Şimdi Ara

Metin2 Bütün sorularınız cevaplarım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
31.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: admin_@nı

benimde bi sorunum var henüz oyuna giremedim ama ;
    girişinizi kontrol edin diyo en az 10 üyelik aldım fayda etmedi bana bi yol gösterin

Böyle bir şey olmaması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

Orjinalden alıntı: admin_@nı

benimde bi sorunum var henüz oyuna giremedim ama ;
    girişinizi kontrol edin diyo en az 10 üyelik aldım fayda etmedi bana bi yol gösterin

Böyle bir şey olmaması lazım

Şifreni değiştir

• Evet !!
  • Ya bazilari sadece Ork diye bir canavar var filan diyorlar var midir sizce? Siyah ork degil ama sadece ork...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

Ya bazilari sadece Ork diye bir canavar var filan diyorlar var midir sizce? Siyah ork degil ama sadece ork...

Silahlardan esinlenip bunu söylemişler benim bildiğim orkun bir sürü çeşidi var
    Ve bu silahlardaki orklara karşı güçlü +10 felan bütün orklara karşı geçerli

ork diyede bi yaratık yok
  • Arkadaşlar yanlış biliyorsunuz tabikide ORK diye bir mob var hatta ork dişi çıkar içinden çoğu kişi bilmez
    http://img257.imageshack.us/my.php?image=ork.jpg
  • Benimde bi sorum olucak:

Levelim 29 2 Tane hava kilici bk okudum basarısız.1 Tane at evcıllestırme okudum basarısız.OKuma taktıgı fılan varda benmı bılmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrMAST3R

Benimde bi sorum olucak:

Levelim 29 2 Tane hava kilici bk okudum basarısız.1 Tane at evcıllestırme okudum basarısız.OKuma taktıgı fılan varda benmı bılmıyorum

Tamamen şans işi arkadaşım herhangi bir taktiği yok bakarsın o gün hiç kitap okumaz bir bakarsın ertesi gün bütün okuduğun kitapları kabul eder
  • Ork Diye Bi Mob Var Kitap okumada şans işi ben 7 tane okuyamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Orjinalden alıntı: mrMAST3R

Benimde bi sorum olucak:

Tamamen şans işi arkadaşım herhangi bir taktiği yok bakarsın o gün hiç kitap okumaz bir bakarsın ertesi gün bütün okuduğun kitapları kabul eder

Anladım.

3 Oldu hava kılıcı yıne olmadı

• ya şimdiden özür dilerim ama yeni hile çıkarsa linkini pmden atarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turum338 -- 27 Mart 2009; 16:21:46 >
  • aman hile deme gidersin
  • Burası hile forumu değil lütfen başka yerde arayın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rio aLbérTo

metin 2 yi arkadaştan flash disk ile aldım kurdum oyuna girdim adamı oyuna basladım oyuna baslayınca heryer birbrine girmis herkes yerin dibinde oyun karısıyo yani anlıyacanız bunu nasıl düzeltirim

çoook acil

bi adama sordum neden boyle diye oda bana sen daha yeni acmışın o yuzden bole dedi gorunmezlik o dedi

alakası yok arkadaşım oyun flaştan olduğu için eksik dosyalar vardır bir kaç dosya eksik atılmış gitmemiş galiba normal setupu bul öyle kur

evt görünmezlikle alakası yok ama bazı bilgisayarlarda Senin dediğin gibi birbirine giriyo bilgisayarla alakalı mesela .Uğur. adlı kullanıcının Laptop Bilgisayarında renkler falan biraz bozuk ayarlanmıyorda Bilgisayardanda olabilir VİCT0R'un dediği gibide olabilir

• quote:

Arkadaşlar yanlış biliyorsunuz tabikide ORK diye bir mob var hatta ork dişi çıkar içinden çoğu kişi bilmez

Buna orkmu diyorsun sen

• NVIDIA EKRAN KARTI KULLANIYORSAN O SORUNU VERİYO EK Bİ YAMA VAR ONU KURDUKDAN SONRA PROBLEM KALMIYO.
  • YARDIM EDİN SUNUCUYA BAGLANIRKEN HATA PROBLEMİ 2 HAFDADIR GİTMİYO 5 DEFA FORMAT ATTIM GENE GİTMEDİ ÇAR 51 LWDE KALDI

NO:
  • quote:

Orjinalden alıntı: lizar

NVIDIA EKRAN KARTI KULLANIYORSAN O SORUNU VERİYO EK Bİ YAMA VAR ONU KURDUKDAN SONRA PROBLEM KALMIYO.

Oyunun ekran kartı markasıyla alakası yok sanırım çünkü bende NVIDIA kullanıyorum bir sorunda çıkmadı senin problemine gelince sunucuya bağlantı hatasının vermesinin 2 sebebi vardır birincisi internetin kısık kısık gelmesi yada olmaması ikincisi ise oyunda bakımın olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

Arkadaşlar yanlış biliyorsunuz tabikide ORK diye bir mob var hatta ork dişi çıkar içinden çoğu kişi bilmez

Buna orkmu diyorsun sen

Evet vadide adının sadece ork olan cinivar buunutmayın serverin başlarında para bundan kasılır ork dişinin kaynağıdır

• baglantı var 2 haftada bakım olmayacagına göre kısık kısık geliyo muhtemelen. bunun için ne yapmam gerek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.