Şimdi Ara

Metin2 Bütün sorularınız cevaplarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
31.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğim kadarıyla gine yardımcı olmaya devam ediyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 18 Mart 2009; 17:39:40 >

• Güzel bir konu olmuş bende 68 tuva 75 artemis 70 yakamoz deneyimlerimden yararlanarak sizlere bilgi verebilirim pm yada bu başlık altında sormanız yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 26 Mart 2009; 0:17:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

Güzel bir konu olmuş bende 68 tuva 72 artemis 66 yakamoz deneyimlerimden yararlanarak sizlere bilgi verebilirim pm yada bu başlık altında sormanız yeterlidir

Teşekkürler.

Evet arkadaşlar bekliyoruz.
  • Bende ilk 35 lwla yardım edebilirim şuan da 39 lwl savaşçı char var tuva da shinsoo
  • LOG Hatasını formatsız bilen tek adamım.

Sorunum şu:
    Yeni silahlar ve zırhlar gelecek midir?Bence zıehların leveli yeterli değil.Çin serverlere bakıyoruz 80level silahlar var adamda 2milyar para var.Oh!
  • Oyun aslında daha tam oturmuş değil tabiki yeni silahlar vs var bunları youtubeden izleyerek görebilirsin dediğin gibi bazı serverler çok gelişmiş adamlar 66 zırhını yerlere atiyorlar şuan Alestada yeni yeni silahlar çıkarmaya başlandı bile
  • Beta sürümü ne zamanbiter ve normal oyuna girebiliriz.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

LOG Hatasını formatsız bilen tek adamım.

Sorunum şu:
    Yeni silahlar ve zırhlar gelecek midir?Bence zıehların leveli yeterli değil.Çin serverlere bakıyoruz 80level silahlar var adamda 2milyar para var.Oh!

Çin Serverinde Oynadım Bende Onun Hakkında Sorulara Cevap Verebilirim

Çin Serverinde Köpekten Sonbahar Yelpazesi vede 350-500 yang arası Düşüyor 2.köyde ise 500-1000 yang arası düşüyor Çölde ise işte Düşünün Sürekli İtem Düşüyor 2 günde 60 Olmak mümkün

• quote:

Oyun aslında daha tam oturmuş değil tabiki yeni silahlar vs var bunları youtubeden izleyerek görebilirsin dediğin gibi bazı serverler çok gelişmiş adamlar 66 zırhını yerlere atiyorlar şuan Alestada yeni yeni silahlar çıkarmaya başlandı bile

Yok Artık Sende Yeni Silahlar No ss No Güven Derim
  • Sorum 35. serverin adı ne olcak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paladin Artix

Sorum 35. serverin adı ne olcak?

Alıntı

• quote:

Sorunum şu:

LOG hatasını formatsız bilen 2.adamsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

Sorunum şu:

LOG hatasını formatsız bilen 2.adamsın

Log Hatası Ney AntiHile Falanmı

• quote:

Orjinalden alıntı: ByFake

quote:

Oyun aslında daha tam oturmuş değil tabiki yeni silahlar vs var bunları youtubeden izleyerek görebilirsin dediğin gibi bazı serverler çok gelişmiş adamlar 66 zırhını yerlere atiyorlar şuan Alestada yeni yeni silahlar çıkarmaya başlandı bile

Yok Artık Sende Yeni Silahlar No ss No Güven Derim

Arkadaşım no ss no güven diyosun ama ben sana en azından youtubeye gir metin2 videoları izle derim biraz bilgin olsun
    @VJ beta sürümü ne zaman biter bilmiyoruz ama yenilikler devam ediyor oyun zaten ufak ufak gelişiyor örneğin eskiden pazar şekilleri daha değişikti elbiseyi çıkarıyosun çırılçıplak adam pazarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 23 Şubat 2009; 16:57:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ByFake

quote:

Sorunum şu:

Çin Serverinde Oynadım Bende Onun Hakkında Sorulara Cevap Verebilirim

Çin Serverinde Köpekten Sonbahar Yelpazesi vede 350-500 yang arası Düşüyor 2.köyde ise 500-1000 yang arası düşüyor Çölde ise işte Düşünün Sürekli İtem Düşüyor 2 günde 60 Olmak mümkün

longju oynamış olmayasın kore serveri tam sürüm oyuna girmek için vatandaşlık nosu istiyolar yoksa ben burda durmam

• quote:

Bu sefer ben yardım ediyim.
    Benim bildiğime göre 35. ve şimdi oyunda daha açılmayan serverlerin isimlerini bizler koyabiliyoruz Metin2 forumunda öyle birşey görmüştüm birisi ortaya fikir atıyor diğerleri beğenirse olumlu mesaj yolluyor vede yoğunluk o ismi isterse o isim oluyor yanlış olabilir ama ben böyle biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizzyy

quote:

Bu sefer ben yardım ediyim.
    Benim bildiğime göre 35. ve şimdi oyunda daha açılmayan serverlerin isimlerini bizler koyabiliyoruz Metin2 forumunda öyle birşey görmüştüm birisi ortaya fikir atıyor diğerleri beğenirse olumlu mesaj yolluyor vede yoğunluk o ismi isterse o isim oluyor yanlış olabilir ama ben böyle biliyorum.

Güzel bilgi yukarı
  • quote:

@JV beta sürümü ne zaman biter bilmiyoruz ama yenilikler devam ediyor oyun zaten ufak ufak gelişiyor örneğin eskiden pazar şekilleri daha değişikti elbiseyi çıkarıyosun çırılçıplak adam pazarda

O yeni çıktı daha.

Sağolun bilgilendirdiğiniz için.
  • quote:

quote:

@JV beta sürümü ne zaman biter bilmiyoruz ama yenilikler devam ediyor oyun zaten ufak ufak gelişiyor örneğin eskiden pazar şekilleri daha değişikti elbiseyi çıkarıyosun çırılçıplak adam pazarda

O yeni çıktı daha.

Sağolun bilgilendirdiğiniz için.

O örneği oyunun ufak ufak geliştiğini söylemek için vermiştimyakında büyük bir yamanın gelmesi beklenir ama şöyle bir bakıyorumda hiç göremeyecekmişiz sanki

• Victor ve ben sorularınızı bildiğimiz kadar yanıtlarız evet arkadaşlar !
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.