Teğmen
25 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Soru Gayet Açık Benim

deagle5
Assult
de_dust (1-2)
Surf Ski 2
Surf Green
Surf_İceday_final
fy_iceworld.....
arkadaşlar Bu Tasarımı nerden bulabilirim başka site için bedava site için bu arka planı istiyorum ama denemelik kaldırıcam sonra
Evet Arkadaşlar Belki Bi hatırlıyanınız vardır operada programsız reklamlar engelleniyo diye bir konu açmıştım şimdide bir bileniniz vardır mutlaka

Mausemizim Sağ Tuşuna Tıklıyoruz (Basılı tutuyoruz ) Ve Topunu Yuvarlıyorz Karşımıza Şöyle Bir Şey Geliyor

Burdan Mausenin Topunu Yuvarlıyarak Diyer Sekmeye Gidiyoruz az önce buldum baya işime yaradı
forumhersey.bforum.biz

Geçen Senenin Başlarından Beri var Bedava Siteden Açtım Sizce Nasıl
yanlız bi sorunu var üye proğlemi az üye var
Anibüs'ten sonra Rumeli Daha 42. Server Gelecekmi ?

Yeter Artık
Bugün İng. Dersinde Bizi Törene Çağırdılar Bizde Çkarken Arkadan Bi Çocuk Birine O....... Çocuğu Dedi Bunuda Öğretmen Duydu (Bayan Öğrt.) Çocuğu Yanına Çağırdı ve O Çocuk Öyle Olsa Bile Dememelisin Dedi O anda gülememek için kendimi zor tuttum dışarda çok güldüm ama

Unutmuşum Söylemeyi Bide Hoca Sonradan Dediki allah kimseye nasip etmesin öyle olmak

Yemin ederimki Hepsi Gerçek
..
Ben 1 Kaç Haftadır Opera İnternet Tarayıcısı Kullanıyorum mouse'nin Ortadaki Top tuşuna Bastığım Zaman Konu Dışında (Örn) Bi Konuya Tıkladığım Zaman Konu Kenarda Açılıyodu Ben Gene Aynı Sayfada Kalıyodum Şimdi İste Bi Konuyu Yan Sekmede Açmak İçin O Topa Bastığımda O Konunun Sayfası Çıkıyo Nasıl Düzeltebilirm

eminim Çoğunuz anlayamicaksınız
84 Lv. Boss Ve Koruduğu 90 Lv. Metin Alıntıdır

Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: İnternet , Müzik ,
Forum İkinci El İmzası:

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 15 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 488
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.511 (Bu ay: 360)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.