Üniversite Okurken Bedelli Askerlik Yapmak
Herkese merhabalar. Bu sene 3. Sınıfı bitirdim yani 2022-2023 eğitim yılında 4. Sınıfta olacağım. En yakın zamanda başvurup 2023 yılında bedelli askerlik yapmak istiyorum. Fakat belirttiğim gibi 4. Sınıf öğrencisi olacağım ve mezuniyetimi de uzatmak istemiyorum. Üniversiteyi dondurmadan bedelli askerlik yapabilir miyim? Ayrıca bedelli askerlik yapan üniversite öğrencilerinin 21 gün idari izinli sayılıp, vize-final sınavlarına denk gelirse de sonradan mazeret sınavına girebileceklerine dair bir YÖK kararı ve haberler gördüm. Bu durum hala geçerliliğini korumakta mı? Yoksa sadece 2018 yılına ait bir karar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Haber:
YÖK kararı: https://oim.yasar.edu.tr/wp-content/uploads/2018/08/Bedelli-askerlik-yaz%C4%B1s%C4%B1-Y%C3%96K.pdf
Sokaktaki Agresif Akıl Hastası
|
Sokağa Çıkma Yasağında Şehir içi İzin?
Arkadaşlar merhaba, malumunuz yarın sokağa çıkma yasağı var. Bizim bir akraba (birinci derece değil, 2.) vefat etti. Ben ve ailemin (3 kişi) yarın cenaze işlemlerinde başta olmamız ve bizim halletmemiz gerekiyor. Her şey şehir içi olacak. Bu noktada polis yarın bizim arabayı çevirirse ölüm belgesini göstermemiz yeterli olur mu? Bildiğim kadarıyla e-devletten başvurulan izin şehirlerarası yolculuğu kapsıyor. Şehir içinde bir sorun çıkar mı? Bu konuda bilgisi olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim.
Neden sert kurallar ve cezalar yok?
|
|
100 bin tl nasıl değerlendirilir
|
Acil yardım windows kuramıyorum
|
Günlük Hayatta Takım Elbise Giymek
Bütün İşleri Robotlar Yaparsa?
|
TWITCH İZLEYEN VAR MI?
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Grafik, donanım, video oyunları, teknoloji

Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.971
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 285.847 (Bu ay: 914)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 919 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic