Şimdi Ara

Metin2 Bütün sorularınız cevaplarım. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
31.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lizar

baglantı var 2 haftada bakım olmayacagına göre kısık kısık geliyo muhtemelen. bunun için ne yapmam gerek

Anladım yanlız şöyle bir durum daha var yeni patch geldi vb yenilikler bunları yükledinmi bu bir internetin tek başınamı kullanıyosun yoksa 2 kişimi 1024 se bir sorun olmaması lazım oyunu silipde kurmuşsun tekrar kurmanıda tavsiye ederim patchleri yükle tabiki...
    bu arada anti hile ile girmeye çalışıyorsan boşa deneme fixlendi antihile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 28 Mart 2009; 18:01:51 >
  • Ben anti hile ile girebiliyorum hatta dün hile açtım
  • bazı oyun dosyalarını silerek yapabilirsiniz benim bildiğim bu kadar zaten hilelileri göreye başladım galiba IaMChak0 sende hile kullanıyorsun
  • lwlim 17 nerede kasılsam olur bir taktik artık ex gelmio 1. haritadan 2. çok güçlüler bedensel savaşcıyım full str
  • Uzun zamandır pek o lwl lerde char kasmıyorum ama beyaz yeminliler exp vermiyorsa 2.köyde kasmayı dene
  • saol onlarda çok yatırıyor bu arada full beyaz yeminli sonra 20 olunca nereye gitsem
  • ne kesebildiğine itemlerine bağlı bak bakalım 2.köyde neler kesebiliyosun neyler iyi exp verebiliyor tek slot tek slot yabani uşak felan kes olmassa.
  • 18 oldum giyotin+5 takıyorum full str verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

bazı oyun dosyalarını silerek yapabilirsiniz benim bildiğim bu kadar zaten hilelileri göreye başladım galiba IaMChak0 sende hile kullanıyorsun

Ben ban yedim ne hilesi

@:Bedirhan:

Beyaz yeminlilerde 20ye kadar kasabilirsin daha sonra yabani askerlere felan git.
  • @IaMChak0 çok saol 19 oldum 3 kutu dolu full general komutan moralsiz korkaklar filen çok sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Bedirhan:

@IaMChak0 çok saol 19 oldum 3 kutu dolu full general komutan moralsiz korkaklar filen çok sağolun

Savaşçı olduğunu düşünürsek şöyle baktın kasmıyor eskisi gibi 2-3 slotu birden topla öyle keski daha seri ve iyi exp gelsin tabi burada bir yere kadar kasacak ve sonrasında vadide kasacaksın kapının önündekiler felan derken 30 32 oldummu kendini SO(siyah ork)larda bulacaksınSonrada çöldeki örümcek zindanı 1-2 diye gidecek
  • quote:

quote:

@IaMChak0 çok saol 19 oldum 3 kutu dolu full general komutan moralsiz korkaklar filen çok sağolun

Savaşçı olduğunu düşünürsek şöyle baktın kasmıyor eskisi gibi 2-3 slotu birden topla öyle keski daha seri ve iyi exp gelsin tabi burada bir yere kadar kasacak ve sonrasında vadide kasacaksın kapının önündekiler felan derken 30 32 oldummu kendini SO(siyah ork)larda bulacaksınSonrada çöldeki örümcek zindanı 1-2 diye gidecek

30 32 de SO ?
    Yapma dostum ben 49 lvlken 8700 hp 310 savunma vardı 4 slot so çekince komposto ediyorlardı..

Ama çölün girişindeki örümceklerde,akreplerde kasabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 31 Mart 2009; 12:03:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

quote:

30 32 de SO ?
    Yapma dostum ben 49 lvlken 8700 hp 310 savunma vardı 4 slot so çekince komposto ediyorlardı..

Ama çölün girişindeki örümceklerde,akreplerde kasabilir.

ben so da 4 slot çek demiyorumki tek slot yani 3 lü 3 lü peki diyeceksiniz seri olmaz merak etmeyin o lwl lerde en iyi kasabileceğiniz itemleriniz sağlamsa mob SO dur sonrası dediğim gibi

• Giyotin +5 diyor ve full str diyor sen karar verirsin artık.
  • ben yeni bir karakter kasıcam da (savaşçı) zihinsel mi olsam bedensel mi olsam karar veremedim sizce hangisi olayım ?? birde ilk önce hangi skilimi master yapayım sonra hangisini yapayım(hızlı kasmak için ) ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

ben yeni bir karakter kasıcam da (savaşçı) zihinsel mi olsam bedensel mi olsam karar veremedim sizce hangisi olayım ?? birde ilk önce hangi skilimi master yapayım sonra hangisini yapayım(hızlı kasmak için ) ?

Kasılmada zihinsel daha iyidir zihinseli seçersen güçlü bedeni master yap

Yok ben bedensel olucam dersen ilk hava kılıcının masterını aç
  • .Uğur. +1
    Ayrıca zihinsel olacaksan en kısa zamanda atını normal at yap at üzerinde daha kolay kasarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 1 Nisan 2009; 0:36:28 >
  • merhaba metin2 bölümü açılmasına çok tşk ederim

benım sorunum internet bağlantım işyerinde proxy taşında eskiden metin2 iş yerinde oynıyordum şimdi açılmıyor server list alınamadı diyor normal internetim var ama metin2 açılmıyor metin2 proxy bağlantı üzeriden nasıl çalıştırırız yardımcı olurmunuz tşkler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fast-man

merhaba metin2 bölümü açılmasına çok tşk ederim

benım sorunum internet bağlantım işyerinde proxy taşında eskiden metin2 iş yerinde oynıyordum şimdi açılmıyor server list alınamadı diyor normal internetim var ama metin2 açılmıyor metin2 proxy bağlantı üzeriden nasıl çalıştırırız yardımcı olurmunuz tşkler...

Senden başka böyle bir sorunu olan yok
    Senin nette sorun var yada oyunu sil,baştan kur.
  • kurdum aynı durum var
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.