Şimdi Ara

Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
11
Favori
54.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit:

Bilmeyenler için link'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 3 Ocak 2013; 20:06:39 >
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turşucu Hasan Amca

YENİ SEZONA KADAR İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞLARIMIZ DURDURULMUŞTUR. BUGÜNE KADAR İLGİNİZ VE ANLAYIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Herkes Turşu Yapamaz ki!

Sezonun sonuna geldiğimiz için bazı ürünlerimizin internet satışı sonlanmıştır. Bugüne kadar tüm ürünlerimize gösterdiğiniz değerli ilgi için çok teşekkür ederiz.

Aşağıda linki bulunan ürünlerin satışı devam etmektedir.

Ünü Türkiye sınırları dışına taşan Turşucu Hasan Amca'nın EV TİPİ turşularını 62 yıllık tecrübemiz ile donanımhaber'den sanalpazar aracılığı ile sizlere sunuyoruz. Turşularımızda limon, koruk suyu, az miktarda sirke ve gıda güvenliği açısından tüzükte belirtilen oranların çok altında limon tuzu (sitrik asit) sirke asidi (asetik asit) bulunmaktadır.

Dükkanımıza üye olarak ev tipi turşu farkından indirimli olarak yararlanabilirsiniz

Yandaki linke tıklayarak Sanalpazar Dükkanımızdan alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz; Turşucu Hasan Amca

Basında Turşucu Hasan Amca; Türkiye'nin En İyi 10 Turşucusu

Not: Normal şartlar altında haftaiçi saat 15:00'e kadar verilen siparişler aynı gün, saat 15:00'den sonra verilen siparişler ise ertesi gün kargoya verilir. Korgo firması pazar günü çalışmadığı için cumartesi gönderimimiz yoktur. Bazı turşularımız siparişe göre hazırlandığından ertesi gün gönderim yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Turşularının suyunu ACI isteyenler için acılı ürünler dükkanımıza eklenmiştir

TURŞUCU HASAN AMCA

FİYATLARIMIZ*

Turşucu Hasan Amca Karışık Turşu - 3 KG = 22,50 TL / DH Özel 20,25 TL
    Turşucu Hasan Amca Lahana Turşusu - 3 KG = 22,50 TL / DH Özel 20,25 TL
    Turşucu Hasan Amca Salatalık Turşusu - 3 KG = 22,50 TL / DH Özel 20,25 TL
    Turşucu Hasan Amca Domates Turşusu - 3 KG = 22,50 TL / DH Özel 20,25 TL
    Turşucu Hasan Amca Biber Turşusu - 3 KG = 25,00 TL / DH Özel 22,50 TL

Süzme ağırlık fiyatlarıdır. Suyu hariçtir. 2 KG'lik ürünlerimizin internet üzerinden satışı ambalaj nedeniyle kaldırılmıştır

*SanalPazar Dükkanımıza üye olan donanımhaber ailesi üyeleri ürünleri bu fiyatlar üzerinden %10 indirimli alabileceklerdir.

*Konumuzla kimi zaman ronin666 arkadaşımız da ilgilenmektedir. Kendisine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz.
    quote:

Herkes Turşu Yapamaz ki!

Turşu yaparken sitrik asit veya katkı maddesi kullanıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kg 10 liraya tursumu olur ya

Alti ustu tursu iste abartmaya gerek yok

Tursu dedinmi kemerburgaz gerisi yalan

Kargo'yuda firma ödediği için normal karşılanabilir 1 kg'de. Ama 1 kg'nın katlarının fiyatlarıda 1 kg'nin katı şeklinde olduğu için bencede fazla cazip değil.

Efendim görüşlerinize saygı duyuyoruz elbette. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: leprechauntr

Fiyatlar bana gore o kadar fazla deil pazarda bile kilosinu 6-7tl ye veriyorki cokda basarili deil tursunun cabuk olmasi icin icine konan maddeleri dusununce heralde 1 haftaya tursuyu olgunlasiyordur hasan amca da bu kadar basarili ise 3kiloluk karisik 22.5tl dusunursek donanimhabere 20 civarina gelirki pazardaki ile ayni en azinda kalite oldugunu dusundugum hic yemedim tursu yemis oluruz

Efendim söylediklerinizle söylemek istediklerimize tercüman olmuşsunuz. Turşu yapmak kolay, kaliteli turşu yapmak zordur. Biz günümüzde evinde turşu kuramayan kişiler için ev tipi turşular kurmaktayız. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

haber 17.10.2003 :)

hocam dükkanıznızdan eglip almak istersek yarım kg secenekleriniz var değilmi?hep 2-3 kg dan gitmiş konuda.en azından bi tadına bakıp ondan sonra fazla almakta fayda var diye düşünüyorum.izmir içi tabii

Efendim Dükkanımızdan dilediğiniz kadar alırsınız. Almadan tadına bakıp almanız da mümkündür. Dükkanımız Narlıdere'dedir.

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Aklıma Münir Özkul geldi.

Edit:

Bilmeyenler için link'i.

• Verilen kilo değerleri süzme ağırlığımıdır yoksa salamuralı ağırlığımıdır.

Orijinalden alıntı: mremre

quote:

Herkes Turşu Yapamaz ki!

Efendim Türk gıda kodeksinin öngördüğü miktarın çok daha aşağısında kullanılıyor ki sebebi erken bozulmasının önüne geçmek içindir. Sitrik asit zaten turunçta da bulunduğu için bu ihtiyacın büyük bölümünü limondan sağlıyoruz ki sitrik asit aynı zamanda insan vücudunda bolca bulunan bir madde Aydınlatıcı sorunuz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gentoure

Verilen kilo değerleri süzme ağırlığımıdır yoksa salamuralı ağırlığımıdır.

Net ağırlıktır efendim.

Orijinalden alıntı: jüpiter

Turşuyu çok severim, gerek Karşıyaka Tiyatro Sokağı'ndan gerek Kemeraltı'ndan içerim: şimdi bile ağzım sulandı Sizin yeriniz sanırım Narlıdere'de...

Söylediğiniz gibi yerimiz Narlıdere'dedir. Yolunuz düşerse bekleriz

Birgün mutlak geleceğim; dediğim gibi turşuyu çok severim, üstelik aynı şehirdeyiz,hayır demem yani.Size hayırlı satışlar dilerim

quote:

Orijinalden alıntı: mremre

quote:

Herkes Turşu Yapamaz ki!

Efendim Türk gıda kodeksinin öngördüğü miktarın çok daha aşağısında kullanılıyor ki sebebi erken bozulmasının önüne geçmek içindir. Sitrik asit zaten turunçta da bulunduğu için bu ihtiyacın büyük bölümünü limondan sağlıyoruz ki sitrik asit aynı zamanda insan vücudunda bolca bulunan bir madde Aydınlatıcı sorunuz için teşekkür ederiz.

rica ederim, ben teşekkür ederim, yani insan sağlığına zararlı değil öyle mi? (özellikle midesine :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mremre -- 3 Ocak 2013; 21:08:44 >

• Kesinlikle çok pahalı fiyatlar.

Ama satıcı arkadas oldukca kibar, anlayisli ve sattığı ürün hakkinda bilgi sahibi. Ters cevaplara bile gayet nazik yanıtlar vermiş.

Bu yuzden kendisini kutluyor ve hayırlı satışlar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011

Hp Elitebook 6930p
  • Benim anlayamadığım donanımhaber üyelerine %10 indirim var ama herkes sanalpazar üzerinden satın alabiliyor.
    Herkes indirimli fiyattan alıyor zaten nerede bunun indirim olayı?

Orijinalden alıntı: hoksi

Kesinlikle çok pahalı fiyatlar.

fiyatın pahalılığı konusunda hemfikirim bende.. kilosu 3 bilemediniz 5 lira.. aynı kalite midir bilmem ama almıştık karışık turşu (marul, havuç, salatalık vsvs) ve gayet de lezzetliydi.. yanlış anlaşılmasın turşunuz iyi/kötü demiyorum çünkü tatmadım ve fiyatını hakedip etmediğini bilemiyorum ama, bir turşu için gördüğüm ve yediklerime göre biraz fazlaca gibi bana da..
    Burda arkadaş net Kgl'arı olduğunu belirtmiş yani su hariç herhalde.
    Ama fiyatlar alıştığımız rakamlar değil.Tatmadığımız için birşey diyemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Teacher^ -- 3 Ocak 2013; 22:17:40 >

Orijinalden alıntı: jüpiter

quote:

Birgün mutlak geleceğim; dediğim gibi turşuyu çok severim, üstelik aynı şehirdeyiz,hayır demem yani.Size hayırlı satışlar dilerim

Çok teşekkür ederiz. Her zaman bekleriz.

• off varya nasıl bir canım çekti be abi ne yaptın sen kolay gelsin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.