Şimdi Ara

Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
11
Favori
54.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karaumut22

Arkadaş konu açmış, tadını beğenende var beğenmeyende, ufaktan bizde birşeyler alalımda tadına bakıp yorum yapalım.Arkadaş bakıyorum birkaç saattir forumda, ilgili bir satıcı anlaşılan. (Bir kedi gördüm sanki aklıma geldi nedense, kulakları çınlasın, bugün tadı bozuk çiğ köftenin yerine yenisini kargolamış, anmadan edemedim, gerçekten dürüst satıcı)

Elimizden geldiğince işimizin hakkını vermeye çalışıyoruz. Verdiğiniz örnek inanılması güç bir başarı kazanmış ki elbetteki doğru şeylerin yapıldığını gösterir. Destekleyici yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Kesinlikle çok pahalı fiyatlar.

fiyatın pahalılığı konusunda hemfikirim bende.. kilosu 3 bilemediniz 5 lira.. aynı kalite midir bilmem ama almıştık karışık turşu (marul, havuç, salatalık vsvs) ve gayet de lezzetliydi.. yanlış anlaşılmasın turşunuz iyi/kötü demiyorum çünkü tatmadım ve fiyatını hakedip etmediğini bilemiyorum ama, bir turşu için gördüğüm ve yediklerime göre biraz fazlaca gibi bana da..

katılıyorum. fiyatlar astronomik.

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • bu konu da çığ köfte konusu gibi olacak galiba

hazır turşu tuketmesem de(annem çok iyi yapar) yorumlariniz hoşuma gitti. hayırlı satışlar, inşallah başarılı olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Kesinlikle çok pahalı fiyatlar.

fiyatın pahalılığı konusunda hemfikirim bende.. kilosu 3 bilemediniz 5 lira.. aynı kalite midir bilmem ama almıştık karışık turşu (marul, havuç, salatalık vsvs) ve gayet de lezzetliydi.. yanlış anlaşılmasın turşunuz iyi/kötü demiyorum çünkü tatmadım ve fiyatını hakedip etmediğini bilemiyorum ama, bir turşu için gördüğüm ve yediklerime göre biraz fazlaca gibi bana da..

katılıyorum. fiyatlar astronomik.

Yorumunuz için teşekkür ederiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

bu konu da çığ köfte konusu gibi olacak galiba

hazır turşu tuketmesem de(annem çok iyi yapar) yorumlariniz hoşuma gitti. hayırlı satışlar, inşallah başarılı olursunuz

Anne turşusu bambaşkadır tabii :) Yorumunuz için teşekkür ederiz

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Turşu güzel olabilir fakat bana da yüksek geldi.. İyi satışlar..

Çok teşekkür ederiz.
  • öncelikle kolay gelsin, hayırlı satışlar. alt tarafı turşu diyip geçmemek lazım bence, fiyatlar pahalı denmiş ama bana kalırsa normal, mesela çağrı marketlerde (ist) kilosu 4 yada 5tl olan açık turşuları var rezalet ötesi bana göre, hele heryerde satılan o paket içindeki turşulardan bahsetmiyorum bile. genelde carfur içinde tezgahı olan özcan turşucusundan alıyorum kilosu 9tl kadiköydeki yerinde ise 10tl idi sanırım. yalnız bu merette öyle bişeyki yemekleri geçtim içeceklerin yanındada fena gidiyor: ) anladınız o içecekleri

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

öncelikle kolay gelsin, hayırlı satışlar. alt tarafı turşu diyip geçmemek lazım bence, fiyatlar pahalı denmiş ama bana kalırsa normal, mesela çağrı marketlerde (ist) kilosu 4 yada 5tl olan açık turşuları var rezalet ötesi bana göre, hele heryerde satılan o paket içindeki turşulardan bahsetmiyorum bile. genelde carfur içinde tezgahı olan özcan turşucusundan alıyorum kilosu 9tl kadiköydeki yerinde ise 10tl idi sanırım. yalnız bu merette öyle bişeyki yemekleri geçtim içeceklerin yanındada fena gidiyor: ) anladınız o içecekleri

Destekleyici görüşleriniz için teşekkür ederiz. Sözünü ettiğiniz gibi turşu kurmak ciddi bir iştir. Dileriz yakın zamanda Özcan turşuları ile yaptığınız yorumların benzerini bizim turşularımız için de yaparsınız.

• turşu deyince aklıma beşiktaştaki "soydan turşuları" geliyor aklıma İstanbullular burayı çok iyi bilir. Kaçıncı kuşak olduklarını unuttum ama 100yıla yakın bu işi yapıyorlar. mekan:http://www.mekanist.net/img/placeimages/500w/istanbul_alisveris_soydan-tursulari_146114129991056609261780.jpg

eminim Turşucu Hasan Amca 'da aynı kalitede ürün yapıyordur. Çünkü bu işi kuşaktan kuşağa yapanların yeri herzaman ayrıdır. Evdeki turşu bitince sizden almayı düşünüyorum.

Fiyatları endüstriyel turşularla kıyaslamak yanlış olur. Ama yine de biraz daha uygun olabilirdi. En azından 1kg-10TL , 2kg-18TL , 3kg 25TL gibi promosyon yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droid7399 -- 4 Ocak 2013; 0:33:42 >

iPhone 5S Kullanıcı Kulübü

iPhone 5s 64GB Gold

• Evde yapılan anne turşusuyla kıyaslarsanız pahalı gelebilir. Neticede maliyeti ortada fakat burada maliyeti yükselten teknik olmalı.
    Dışarıda kilosu 3-4 liraya satılan, asitten bembeyaz olmuş turşularla kıyaslamamak lazım.
    Turşuyu çok severim. Genelde her yıl kendim kurarım fakat bu yıl üşendim kurmaya. Şu an için pazarda ev turşusuna yakın birinden kilosunu 7 liraya alıyorum.
    Onun dışında marketlerde deneyip memnun kaldığım Kemal Kükrer (2kg) salatalık turşusu var tavsiye ederim, sirkeyle kurulmuş, ev turşusuna yakın bir tadı var.

Edit: Gece gece canım turşu çekti, gidip 3 tane kornişon öldürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 4 Ocak 2013; 0:44:17 >

Orijinalden alıntı: droid7399

turşu deyince aklıma beşiktaştaki "soydan turşuları" geliyor aklıma İstanbullular burayı çok iyi bilir. Kaçıncı kuşak olduklarını unuttum ama 100yıla yakın bu işi yapıyorlar. mekan:http://www.mekanist.net/img/placeimages/500w/istanbul_alisveris_soydan-tursulari_146114129991056609261780.jpg

eminim Turşucu Hasan Amca 'da aynı kalitede ürün yapıyordur. Çünkü bu işi kuşaktan kuşağa yapanların yeri herzaman ayrıdır. Evdeki turşu bitince sizden almayı düşünüyorum.

Fiyatları endüstriyel turşularla kıyaslamak yanlış olur. Ama yine de biraz daha uygun olabilirdi. En azından 1kg-10TL , 2kg-18TL , 3kg 25TL gibi promosyon yapılabilir.

Soydan turşucuları da gerçekten bu işi saygın yapan bir firmadır. Fiyatlar konusunda ise belirtilen fiyatlar üzerinden %10 indirimimiz olduğunu hesaba kattığımızda çubuk turşumuzun fiyatı dışındaki ürünlerimizin fiyatı söylediğiniz fiyatlardan daha uyguna geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Evde yapılan anne turşusuyla kıyaslarsanız pahalı gelebilir. Neticede maliyeti ortada fakat burada maliyeti yükselten teknik olmalı.
    Dışarıda kilosu 3-4 liraya satılan, asitten bembeyaz olmuş turşularla kıyaslamamak lazım.
    Turşuyu çok severim. Genelde her yıl kendim kurarım fakat bu yıl üşendim kurmaya. Şu an için pazarda ev turşusuna yakın birinden kilosunu 7 liraya alıyorum.
    Onun dışında marketlerde deneyip memnun kaldığım Kemal Kükrer (2kg) salatalık turşusu var tavsiye ederim, sirkeyle kurulmuş, ev turşusuna yakın bir tadı var.

Bize göre tespitleriniz gerçekten çok doğru. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evdeki turşular daha bi kıymetlendi gözümde.

Orijinalden alıntı: Turşucu Hasan Amca

quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

bir sitedeki sizinle ilgili yazıyı (hatta aşağıda linkinide vereceğim) aynen kopyalıyorum.

'53 yıldır Narlıdere’de hizmet veren Hasan Amca Turşucusu’nu üçüncü kuşak işletiyor. 50 çeşit turşu var. Sloganı, “Sakın şaşırmayın hepsi turşu.” Almanya, Fransa, Belçika, İngiltere’deki Türklere turşu gönderiliyor. Ev tipi turşunun üretildiği Hasan Amca Turşu’da karışık ve salatalık turşusunun kilosu 5 lira. Biber turşusu ise 6 lira. Bardakta turşuyu 1 liraya içebilirsiniz. Tel: (232) 238 27 43.' yazıyor. tabi bu yazı hangi tarihte yazıldı bilmiyorum ama yinede fiyatlar biraz pahalı geldi bana. teşekkürler.

Haber biraz (9 yıl kadar) eski olduğu için fiyatlarımız o günden bugüne bugünkü seviyesine gelmiş ki normalde sattığımızın oldukça altından bir fiyata donanımhabere özel bir fırsat oluşturulmuştur

İlginiz için çok teşekkür ederiz.

2009 yılında yapılmış bir haber için 9 yıl önce demişsiniz, zaten 9 yıl önce olsaydı "5 Lira" denmezdi "5 milyon Lira" denirdi, açıkça bilerek yanlış cevap vermişsiniz:

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

quote:

bir sitedeki sizinle ilgili yazıyı (hatta aşağıda linkinide vereceğim) aynen kopyalıyorum.

'53 yıldır Narlıdere’de hizmet veren Hasan Amca Turşucusu’nu üçüncü kuşak işletiyor. 50 çeşit turşu var. Sloganı, “Sakın şaşırmayın hepsi turşu.” Almanya, Fransa, Belçika, İngiltere’deki Türklere turşu gönderiliyor. Ev tipi turşunun üretildiği Hasan Amca Turşu’da karışık ve salatalık turşusunun kilosu 5 lira. Biber turşusu ise 6 lira. Bardakta turşuyu 1 liraya içebilirsiniz. Tel: (232) 238 27 43.' yazıyor. tabi bu yazı hangi tarihte yazıldı bilmiyorum ama yinede fiyatlar biraz pahalı geldi bana. teşekkürler.

Haber biraz (9 yıl kadar) eski olduğu için fiyatlarımız o günden bugüne bugünkü seviyesine gelmiş ki normalde sattığımızın oldukça altından bir fiyata donanımhabere özel bir fırsat oluşturulmuştur

2009 yılında yapılmış bir haber için 9 yıl önce demişsiniz, zaten 9 yıl önce olsaydı "5 Lira" denmezdi "5 milyon Lira" denirdi, açıkça bilerek yanlış cevap vermişsiniz:

laf olsun diye konuşuyorsun. al haberin kaynağı;
    webarsiv.hurriyet.com.tr
    Türkiye’nin en iyi 10 turşucusu
    http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2003/10/17/358913.asp

adamlar daha ileriki bir tarihte kafalarına göre tekrar haber yapmış olabilirler..
    maksadın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..
    Türk Birliği&amp;#8217;nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği&amp;#8217;ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK&amp;#39;lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

quote:

http://eniyion.hurriyet.com.tr/default.aspx?mekanID=1708&siraID=3500&hID=13007658&mKat=0

http://eniyion.hurriyet.com.tr/default.aspx?newsid=13007658&siraID=3500&mKat=0

laf olsun diye konuşuyorsun. al haberin kaynağı;
    http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2003/10/17/358913.asp
    adamlar daha ileriki bir tarihte kafalarına göre tekrar haber yapmış olabilirler..
    maksadın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

Öncelikle üslubumuza dikkat edelim, burası bir forum ve herkes edebiyle yazmalı. Verdiğiniz linkteki yazıyla benim verdiğim linkteki yazı tamamen farklı ve sizin verdiğiniz linkte fiyat yazmıyor (çünkü tarihleri farklı zaten, biri 2003 biri 2009), bu durumda kim "laf olsun diye konuşmuş" oluyor?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.