Şimdi Ara

Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.136
Cevap
11
Favori
54.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ SEZONA KADAR İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞLARIMIZ DURDURULMUŞTUR. BUGÜNE KADAR İLGİNİZ VE ANLAYIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Herkes Turşu Yapamaz ki!

Sezonun sonuna geldiğimiz için bazı ürünlerimizin internet satışı sonlanmıştır. Bugüne kadar tüm ürünlerimize gösterdiğiniz değerli ilgi için çok teşekkür ederiz.

Aşağıda linki bulunan ürünlerin satışı devam etmektedir.

Ünü Türkiye sınırları dışına taşan Turşucu Hasan Amca'nın EV TİPİ turşularını 62 yıllık tecrübemiz ile donanımhaber'den sanalpazar aracılığı ile sizlere sunuyoruz. Turşularımızda limon, koruk suyu, az miktarda sirke ve gıda güvenliği açısından tüzükte belirtilen oranların çok altında limon tuzu (sitrik asit) sirke asidi (asetik asit) bulunmaktadır.

Dükkanımıza üye olarak ev tipi turşu farkından indirimli olarak yararlanabilirsiniz

Yandaki linke tıklayarak Sanalpazar Dükkanımızdan alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz; Turşucu Hasan Amca

Basında Turşucu Hasan Amca; Türkiye'nin En İyi 10 Turşucusu

Not: Normal şartlar altında haftaiçi saat 15:00'e kadar verilen siparişler aynı gün, saat 15:00'den sonra verilen siparişler ise ertesi gün kargoya verilir. Korgo firması pazar günü çalışmadığı için cumartesi gönderimimiz yoktur. Bazı turşularımız siparişe göre hazırlandığından ertesi gün gönderim yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Turşularının suyunu ACI isteyenler için acılı ürünler dükkanımıza eklenmiştir

TURŞUCU HASAN AMCA

FİYATLARIMIZ*

Turşucu Hasan Amca Karışık Turşu - 3 KG = 22,50 TL / DH Özel 20,25 TL
    Turşucu Hasan Amca Lahana Turşusu - 3 KG = 22,50 TL / DH Özel 20,25 TL
    Turşucu Hasan Amca Salatalık Turşusu - 3 KG = 22,50 TL / DH Özel 20,25 TL
    Turşucu Hasan Amca Domates Turşusu - 3 KG = 22,50 TL / DH Özel 20,25 TL
    Turşucu Hasan Amca Biber Turşusu - 3 KG = 25,00 TL / DH Özel 22,50 TL

Süzme ağırlık fiyatlarıdır. Suyu hariçtir. 2 KG'lik ürünlerimizin internet üzerinden satışı ambalaj nedeniyle kaldırılmıştır

*SanalPazar Dükkanımıza üye olan donanımhaber ailesi üyeleri ürünleri bu fiyatlar üzerinden %10 indirimli alabileceklerdir.

Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!!

Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!!  Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!!  Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!!

*Konumuzla kimi zaman ronin666 arkadaşımız da ilgilenmektedir. Kendisine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turşucu Hasan Amca -- 7 Haziran 2013; 16:20:19 >

• hocam iyi hoşta %10 kargo parasını bile karşılamaz

Orijinalden alıntı: dexterr

hocam iyi hoşta %10 kargo parasını bile karşılamaz

İlk yorumumuzu yazdığınız için teşekkür ederiz. Siparişler kargo ücreti tarafımızdan karşılanarak gönderilmektedir.

kargo ücretiz yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Turşucu Hasan Amca

quote:

İlk yorumumuzu yazdığınız için teşekkür ederiz. Siparişler kargo ücreti tarafımızdan karşılanarak gönderilmektedir.

o zaman iyi fiyatmış

yarım kilo salatalık turşusu yarım kilo lahana yarın kilo vs. gibi 4 farklı karışık olarak satış yapsanız daha iyi olur gibi.zira geçen 3kilo lahana turşusu almıştım durdukça tadı bozuldu ve sonunda yarısı doluyken attık.2kilo çok fazla gibi..

• çok tuzlumu turşunuz ?

Orijinalden alıntı: sanko86

quote:

kargo ücretiz yazıyor.

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

Hasan amcayi bilmem ama tursu denilince aklima berrak gelir

İşini iyi yapan her firmaya saygımız var

Orijinalden alıntı: RccP

quote:

Orijinalden alıntı: Turşucu Hasan Amca

quote:

o zaman iyi fiyatmış

yarım kilo salatalık turşusu yarım kilo lahana yarın kilo vs. gibi 4 farklı karışık olarak satış yapsanız daha iyi olur gibi.zira geçen 3kilo lahana turşusu almıştım durdukça tadı bozuldu ve sonunda yarısı doluyken attık.2kilo çok fazla gibi..

Böylesine güzel bir öneri getirdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu fikriniz çok ciddi anlamda ele alınacaktır. Bununla birlikte tüketeceğiniz kadarını kullanırsanız, tadında herhangi bir bozulma olmadan en az 3 ay süre ile kullanabilirsiniz

• Sipariş verdiğini yazan ilk ben olayım.
    2 kg Biberiye Turşusu siparişi geçtim.
    Gelince fikirlerimi yazarım.
    Fırsat için Hasan Amca'ya teşekkürler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 3 Ocak 2013; 16:16:57 >

'53 yıldır Narlıdere’de hizmet veren Hasan Amca Turşucusu’nu üçüncü kuşak işletiyor. 50 çeşit turşu var. Sloganı, “Sakın şaşırmayın hepsi turşu.” Almanya, Fransa, Belçika, İngiltere’deki Türklere turşu gönderiliyor. Ev tipi turşunun üretildiği Hasan Amca Turşu’da karışık ve salatalık turşusunun kilosu 5 lira. Biber turşusu ise 6 lira. Bardakta turşuyu 1 liraya içebilirsiniz. Tel: (232) 238 27 43.' yazıyor. tabi bu yazı hangi tarihte yazıldı bilmiyorum ama yinede fiyatlar biraz pahalı geldi bana. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esevetnov -- 3 Ocak 2013; 16:20:29 >

• Hazır turşular hiç bir zaman evde yapılan turşuların tadını vermiyor. İçinde itici bir ilaç kokusu oluyor.

Orijinalden alıntı: helsloot

çok tuzlumu turşunuz ?

Turşularımız çok tuzlu değildir ki tuz olarak kaya tuzu kullanmaktayız. Bununla birlikte sağlığa zarar verecek miktarlarda tuz kullanımı kesinlikle söz konusu değildir. Selamlarımızla

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Sipariş verdiğini yazan ilk ben olayım.
    2 kg Biberiye Turşusu siparişi geçtim.
    Gelince fikirlerimi yazarım.
    Fırsat için Hasan Amca'ya teşekkürler. :)

Forumdan ilk siparişimiz oldu. İlginiz için biz teşekkür ederiz

Saygılarımızla
  • izmir'de dükkandan teslim alma imkanı olabilir mi ?

Orijinalden alıntı: esevetnov

bir sitedeki sizinle ilgili yazıyı (hatta aşağıda linkinide vereceğim) aynen kopyalıyorum.

'53 yıldır Narlıdere’de hizmet veren Hasan Amca Turşucusu’nu üçüncü kuşak işletiyor. 50 çeşit turşu var. Sloganı, “Sakın şaşırmayın hepsi turşu.” Almanya, Fransa, Belçika, İngiltere’deki Türklere turşu gönderiliyor. Ev tipi turşunun üretildiği Hasan Amca Turşu’da karışık ve salatalık turşusunun kilosu 5 lira. Biber turşusu ise 6 lira. Bardakta turşuyu 1 liraya içebilirsiniz. Tel: (232) 238 27 43.' yazıyor. tabi bu yazı hangi tarihte yazıldı bilmiyorum ama yinede fiyatlar biraz pahalı geldi bana. teşekkürler.

Haber biraz (9 yıl kadar) eski olduğu için fiyatlarımız o günden bugüne bugünkü seviyesine gelmiş ki normalde sattığımızın oldukça altından bir fiyata donanımhabere özel bir fırsat oluşturulmuştur

İlginiz için çok teşekkür ederiz.

• kesinlikle pahalı diyorum
    yarı fiyata değişik marketlerde bulabilirsiniz
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.