Şimdi Ara

Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
11
Favori
54.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dexterr

hocam iyi hoşta %10 kargo parasını bile karşılamaz

devrem 325. dönem mi kaldı yaa :)

Orijinalden alıntı: mremre

quote:

Orijinalden alıntı: Turşucu Hasan Amca

quote:

Orijinalden alıntı: mremre

quote:

Herkes Turşu Yapamaz ki!

Turşu yaparken sitrik asit veya katkı maddesi kullanıyor musunuz?

Efendim Türk gıda kodeksinin öngördüğü miktarın çok daha aşağısında kullanılıyor ki sebebi erken bozulmasının önüne geçmek içindir. Sitrik asit zaten turunçta da bulunduğu için bu ihtiyacın büyük bölümünü limondan sağlıyoruz ki sitrik asit aynı zamanda insan vücudunda bolca bulunan bir madde Aydınlatıcı sorunuz için teşekkür ederiz.

rica ederim, ben teşekkür ederim, yani insan sağlığına zararlı değil öyle mi? (özellikle midesine :) )

Sitrik asitin kullanım miktarına göre midenin dengesini bozabileceğini düşünebiliriz ancak limon, portakal gibi ürünlerde birçok meyvede ve insan vücudunda doğal olarak ortaya çıkabilen bir maddedir. Bu bakımdan bir dönem bilindiğinin aksine asit tiplerinden en zararsız olanıdır. Farklı görüşlere de saygımız var tabii ki de

• Valla turşu düşkünü biri olarak bende bir gün denedim. Artık ağustosta denediğim için mi yoksa başka bir neden mi bilmiyorum bence vasattı. Tabi damak zevki kişiye özel bir konu ama öyle çok güzel olduğunu düşünmüyorum.

Bu benim kişisel görüşüm. Canım bu saatte turşu çekti şimdi iyi mi

Orijinalden alıntı: hoksi

Kesinlikle çok pahalı fiyatlar.

Yorumunuz için teşekkür ederiz efendim

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

hocam iyi hoşta %10 kargo parasını bile karşılamaz

devrem 325. dönem mi kaldı yaa :)

forumdonanıma bu yüzden üye olmuştum.kıyamadım onu değiştirmeye:)

Orijinalden alıntı: realistspary

Turşu iyi kotu bir sey diyemem, pek sevmem acikcasi.

Ama satıcı arkadas oldukca kibar, anlayisli ve sattığı ürün hakkinda bilgi sahibi. Ters cevaplara bile gayet nazik yanıtlar vermiş.

Bu yuzden kendisini kutluyor ve hayırlı satışlar diliyorum.

Turşu yemek kültürümüzün bir parçası kimisi hiç sevmez kimisi sofrasından eksik etmez.

Verilen yanıtlar herkesin görüşü elbette ki saygı göstereceğiz. Düşüncelere önem veriyoruz ancak bununla birlikte ürünlerimizin kalitesini de biliyoruz. Sözleriniz için gerçekten çok teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: can21

Benim anlayamadığım donanımhaber üyelerine %10 indirim var ama herkes sanalpazar üzerinden satın alabiliyor.
    Herkes indirimli fiyattan alıyor zaten nerede bunun indirim olayı?

Dükkanımıza üye olanlar donanımhaber'den geldiklerini belirtiyorlar. Donanımhaber'den olmayan %1 yoktur diye düşünüyoruz.

quote:

Ama satıcı arkadas oldukca kibar, anlayisli ve sattığı ürün hakkinda bilgi sahibi. Ters cevaplara bile gayet nazik yanıtlar vermiş.

Turşu yemek kültürümüzün bir parçası kimisi hiç sevmez kimisi sofrasından eksik etmez.

Verilen yanıtlar herkesin görüşü elbette ki saygı göstereceğiz. Düşüncelere önem veriyoruz ancak bununla birlikte ürünlerimizin kalitesini de biliyoruz. Sözleriniz için gerçekten çok teşekkür ederiz.

arkadaşın kibar ve anlayışlı olduğunu yüzyüze görüşünce daha iyi anlarsınız.
    ben şahsen 2 haftada bir defa gidip;acı biber ve karışık alıyorum.
    turşu almak için urladan 725 e biniyorum narlıderede iniyorum,725i bilen bilir,
    urla çıkışından sonra ayakta gidersin,ayakta gidiyorum ve ayakta dönüyorum,ama değiyor onca zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Kesinlikle çok pahalı fiyatlar.

fiyatın pahalılığı konusunda hemfikirim bende.. kilosu 3 bilemediniz 5 lira.. aynı kalite midir bilmem ama almıştık karışık turşu (marul, havuç, salatalık vsvs) ve gayet de lezzetliydi.. yanlış anlaşılmasın turşunuz iyi/kötü demiyorum çünkü tatmadım ve fiyatını hakedip etmediğini bilemiyorum ama, bir turşu için gördüğüm ve yediklerime göre biraz fazlaca gibi bana da..

Kalitemize göre fiyatlarımızın uygun olduğunu düşünüyoruz ki bu bağlamda turşularımızın binlerce müdavimi var. Pek tabii görüşünüze saygı duyuyoruz.

• Narlıdere ye yolum düştüğünde mutlaka uğrayacağım Hasan Amca ya

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Turşuyu ben de çok severim evimde üç ayrı yerden yapılmış turşular var.Kendi yaptığım turşu da fena değil.
    Geçen fuarda çubukta yapılmış orjinal çubuk turşusu aldım gerçekten adam yapmış.Şimdilik diğerlerinin yanına bir süredir uğramıyorum:)
    Fiyatı tadına göre bence çok ucuzdu,fuar olduğu içindir de belki.
    Burda arkadaş net Kgl'arı olduğunu belirtmiş yani su hariç herhalde.
    Ama fiyatlar alıştığımız rakamlar değil.Tatmadığımız için birşey diyemeyiz.

Efendim günümüz koşulları malum. Evinde turşu yapamayan insanlar turşularımızın asıl müdavimleri. Çubuk turşumuz da ürünlerimize sonradan eklenen ve insanları alıştıkları salatalık tadından vazgeçirebilen bir turşu söylediğiniz gibi. Ürünlerimizin tadına bakarsanız inanıyoruz ki fiyatını hakkettiğini düşünürsünüz.

Saygıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Ğ_Ğ

off varya nasıl bir canım çekti be abi ne yaptın sen kolay gelsin

ve enteresan olduğu gibi gerçekten de çıtır çıtır ve inanılmaz lezzetliydi. O zamanki bakkal veya işte yeni yeni ortaya çııkmaya başlayan marketlerden
    eğer bulabilirsem mutlaka Hasan Amca turşusu almaya çalışırdım. Eğer bulamadıysam mecburen başka alırdım ama bu defa da asla o nefaseti bulamazdım.
    Sonra iş-güç derken hayatın savurmasıyla oralardan kopup gittik ve uzun yıllar sonra şimdi o günlerin Hasan Amcasını yeniden görmekten çok memnun oldum.
    En kısa zamanda dükkanlarına gitmem şart oldu şimdi ve anladığım kadarıyla dükkan 35 yıl önce bıraktığım ayni yerde duruyor. Umarım o günlerde bıraktığım,
    anılarımdaki Hasan Amca lezzetini de aynen bıraktığım gibi bulurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.orrent

Valla turşu düşkünü biri olarak bende bir gün denedim. Artık ağustosta denediğim için mi yoksa başka bir neden mi bilmiyorum bence vasattı. Tabi damak zevki kişiye özel bir konu ama öyle çok güzel olduğunu düşünmüyorum.

Bu benim kişisel görüşüm. Canım bu saatte turşu çekti şimdi iyi mi

4 mevsim turşu üreten satan bir firma olarak, yaz aylarında özellikle acılı turşunun bazı bünyelere ağır gelebildiğini düşünüyoruz ki vücut sıcaklığını yükselten bir ürün :) Tabii belki başka bir ayda yerseniz de beğenmeyebilirsiniz, hoşunuza gitmeyebilir, damak tadınıza uymayabilir. Belki de müdavimi olursunuz. Bunu bilemiyoruz efendim. Narlıdere'deki hamile hanımlar için gece dükkanı açtığımız bile oluyor. Narlıdere'deyseniz açabiliriz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

quote:

quote:

arkadaşın kibar ve anlayışlı olduğunu yüzyüze görüşünce daha iyi anlarsınız.
    ben şahsen 2 haftada bir defa gidip;acı biber ve karışık alıyorum.
    turşu almak için urladan 725 e biniyorum narlıderede iniyorum,725i bilen bilir,
    urla çıkışından sonra ayakta gidersin,ayakta gidiyorum ve ayakta dönüyorum,ama değiyor onca zahmet

Zahmeti, ziyafete dönüştürüyorsunuz diyen müşterimiz siz misiniz yoksa :)

Bizi bilen birinden gelen güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

Narlıdere ye yolum düştüğünde mutlaka uğrayacağım Hasan Amca ya

Her zaman bekleriz

Orijinalden alıntı: izmirbay

Kendilerini bire bir tanımıyor olsam bile, çocukluk ve gençliğimin geçtiği yerlerde, yolumun üzeri bir dükkanda yapıyorlardı bu işi...
    Hakikaten ilgili, nazik ve pozitif davranışlı düzgün insanlardı ama şimdikiler onlar mı, varisleri mi bilemiyorum.
    Gördüğüm kadarıyla o günlerin genel anlayış ve şartlarına göre bile son derece temiz, titiz ve güvenilir üretim yapıyorlardı. Ürün çeşitleri çok
    ve enteresan olduğu gibi gerçekten de çıtır çıtır ve inanılmaz lezzetliydi. O zamanki bakkal veya işte yeni yeni ortaya çııkmaya başlayan marketlerden
    eğer bulabilirsem mutlaka Hasan Amca turşusu almaya çalışırdım. Eğer bulamadıysam mecburen başka alırdım ama bu defa da asla o nefaseti bulamazdım.
    Sonra iş-güç derken hayatın savurmasıyla oralardan kopup gittik ve uzun yıllar sonra şimdi o günlerin Hasan Amcasını yeniden görmekten çok memnun oldum.
    En kısa zamanda dükkanlarına gitmem şart oldu şimdi ve anladığım kadarıyla dükkan 35 yıl önce bıraktığım ayni yerde duruyor. Umarım o günlerde bıraktığım,
    anılarımdaki Hasan Amca lezzetini de aynen bıraktığım gibi bulurum.

Oy oy oy. Çok değerli ve duygusal bir yorum oldu bu. Ufacık bir dükkanda 62 yıldır aynı lezzette aynı tavır ve anlayışta sizlere ürünlerimizi sunmaya çalışıyoruz. Tekrardan geldiğinizde de umuyoruz ki aynı duyguları hissettirebiliriz size efendim. Her zaman başımızın üstünüzde yeriniz var efendim.

Saygılarımızla

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

hocam ben lahana turşusu hastasıyım nasıl lahananız yani dillere destan birşey ise bucadan çıkıp gelicem

Efendim ürünlerimizin özelliklerini belirtip, lezzetinize sizin karar vermenizin daha doğru olduğunu düşünüyoruz ancak pek tabii kalitesine garanti verebiliyoruz.
  • Arkadaş konu açmış, tadını beğenende var beğenmeyende, ufaktan bizde birşeyler alalımda tadına bakıp yorum yapalım.Arkadaş bakıyorum birkaç saattir forumda, ilgili bir satıcı anlaşılan. (Bir kedi gördüm sanki aklıma geldi nedense, kulakları çınlasın, bugün tadı bozuk çiğ köftenin yerine yenisini kargolamış, anmadan edemedim, gerçekten dürüst satıcı)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.