Gün geçmiyor ki ödediğimiz vergiler artmasın. Hesaplamadım ama tahmini bir fondan para kazanmak için 80-90 (%) oranında gitsin ki yaptığımız yatırıma değsin.. Şuan en iyisi yastık altı altın... |
Mevduat ve yatırım fonlarında stopaj oranı yüzde 15 oldu !!!!
-
-
İnsanların emeğini sömüren faiz paralarınızdan %15 kesilecek diye ağlamak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
enflasyonu nasıl düşüreceksiniz sayın akıncı?
yoksa reis gibi faiz inerken enflasyon da düşecek mi
-
Carry trade yapanlardan da alınacaksa güzel haber. Enflasyon düşer. Ancak bu döviz borçlanıp tl'ye dönüştürerek faiz kazancı elde edenler de çekip giderse seyreyle cümbüşü.
Faiz sonuçtur.
-
Beklediğim ve geç kalmış birşeydi, hızla yükseltemediler yavaş yavaş yükseltiyorlar. %20 yapmalar diye düşünüyorum ama bunlara belli olmaz.
-
Bu çok popülist bir söylem. Birkac sene önce ne yaşadık biz? Enflasyon düşmeden faiz düşerse neler olduğunu gördük. Enflasyon %60'lara çıkarken faizi %9'a indirmenin bedelini yıllarca ödedik. Hala başladığımız yere gelemedik. Yani acele etmemek lazım. Bir tedaviyi bitirmeden ilacı keserseniz başa döner ve daha fazla ilaç almanız gerekebilir.
Elektrikte de 1000 lirayı geçene 2000 lira falan çakacaklarmış, tiksintiyle izliyorum.
-
Enflasyonu düşürmeden,
Üretimi arttırmadan,
Cari açığı düşürmeden,
Faizi hızla düşürürseniz
Ortaya çıkacak sonuç bellidir
Daha önce tekrar tekrar yaşadık.
Dolar olur 60 lira.
Oturup ağlarsınız
Sonra enflasyon yükselir.
Arkasından tekrar faizler
-
Fonlarimin hepsini gecen seneden bozdurdum.. verdigim vergileri carcur edenlre haram olsun colunun torunun bogazinda dursun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 2 Şubat 2025; 4:36:3 >
Her yerden milleti boğuyorlar ve doymuyorlar.
-
faizden para kazanma devri bitti
-
Hiç bir zaman ödemediler, ödemeyecekler.
YABANCI BANKALARCA ELDE EDĠLEN REPO KAZANÇLARINDA STOPAJ KARMAġASI - Cemalettin TURAN https://www.denet.com.tr/vergi/dosyalar/makaleler/CT_E98.pdf
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 2 Şubat 2025; 14:47:53 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
enflasyonu nasıl düşüreceksiniz sayın akıncı? yoksa reis gibi faiz inerken enflasyon da düşecek mi |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X