir yaşam tarzıdır bizde istediğimi yapıp yaşayıp evlilik yaşımıza geldiğimizde damga yemeden evlenmek istiyoruz" şeklinde.

Şimdi burada haklı oldukları yerde var haksız oldukları daha doğrusu yanlış oldukları yerde var.

Bir kere dokunulmamış temiz eş istemek bir hak değil bir tercihtir. Bir erkek yada kadın "dokunulmamış" birini tercih ettiği için O'na kızılmasını O'nu düşman bulmalarını doğru bulmuyorum. Kişi kadın veya erkek olsun tercih hakkını rahatlıkla kullanabilmeli O'na "sen şöyle böyle yaptın işte yattın kalktın her haltı yedin sen dokunulmamış birini isteyemezsin" demek haksızlıktır.

Şöyle bir durum olursa dokunulmamış temiz olan erkek yada kadın karşısındakine "ben bugüne kadar sabrettim ahlak dışı hiç bir davranışta bulunmadım ve kendim gibi birini istiyorum" derse ve karşıdaki bir çok şey yaşamış kişi karşı tarafın bu tercihinden dolayı sorun çıkarırsa işte o kişi eleştirilir işte ona sinirlenilir kınanır vs. vs. O kişinin tercihine saygı gösterip sessizce çekilmeyi bilmek gerekir.

Yukarıdaki sebeplerden dolayı kızların biz erkeklere yüklenmesini yanlış buluyorum.

Bu nesilin diğer hatasına gelince sevişmek hata/ahlaksızlık değildir düşüncesi..

Biz erkekler evlenene kadar bir çok ahlak dışı ilişkide bulunuyoruz bu bir gerçek. Bende evlenmeden önce sayısını bilmediğim kadar çok birliktelik yaşadım. Boşandım tekrar evlenmedim ve halada evlilik dışı ilişkilerim oluyor. Doğru birşey mi ? Hayır değil ciddi anlamda ahlaksızlık bu aslında. Ama bi yandanda ciddi bir ihtiyaç özellikle de benim gibi evlenip boşanmış olanlar için çok ciddi ihtiyaç. Ama yinede savunulacak birşey değil.

Fakat söz konusu bayanlar olduğu zaman durum biraz farklı. Kadın özeldir erkekten farklıdır. Kadın değerlidir. Değeri temizliği dokunulmamış olmasıyla , hanımefendiliği ile ağırbaşlılığı ile artar. Seçici olan taraftır. Bu sebeple hal ve hareketlerine dikkat etmelidir. Göz önünde olandır çünkü O'nun hal ve hareketleri kurulacak Ailenin saygınlığını direk olarak etkiler. Bunun dışında birde erkeklerde çok güçlü olan bir duygu vardır ki bu kurulacak olan ailenin mutluluk seviyesini belirler eğer erkekteki bu duyguyu dürtükleyen rahatsız eden bir durum söz konusu ise kesin ailede sorun oluşur.

Bahsettiğim şey sahiplenme duygusu basit bir olay değildir. Erkekteki sahiplenme duygusunu harekete geçirecek her olay , bilgi , şüphe kurulacak ailenin mutluluğunu bozar.

E bu nesilin kızlarına ait bu "bende yiyişirim arkadaş" düşüncesi sonucunda bir erkek kadar ahlak dışı olaya girmiş bayanla evlenen erkekler sahiplenme duygusundan dolayı asla ve asla mutlu olamayacaklar. Mutlu olamadığı için bunu ailesine eğer olmuşsa cocuklarına vs. yansıtacak bu evlilik nasıl sağlam bir evlilik olacak ki.. Temelden sorunlu zaten.

Bazılarınız diyecek ki bu sahiplenme hissi kadınlarda yok mu ? Var ama durum bizimkisi gibi sorunlu değil. tanımlamak gerekirse...

( "Kadınlar için sevgi aşk rahatlamak sakince akan bir nehire bakarken çiçekli bir bahcede günün batışını izlemek gibiyken , bizim için bu sahiplenme duygusu ile başetmek demek binlerce kişinin yer aldığı bir meydan savaşında hayatta kalma çabası vermek gibidir.")

Özetle toplumun erkeklerin bu ahlaksız yaşam tarzını benimsemesi ve bunu normal görmesi , kadınların sahiplenme hissini bizim kadar güçlü yaşamamaları ve önceki deneyimlerimizin evlilik sonrasına taşınmamaları şartı ile hiç umurlarında olmaması gibi etkenler birleşince "Eğer kadın geçmişi evlilik dışı ilişkilerle dolu olan adamı kabullenmiş ise" bir evlilik yapmak ve bunu sorunsuz ilerletebilmek mümkün.

Fakat diğer türlüsünün sorunsuz yürümesi mümkün değil sorun erkeğin aşırı sahiplenmeci doğasında..

Her neyse isyanım bitti. Bu dönemde "kurcağım aile için temiz kalmayı tercih ediyorum " diyebilen hatta bunu yaşayan bir bayan görmek beni ciddi anlamda şaşırttı. Nadir birşeydir. Takdir ettim evleneceğin adam oldukça şanslı bir insan olacak
  • minyon tipliler daha güzel olur... bu arada

no ss no güven
  • son sevgilim minyon tipliydi ve çok güzeldi daha yerine kimseyi koyamadım 4 yıldır kimseyler beraber olmadım. onunla beraberken onun kısa olması değilde benim uzun olmam problemdi benim için o kadar cok seviyordumki kusurları kendimde buluyordum neyse bence minyontipli olmak daha iyi bir bayan için tabiki minyontipli olup kilosuda boyunun tersine fazla olursa top gibi hiç hoş olmaz veya kendi boyunun zıttı abartı uzun biriyle beraber oıluncada kötü oluyor biz böyleydik yinede herşey güzeldi
  • Üzgünüm görecelidir,minyon tipi sevmem ben.Benim gibi uzun olsun
  • Minyon sevilir mi be. Kız dediğin at gibi olur, çita gibi değil.
  • bende minyon severim, vucudun duzgunse (orantılıysa) dadından yenmez, gozume cok hoş geliyor bole kizlar
  • Aksine daha çok severim tercihimdir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.