Şimdi Ara

Metin2 Bütün sorularınız cevaplarım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
31.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 53 lvl kilikyada bir charım var kafe işletiyoruz çocuklara baka baka öğrendim:=) bende bildiğim kadarı ile soru sorup soru cevaplıycam burda...

sormak istediğim tek şey şu 10 tane üst üste taş yaktım bugün bunun bi hilesi yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekan

53 lvl kilikyada bir charım var kafe işletiyoruz çocuklara baka baka öğrendim:=) bende bildiğim kadarı ile soru sorup soru cevaplıycam burda...

sormak istediğim tek şey şu 10 tane üst üste taş yaktım bugün bunun bi hilesi yokmu

Taş olayı şans işi ama ben sana benim taktiği söyleyim item sende dursun onla hiç oynama çantanda veya depoda 2-3 gün sonra taşları al salı veya perşembe günü oyun bakıma alınıp res atıldıktan sonra kuytu köşede eklemeyi dene sana başarı oranı vermicem çünkü yine şans yine şans ama ben böyle daha etkili olduğunu düşünüyorum aynı zamanda itemlerini bu şekildede basabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Orjinalden alıntı: efekan

53 lvl kilikyada bir charım var kafe işletiyoruz çocuklara baka baka öğrendim:=) bende bildiğim kadarı ile soru sorup soru cevaplıycam burda...

Taş olayı şans işi ama ben sana benim taktiği söyleyim item sende dursun onla hiç oynama çantanda veya depoda 2-3 gün sonra taşları al salı veya perşembe günü oyun bakıma alınıp res atıldıktan sonra kuytu köşede eklemeyi dene sana başarı oranı vermicem çünkü yine şans yine şans ama ben böyle daha etkili olduğunu düşünüyorum aynı zamanda itemlerini bu şekildede basabilirsin

1 gün arayla

Metin2 Bütün sorularınız cevaplarım.

http://img24.imageshack.us/img24/500/88816064.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 3 Mart 2009; 22:55:51 >

• Evet işe yarıyor arkadaşlar ama basmassada yani niye basmadı benimki demeyin %60 şans bana göre
  • surada pointler nasil dağıtılmalı
    ben önce sp yi
    90 yaptim simdi hp yi 90 yapmaya çalışıyorum bunlardan sonra neye vermeliyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

surada pointler nasil dağıtılmalı
    ben önce sp yi
    90 yaptim simdi hp yi 90 yapmaya çalışıyorum bunlardan sonra neye vermeliyim?

Kara büyü olduğunu düşünürsek hp yi 90 yap sonra dex sonra str
  • metin 2 yi arkadaştan flash disk ile aldım kurdum oyuna girdim adamı oyuna basladım oyuna baslayınca heryer birbrine girmis herkes yerin dibinde oyun karısıyo yani anlıyacanız bunu nasıl düzeltirim

çoook acil

bi adama sordum neden boyle diye oda bana sen daha yeni acmışın o yuzden bole dedi gorunmezlik o dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rio aLbérTo

metin 2 yi arkadaştan flash disk ile aldım kurdum oyuna girdim adamı oyuna basladım oyuna baslayınca heryer birbrine girmis herkes yerin dibinde oyun karısıyo yani anlıyacanız bunu nasıl düzeltirim

çoook acil

bi adama sordum neden boyle diye oda bana sen daha yeni acmışın o yuzden bole dedi gorunmezlik o dedi

alakası yok arkadaşım oyun flaştan olduğu için eksik dosyalar vardır bir kaç dosya eksik atılmış gitmemiş galiba normal setupu bul öyle kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 6 Mart 2009; 16:20:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Orjinalden alıntı: Rio aLbérTo

metin 2 yi arkadaştan flash disk ile aldım kurdum oyuna girdim adamı oyuna basladım oyuna baslayınca heryer birbrine girmis herkes yerin dibinde oyun karısıyo yani anlıyacanız bunu nasıl düzeltirim

çoook acil

alakası yok arkadaşım oyun flaştan olduğu için eksik dosyalar vardır bir kaç dosya eksik atılmış gitmemiş galiba normal setupu bul öyle kur

kaç saatte iner dostum

• İnternet bağlantına göre değişir ama 1024/256 kullandığını varsayarsak 1 1,5 saatte iner heralde
  • bende ninjayım hp 64 dex 36 artık hep dexe veriorum çünkü çok düşük vurmaya başladım(bazılarına)sizce doğrumu yapıorum
  • Keşke baştan dex gidip 90 da fulleseydin sonra hp diye giderdin işte ezikken hp nizi itemlerle sağlayın
  • hile nasıl yapabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman156

hile nasıl yapabiliriz.

www.metin2.biz

Hile forumu değil burası
  • tşkler..

quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

hile nasıl yapabiliriz.

www.metin2.biz

Hile forumu değil burası
  • altıntaşı nerden düşürebilirim belki biliyorsundur?
  • quote:

tşkler..

quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

hile nasıl yapabiliriz.

www.metin2.biz

Hile forumu değil burası

İsteyen Hile Konuları Açabilir Senin Forumun Değil Burası

• quote:

Orjinalden alıntı: xSquaLLx

quote:

Orjinalden alıntı: ByFake

quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

LOG Hatasını formatsız bilen tek adamım.

Sorunum şu:
    Yeni silahlar ve zırhlar gelecek midir?Bence zıehların leveli yeterli değil.Çin serverlere bakıyoruz 80level silahlar var adamda 2milyar para var.Oh!

Çin Serverinde Oynadım Bende Onun Hakkında Sorulara Cevap Verebilirim

Çin Serverinde Köpekten Sonbahar Yelpazesi vede 350-500 yang arası Düşüyor 2.köyde ise 500-1000 yang arası düşüyor Çölde ise işte Düşünün Sürekli İtem Düşüyor 2 günde 60 Olmak mümkün

longju oynamış olmayasın kore serveri tam sürüm oyuna girmek için vatandaşlık nosu istiyolar yoksa ben burda durmam

Sence tek sorun o mu ? Ben daha önce de hep kore oyunları oynadım. Hatta yüz binlerce kore numarası buldum zamanında. İstersen pm'den sana 10 tane fln kore sosyal vatandaşlık no'su atarım daha önce kullanılmamışları bulman dışında bir sorunun yok

• Arkadaşlar tramoladayım ve 37 levelim.itemlerim genelde 42 levele hitab ediyorbana birazcık kasılma konusunda yardım edebilecek olan varmı??bide savaşçı sembolü diye bi itemim var bi işe yararmı??:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Uğur.

altıntaşı nerden düşürebilirim belki biliyorsundur?

Ormanda periden düşer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.