Teğmen
13 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 90 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar
Yaşadığım sorunla alakalı bilgi,fikir ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Temel sorun şu; bilgisayarı açtıktan sonra 1-2 dk sonra sadece beyaz ekran çıkıyor.
Sorunun ilk başlangıcı da şu şekilde oldu,bilgisayara hafıza kartı taktım,kartın şekli şemali bozuktu içerde sıkıştı vs,çıkartım.
O arada böyle bir şey oldu.O arada ne yanmış olabilir veya nerde sıkıntı çıkmış olabilir anlamadım.
Monitöre hiç elektrik gitmese en azından anlarım,bir yer yanmış,bağlantı kopmuş vs.
Monitörü açtım genel olarak baktım,göze çarpan bir anormallik yoktu.
Dizüstü olduğu için başka monitör bağladım orda herhangi bir sıkıtı yok,kasa sağlam herşey çalışıyor.
Demekki anakart sağlam gözüküyor.
Sorun tam olarak nedir onu bilsem de yeterli olur,şimdi bir tamirciye götürürüm olduğundan fazla para çok rahat isteyebilir.
Merhaba
Benim kazanın tramer sonuçları %50 %50 diye dağıtmış.
Olay özetle şu:Sola dönüş sinyali verdim şeritten çıktım ve duruyordum,arkadan gelen araç kaydığı için gelip çarptı.
Bunu tutanağa da yazdık,sigortayı aradım(Ray Sigorta) dilekçeyle itiraz ettim i,fotoları tekrar yolladım,önce değerlendirme yazıyordu,şimdi mutakabatsızlık yazıyor.
Yalnız sistem de kaza anı fotoları değilde exper serviste duran arabanın fotolarını çekip atmış,bu mu acaba etki etti.
Şimdi bu mutakabatsızlık kaç gün sürer,sonuç ne yönde olur?
Teşekkürler
Arkadaşlar Cumartesi akşamı bir kaza yaşadım.
Kontrolsüz bir kavşakta şerittençıkıp sağa dönmek için sinyal verip durdum.
Arkadan gelen sürücü yer kaygan olduğu için duramayarak arkadan çarptı.
Tutanakda aynı ifadeleri yazdık.
Şimdi aracın sahbibiyle konuştum bugün ,yarın sabah işlemleri başlatacam dedim.
Bana dediki yeni bir araç alacam bu kaza sigortaya yansımasın,ondan sonra işlemleri başlatalım.
Arabayı yarın satın alıp işlemlerini yapacakmış.
Şimdi adamın yeni araba alması ve kazalı arabayı satması benim açımdan sorun çıkarır mı?
Yardımlarınız için teşekür ederim
Arkadaşlar hep buralarda okuyordum ama bunlardan biriside benim başıma geldi.Sabah arabanın yanına geldiğimde şok oldum.
Birisi sol ön çamurluğa vurmuş ve tabi kaçmış.Çarpmasını geçtim,kazadır olabilir ama kaçması kişiliksizliğinin göstergesi.
Polisi aradım geldi,adamlar açıkça söyledi bulman zor diye.Savcılığa git, şikayet et istiyorsanız.
İçimden zaten bu ülkede birilerinin yaptığı yanına kar kalıyor,bu da onlardan biri.
Çevredeki güvenlik kameralarına baktım şansızlık hiç biri görmüyor,yani o yöne bakan bir kamera yok gibi.
Şikayet etsem ne çıkar bilmiyorum,bu konuda bildikleriniz ,deneyimleriniz nelerdir?
Hep araç içi kamera taktıram diyordum ama kısmet olmadı.
Özetle sabah sağlam çıkıp,akşam evinize, ailenize sağ bir şekilde kavuşuyorsanız şükredin.
Arabanı resmi:

Park halindeki arabama çarpmışlar!!!
Arkadaşlar yarın kısmetse 2. el bir araba alacağız.Arabanın sahibi arabanın bir miktar kredisi olduğunu ve onun kapattıktan sonra notere geçip satışı vereceğini söyledi.
Benim merak ettiğim kredisi kapandıktan hemen sonra noter satışı verebilir mi?
Yani herhangi bir zaman sınırlaması var mı?
Daha önce böyle birşeye kalkışmadığım için kafama takıldı bilginiz varsa paylaşaırsanız sevinirim.
Arkadaşlar bir tane Mitsubishi Lancer Plus 2006 66 bin KM de bir araç bulduk.
Üstünde BRC LPG var.
Fİyat olarak en 20.500 istedi.
Bir tane Colt 1.3 2008 50 bin de Bu da 20.500 istedi.

Bu araçlar hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim.
Fiyatları ve performansları ?
Arkadaşlar başlıkta belirtildiği gibi temiz bir 2005-2006 dizel Ford Fiesta veya Opel Corsa'ların fiyatı nedir?
Temiz bir fiesta veya opel corsalara bakıyorum.
Misal burdaki araba çok temiz görünüyor.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-fiesta-garaj-arabasi-40-000km-garaj-arabasi-saglik-pers-den-73481066/detay bunun ederi ne kadardır ?
Özetle ne kadara alsam kazık yememiş olurum :)
Yardımlarınızı varsa etrafınızdaki arabaları da önerirseniz sevinirim.
Arkadaşlar başlıkta belirtilen arabadan almak istiyorum( Toyota Corolla 1.6 Sol Sedan)Bu arabanın temiz olanının gerçek piyasası nedir?
Yani temiz,2005,2006 veya 2007 modelinin fiyatı en fazla ne kadar olabilir.Özellikle LPGli olanlar !!!
Kısmetse ilk arabamı alacam,o yüzden anlamadığım bir şey varsa o da arabadır.
Bütçe maksimum 25 Bin TL.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar başlıkta belirtilen modelde temiz bir araba arıyorum.Temiz olmanın farkı mutlaka olacak ama çok uçuk olmayacak.
LPG diğer tercih nedenidir.Bildiğiniz tanıdığınız olursa yönlendirirseniz sevinirim..
Bursa'da ikamet ediyorum.
Bu modellerle ilgili yorum ve tavsiyleri olanlar,bunu esirgemezlerse sevinirim.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Proton GEN 2
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.616
İkinci El Bölümü Mesajları: 91
Konularının görüntülenme sayısı: 13.434 (Bu ay: 384)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 104 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.