|
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

-
-
Yerimizi alalım. Reklam alınır. -
Elinize sağlık.Emeği geçen ve bu kararı alan tüm sayın adminlerimize sonsuz teşekkür ederim. -
haydi bismillah.. yeni bir başlangıç iyidir. -
buralar değerlenir.
Önlerden yerimizi alalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 2 Mayıs 2018; 11:51:7 > -
Güzel paylaşımlar bekliyoruz. -
Tesekkurler. -
Hoşgörünün hakim olduğu bir konu olması dileğiyle. -
-
Hangi şubelerde var nasıl öğreniriz? Ayrıca barkodu nedir? -
Hayirli olsun hepimize....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dguoguz -- 2 Mayıs 2018; 12:2:50 > -
Herkese hayırlı olsun -
Tesekkurler hayirli olsun herkese -
hayırlı olsun. umarım sonu diğer konu gibi olmaz. -
Rez. -
Olması gereken olmuş.hayırlı olsun. -
hepimize hayırlı olsun. -
-
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun.
GLADE OTOMATİK SPREY APPLE CINNAMON YEDEK
Satış Fiyatı : 1,00 TL
Barkod No: 8690784816779
Mağazada "Okyanus Sessizliği" adlı ürünün barkodunu okuttuğumda yukarıdaki ürünü bilgisi çıktı ve kasadan 1 TL olarak geçildi..
Sistemsel hata nedeniyle resim ekleyemiyorum... -
https://www.migros.com.tr/kweb/showProductDetail.do
8690709091595
Bugün %40 indirimin son günü.
Ben sabah aldım. Bulan 33 tane alsın.
Arkadaşlar merhaba, sağ olsun arkadaşlar babam ile iletişime geçmiş arkadaşlar. Elektrik sıkıntısı yüzünden şarj sorunumuz vardı. Telefonu kullanamıyorduk. Çok kötü günler geçirdik ancak en azından hayattayız ailemle.
Ev falan kalmadı zaten, yakınlarımız arkadaşlarımız akrabalarımız vefat etti. Sizler de merak etmişsiniz hepinize tek tek teşekkür ederim. Kalacak yer sıkıntısından dolayı şehir değiştirdik 3-4 gün rezillikler yaşadıktan sonra. Uykusuz, aç bir şekilde günler geçirdik psikoloji kalmadı insan cesetleri görmekten gözümüzün önünden gitmiyor o manzaralar. Hala en ufak bir titreşimde tedirgin oluyoruz Hala birçok insan yardım bekliyor. Elinizden geliyorsa yardım edin, gelmiyorsa sizden ricam dua edin. ALLAH'a emanet olun. Bu arada wadjet'e çok teşekkürler 7 kişilik aile için ulaşım sorunumuz çözüldü. |
Arkadaşlar selamlar,
Daha önce söylediğim durum üzere askerlik hizmetleri için şu an için göründüğü itibarıyla 1 yıl aranızda olamayacağım. Parçalı da olsa yaklaşık 7 yıldır hem Migros'ta, hem okul hayatında bir yaşam koşuşturması içinde bulundum. Müsaitlik elverdiği sürece burada sizlere kampanyaları önceden duyurmak için elimden gelen gayreti göstermeye çalıştım. Çeşitli konularda tecrübelerimi ve bilgilerimi aktarmaya çalıştım. Sizlerden de edindiğim çeşitli bilgilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gideceğimin bilinciyle konuyu devralarak Migros ve Money Club işbirliği olan her konu hakkındaki temel esasları ilk mesaja taşıdım. Bugüne gelen süre zarfında önceden ya da sonradan müdahaleler ile kampanyaları da en üstte tuttum. Son olarak mevcut kampanyaları yukarıdan sileceğim. Üst mesajda yer alan yöneticilerle irtibata geçip konuyu devralmak isteyen olursa güncel tutmasını rica ederim. Zaten konuyu takiben gerekli konularda her türlü tecrübeye sahip arkadaşlar burda olacaktır. Zaman çabuk geçiyor; bir sene kısa, hayat devam ediyor. Fırsat buldukça buralara uğrarım. Haliyle alışverişler benim için Migros'ta devam edecektir dönüşte. Yazacak elbette çok şey var ama uzatmak istemiyorum. Saygı ve sevgi içersinde uzun zaman geçirdik. Yanlış anlaşılan ya da sürtüşme olan konularda çıkan tatsız konular da oldu zaman zaman. Üçün, beşin hesabını yaparak da olsa cebimiz için çabalıyoruz. Yine de hiçbir şey insan sevgisinin üstüne geçmemeli. Bugün varız, yarın yokuz. O yüzden en çok dikkat etmemiz gereken şeyin saygı olduğunu düşünüyorum. Bu çerçevede Elazığ ve Malatya bölgesindeki arkadaşlara da şifa ve başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi beterinden korusun. Kendinize çok iyi bakın, hakkınızı helal edin. Varsa benden yana helaldir. Görüşmek dileğiyle, hoşça kalın. ![]() ![]() |
65. YIL TEMALI MİGROSKOP KAMPANYALARI 26-29 Eylül; Bakliyat, Bulgur, Pirinç: Aynı ürünün ikincisi %50 Çamaşır Deterjanları: %25 Makarnalar: Aynı ürünün ikincisi %50 Unlar: Aynı ürünün ikincisi %50 30 Eylül-3 Ekim Bebek Bezleri: Aynı ürünün ikincisi %40 Saç Boyaları ve Şekillendiriciler: %50 Bardak ve Demlik Poşet Çaylar: Aynı ürünün ikincisi %50 4-7 Ekim Zeytinyağları: %25 Bisküvi, Kek, Gofret: 3 al 2 öde Tuvalet Kağıtları: %20 Çamaşır Yumuşatıcılar: %25 Hava Tazeleyiciler: %50 Porselen ve Seramik Mutfak Ürünleri: %40 8-11 Ekim Kitaplar: %25 Bulaşık Makinesi Ürünleri: %25 Tıraş Makinesi ve Bıçakları: %40 Uzman Kasap Ürünleri: %25 26 Eylül-7 Ekim Evcil Hayvan Mama ve Aksesuarları: %40 Money Bonus: Açık Et Şarküteri: 40 ₺ üzeri %15 (max 12₺ indirim) Moneyler Kırtasiye: 60₺>10M Donuk Köfte: 30₺>10M Avokado: 15₺>5M Mutfak El Gereçleri: 25₺>5M Sensodyne+Paradontax: 40₺>10M Blendax: 20₺>8M 28-30 Eylül Haftasonu Temizlik Bezleri ve Süngerleri: %50 Haşere Ürünleri: %50 Kodak Piller: %50 İthal Züccaciye: %40 Kırtasiye: %25 Sinbo Küçük Ev Aletleri: %25 |
Arkadaşlar merhaba. Bir konuda içimi dökmek istiyorum. Bu konu altında çeşitli indirimleri,hazırlanan kampanyaları,fiyat artış ve azalışları,stok sorgulamaları gibi bir çok konu hakkında bilgileri,yeri geliyor görsellerle,yeri geliyor yazılı olarak paylaşıyorum,paylaşıyoruz. Burada bu bilgilerden yararlanarak alışverişini yapan,yapmaya hazırlanan,bütçesini denkleştirmeye çalışan insanlar çokça var.Sadece üyeler değil,herkese açık bir yer. Haliyle haberdar olacak kitle çok büyük olabiliyor. Geçen gün aldığım bir duyuma göre bu tarz erken paylaşımlardan sadece bizler değil,Migros yetkilisi insanlar da haberdar olmuş,buraları yavaştan takibe başlamışlar. Bazı arkadaşlar paylaştığımız görselleri personellere,mağaza müdürlerine gösterip,işte burada böyle yazıyor diye her şeyi açık etmişler. Haliyle kimler nereden,nasıl öğreniyor da paylaşıyor diye araştırmaya da başlamışlar,paylaşım yapan,bilgi veren personel arkadaşları. Forumdaki arkadaşlar,üye olmayan arkadaşlar ! Amacınız nedir ? Burada hep birlikte,bu zor günlerde 3 kuruş uygun fiyata bir şeyler denk getirip almaya çalışırken,neden bizi zora sokup,bu kapının da yüzümüze kapanmasına sebep oluyorsunuz ? Neden gidip burada yapılan paylaşımları gösteriyorsunuz ? Neden müşteri hizmetlerini arayıp,henüz tarihi net,resmi olarak açıklanmayan kampanyaları,buradan öğrendiğiniz kadarıyla o insanların yüzüne söylüyorsunuz ? Neden stok bilgisi paylaştığımızda,gittiğiniz mağazada o stok fotoğrafını gösteriyorsunuz ? Adamlar gitmiş siz yalan söylüyorsunuz, saklıyorsunuz,stokta var diye personele,müdüre göstermiş,sormuşlar ! Kim yapıyor neden yapıyor bilmem ama vazgeçin,bu kadar sığ ve bencil olmayın. Sizler bunları göz göre göre açık ediyorsunuz Bırakın hep beraber yararlanalım. Heves kırmayın,kimseye faydası yok inanın ki. Önünüze koyulan bilgileri bu kadar çabuk harcamayın,lütfen. |
Teşekkür ederim ,bugün eve girdim beni duygulandırdınız çok sağ olun, özelden yazan da olmuş. İnanın şu an gözlerim yaşardı . Nasıl anlatayım bilemiyorum ben burada şehir belirtmekten imtina etmiştim aslında gene de anlayanlar olmuş . 1999 depremini de İstanbulda yaşamıştım ama bu başkaydı , şimdi evden iki pasportum var onları aldım cebime koydum, oğlum yurtdışında yanına gidesim var ama uçakların hepsi dolu , şehirden çıkış zor şu ana kadar kalacak yer buldum/bulduk. 4 gün PÖH karargahında kaldım sıcak yer sıcak çorba ve yemek ve onları çok yakından tanıma fırsatım oldu hepsi güzel insanlar , bugün kendim çıktım çadırkent evime yürüsem 2 dk ama 51 yaşında bekar tek bir erkeğe afad çadır verir mi sormadım sormak da istemiyorum. Gidecek sıcak ve güvenilir yerim de var ama öyle yaşamak da istemiyorum, hayat devam etmeli. Neler yaşandı yaşanıyor anlatamam ama biz ne yaşadıysak Hatay 100 misli . Bu arada çok keskin bir soğuk başladı doğa her taraftan vuruyor. Tüm temennileriniz için teşekkürler harikasınız güzel insanlar, saygılar sevgiler. |
Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak kampanyalar ve tarihleri; 17-19 Kasım Taze piliç ve hindi ürünlerinde %20 indirim (Katalog ürünleri, Gözde, izmir markalı ürünler dahil değildir.) 17-20 Kasim Mutfak - Banyo Ve Yüzey Temizleyicilerde %30 indirim (Migros markalı ürünler ve Katalog ürünleri dahil değildir.) 17-20 Kasim Sabunlarda %30 indirim (Migros markalı ürünler ve Katalog ürünleri dahil değildir.) 17-20 Kasım Çamaşır Sularında %30 indirim (Migros markalı ürünler ve Katalog ürünleri dahil değildir.) 18-19 Kasım Kakaolu Fındık Kreması-Krem Çikolatalarda %30 indirim(Migros, Mlife marka ürünler ve Katalog ürünleri dahil değildir.) 18-22 Kasım Tahıl ve Meyve Barlarında %30 indirim (Migros, Mlife marka ürünler ve Katalog ürünleri dahil degildir.) 21-22-23-24-25-26 Kasım Çikolatalarda %30 indirim Migros markalı ürünler dahil değildir.) 23-26 Kasım Bal ve diğer arı ürünlerinde %30 indirim (Migros, Mlife marka ürünler ve Katalog ürünleri dahil değildir.) 25-26 Kasım Reçellerde %30 indirim (Migros, Mlife marka ürünler ve Katalog ürünleri dahil değildir.) 24-25 Kasım Çekirdek, Filtre ve Kapsül Kahvelerde %30 indirim (Migros markalı ürünler ve Katalog ürünleri dahil değildir.) 25-26 Kasım Bardak Ve Demlik Poşet Çay Çeşitlerinde %30 indirim (Migros markalı ürünler dahil değildir.) 21-26 Kasım Evcil Hayvan Mama ve Aksesuarlarinda %40 Indirim (Migros markalı ürünler dahil degildir.) 23-24-25-26 Kasım Yüz,Vücut,El Bakım Kremlerinde Ve Losyonlarda %50 indirim (Katalog Ürünleri, Bepanthol Markalı Ürünler dahil değildir.) 23-24-25-26 Kasım Parfümlerde %50 indirim (Katalog ürünleri dahil değildir.) 23-24-25-26 Kasım MAYBELLINE, LOREAL PARIS, GOLDEN ROSE, NOTE MARKALI MAKYAJ ÜRÜNLERİNDE %50 indirim (Katalog ürünleri kampanyaya dahil değildir.) 23-24-25-26 Kasım Hijyenik Pedlerde %40 Indirim (Katalog ve Migros markalı ürünler dahil değildir.) 23-24-25-26 Kasım Duş Jellerinde aynı üründen 1 Alana 1 Hediye (Katalog ürünleri dahil değildir.) 23-24-25-26 Kasım Traş Makinesi ve Bıçaklarında %40 indirim (Katalog ürünleri dahil değildir.) 23-24-25-26 Kasım Prezervatiflerde aynı üründen 1 Alana 1 Hediye (Katalog ürünleri dahil değildir.) 23-24-25-26 Kasım Ağız Bakım Ürünlerinde aynı üründen 1 Alana 1 Hediye (Katalog ürünleri dahil değildir.) 23 Kasım Açık Dana Etlerinde %15 indirim (Katalog ürünleri dahil değildir.) 24 Kasım Açık Kuzu Etlerinde %15 indirim (Katalog ürünleri dahil değildir.) 23-24 Kasım Sakatat Çeşitlerinde %20 indirim (Katalog ürünleri dahil değildir.) 25-26 Kasım Uzman Kasap Ürünlerinde %15 indirim (Katalog ürünleri dahil değildir.) 24-25-26 Kasım Pizza Mi-Go Ürünlerinde 2. .si %50 indirim |
Benzer içerikler
- polisan adblue yorum
- kedi evi ücretsiz evidea
- basit kargo
- vodafone a101 hediye çeki nasıl kullanılır
- a101 akvaryum indirimi
- hepsi burada hisse
- black friday ne zaman
- huawei tansiyon ölçen saat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X