Şimdi Ara

Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
11
Favori
54.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SAMET/

Yeni ürünler satışa açılmış

http://www.sanalpazar.com/urunalin__selduygust

Bu o hasan amca mı acaba ?
    09/01/2015 13:14:36 HASAN AMCA TURŞUSU
    Bende sizden 10 lira indirim yaın gibi büyük afaki rakamlar filan istemedim. Mesela kargo ücretini siz ödeyebilirsiniz. Bu fiyatlara kargo ücretini yüklemek baya arttırıyor fiyatı. Teşekkürler

duygust
    08/01/2015 15:42:13 HASAN AMCA TURŞUSU
    biz üretici firmayız. o arkadaşlar bizden ürünü alıp kampanyalı satıyorlardı ancak zarar ettikleri için bırakmak zorunda kaldılar. şimdi biz devam ediyoruz. zarar etmemek adına da satış fiyatlarımızı sabit tutuyoruz. bildiğiniz üzere kaliteli ürünün maliyeti yuksek oluyor. bu nedenle listelenen ücretlerde ürünlerimizi satın alabilirsiniz. iyi günler.

Besiktaslee
    08/01/2015 14:12:24 HASAN AMCA TURŞUSU
    Geçen senelerde baya bir alışverişimiz oldu. Beğenerek yedik. Forum donanımhaber.com!a özel kapmanya filan yapılmıştı. Sizmi ilgilenmiştiniz o zaman bilmiyorum.. Başka bir arkadaştı sanırım. Yine böyle bir uygulamanız olabilir mi ???

duygust
    07/01/2015 23:24:50 HASAN AMCA TURŞUSU
    evet .hakiki hasan amca turşusu..

Besiktaslee
    07/01/2015 14:55:48 HASAN AMCA TURŞUSU
    İYİ GÜNLER..

GEÇEN SENELERDE ALDIĞIMIZ HASAN AMCA TURŞULARI MI BUNLAR ??

• Bu konuyu bende görüştüm 5 liralık lahana ile çok rahat 5kg turşu yapılır fakat sitede 22tl + 7 tl kargoyla satılıyor. 50tl ve üzerine kargo ücretsiz olsa o da yok. Kendi çaplarında küçük dükkan, iş büyütmek gibi bir istekleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 10 Ocak 2015; 12:11:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SAMET/

Bu konuyu bende görüştüm 5 liralık lahana ile çok rahat 5kg turşu yapılır fakat sitede 22tl + 7 tl kargoyla satılıyor. 50tl ve üzerine kargo ücretsiz olsa o da yok. Kendi çaplarında küçük dükkan, iş büyütmek gibi bir istekleri yok.

Sadece karışık 22 lira diğerleri 33 lira birde :) Birşey diyemeyiz, tok satıcılar sanırım..
  • Yakın zamanda manisaya gideceğim. Turşu için izmire ugrayabilirim. Gitmiş tarif edebilecek bir arkadaşım var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ama sayfadaki tanıtımda net 3 kg deniyor.

Bu küçük kelime oyunlarını büyük markalarda görmeye zaten alıştık da üreticilerin yapmaması gereken şeylerdir, olumsuz imaj bırakır.

2,8 kg yazmak zor bir şey değil ki.
     Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 9 Nisan 2015; 13:29:23 >
    Birinci vazifen, alafranga tuvaleti oturarak kullanmak, gerektiğinde hatanı sahiplenmek, beklediğin sırana riayet etmek, başkasında gördüğün yanlışı yapmamak, anlayarak dinlemek, dinleyerek konuşmak, konuşarak anlaşmak, trafikte sinyal kullanmak ve yayalara yol vermektir !

• nokmen kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar zaten abartıldı birde 10tl yakın kargo ücretleri olunca ben bu sene hiç almadım
    Konu sahipsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 19 Haziran 2015; 18:14:25 >
  • Forumdan da iyi satış yapmışlar, neden kayboldular acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • Geçen gene dükkana gidip turşu aldim. Daha sonra kendim turşu yapmaya karar verdim ve lahana karnabahar havuç tan oluşan karışık turşu yaptım. İlk defa denedim ama harbi on numara oldu. Çıtır çıtır ve çok leziz. Kime tattirdiysam çok beğendi. Hem çok ucuz ve çok dogal. Tarifi videolu buradan paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 26 Ekim 2017; 1:31:25 >
  • Turşu zor bir iş değil de Canımız çekince alıyorduk tadı tuzu diriliği iyiydi turşu biraz da şans işi bayıla bayıla yediğiniz birinin turşusu ertesi sene yaptığı çok güzel olmayabiliyor turşuluk malzemesi bilindik yerden alınması lazım pazardan rast gele tamamen şans işi oluyor

Hocam ben KFC beyaz lahana salatasi Coleslaw yapmak için ufak lahana olmadığından büyük lahana almıştım. Aldığım lahana turşuluk değildi sarmalıktı. Ona ragmen çöpe atmaktansa kalan lahanayı karnabahar havuç biber le karıştırarak turşu kurdum. Çokda güzel oldu. Bu tarife göre yaptım. Kesinlikle deneyin derim

...
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.