|
Bildirim
|
Arkadaşlar merhaba, sağ olsun arkadaşlar babam ile iletişime geçmiş arkadaşlar. Elektrik sıkıntısı yüzünden şarj sorunumuz vardı. Telefonu kullanamıyorduk. Çok kötü günler geçirdik ancak en azından hayattayız ailemle.
Ev falan kalmadı zaten, yakınlarımız arkadaşlarımız akrabalarımız vefat etti. Sizler de merak etmişsiniz hepinize tek tek teşekkür ederim. Kalacak yer sıkıntısından dolayı şehir değiştirdik 3-4 gün rezillikler yaşadıktan sonra. Uykusuz, aç bir şekilde günler geçirdik psikoloji kalmadı insan cesetleri görmekten gözümüzün önünden gitmiyor o manzaralar. Hala en ufak bir titreşimde tedirgin oluyoruz Hala birçok insan yardım bekliyor. Elinizden geliyorsa yardım edin, gelmiyorsa sizden ricam dua edin. ALLAH'a emanet olun. Bu arada wadjet'e çok teşekkürler 7 kişilik aile için ulaşım sorunumuz çözüldü. |
Arkadaşlar selamlar,
Daha önce söylediğim durum üzere askerlik hizmetleri için şu an için göründüğü itibarıyla 1 yıl aranızda olamayacağım. Parçalı da olsa yaklaşık 7 yıldır hem Migros'ta, hem okul hayatında bir yaşam koşuşturması içinde bulundum. Müsaitlik elverdiği sürece burada sizlere kampanyaları önceden duyurmak için elimden gelen gayreti göstermeye çalıştım. Çeşitli konularda tecrübelerimi ve bilgilerimi aktarmaya çalıştım. Sizlerden de edindiğim çeşitli bilgilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gideceğimin bilinciyle konuyu devralarak Migros ve Money Club işbirliği olan her konu hakkındaki temel esasları ilk mesaja taşıdım. Bugüne gelen süre zarfında önceden ya da sonradan müdahaleler ile kampanyaları da en üstte tuttum. Son olarak mevcut kampanyaları yukarıdan sileceğim. Üst mesajda yer alan yöneticilerle irtibata geçip konuyu devralmak isteyen olursa güncel tutmasını rica ederim. Zaten konuyu takiben gerekli konularda her türlü tecrübeye sahip arkadaşlar burda olacaktır. Zaman çabuk geçiyor; bir sene kısa, hayat devam ediyor. Fırsat buldukça buralara uğrarım. Haliyle alışverişler benim için Migros'ta devam edecektir dönüşte. Yazacak elbette çok şey var ama uzatmak istemiyorum. Saygı ve sevgi içersinde uzun zaman geçirdik. Yanlış anlaşılan ya da sürtüşme olan konularda çıkan tatsız konular da oldu zaman zaman. Üçün, beşin hesabını yaparak da olsa cebimiz için çabalıyoruz. Yine de hiçbir şey insan sevgisinin üstüne geçmemeli. Bugün varız, yarın yokuz. O yüzden en çok dikkat etmemiz gereken şeyin saygı olduğunu düşünüyorum. Bu çerçevede Elazığ ve Malatya bölgesindeki arkadaşlara da şifa ve başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi beterinden korusun. Kendinize çok iyi bakın, hakkınızı helal edin. Varsa benden yana helaldir. Görüşmek dileğiyle, hoşça kalın. |
65. YIL TEMALI MİGROSKOP KAMPANYALARI 26-29 Eylül; Bakliyat, Bulgur, Pirinç: Aynı ürünün ikincisi %50 Çamaşır Deterjanları: %25 Makarnalar: Aynı ürünün ikincisi %50 Unlar: Aynı ürünün ikincisi %50 30 Eylül-3 Ekim Bebek Bezleri: Aynı ürünün ikincisi %40 Saç Boyaları ve Şekillendiriciler: %50 Bardak ve Demlik Poşet Çaylar: Aynı ürünün ikincisi %50 4-7 Ekim Zeytinyağları: %25 Bisküvi, Kek, Gofret: 3 al 2 öde Tuvalet Kağıtları: %20 Çamaşır Yumuşatıcılar: %25 Hava Tazeleyiciler: %50 Porselen ve Seramik Mutfak Ürünleri: %40 8-11 Ekim Kitaplar: %25 Bulaşık Makinesi Ürünleri: %25 Tıraş Makinesi ve Bıçakları: %40 Uzman Kasap Ürünleri: %25 26 Eylül-7 Ekim Evcil Hayvan Mama ve Aksesuarları: %40 Money Bonus: Açık Et Şarküteri: 40 ₺ üzeri %15 (max 12₺ indirim) Moneyler Kırtasiye: 60₺>10M Donuk Köfte: 30₺>10M Avokado: 15₺>5M Mutfak El Gereçleri: 25₺>5M Sensodyne+Paradontax: 40₺>10M Blendax: 20₺>8M 28-30 Eylül Haftasonu Temizlik Bezleri ve Süngerleri: %50 Haşere Ürünleri: %50 Kodak Piller: %50 İthal Züccaciye: %40 Kırtasiye: %25 Sinbo Küçük Ev Aletleri: %25 |
bayramlık çikolatalar için tablo yaptım işine yarayan olur belki şok bim a101 var bulabildiğim onun için bu firmalar var en ucuz kg fiyatından itibaren sıralanmıştır fiyat performans torku nice gibi görünüyor |
Arkadaşlar merhaba.
Önümüzdeki günlerde geçerli olacak kampanyalar ve tarihleri; 20-27 MAYIS 2024 TARIHLERİ ARASINDA İKİŞER GÜNLÜK UCUZUNU BUL BULABİLİRSEN TEKRARDAN BAŞLIYOR 2-14 MAYIS TARIHLERI ARASI ELEKTRİKLÌ KÜÇÜK EV ALETLERINDE VE KIŞISEL BAKIM ORÜNLERINDE %30 INDIRiM 2-16 MAYIS TARIHLERI ARASI BRITA MARKALI ÜRÜNLERDE %35 INDIRIM 2-8 MAYIS TARIHLERI ARASI MIGROS BALDO PIRINÇ 2,5 KG. 134 TL 9-23 MAYIS TARIHLERI ARASI iGROS SiYah FiLiZ ÇAY 1000 GR. FIVAT BELLi DEĞİL 10-13 MAYIS TARİHLERI ARASI ZÜCCACIYE GRUBU PIŞİRME MUTFAK GEREÇLERİNDE %30 INDIRIM (KATALOG ÖRÜnleri Dahll DEGiLoir.) 10-13 MAYIS TARIHLERI ARASI PORSELEN VE SERAMIK MUTFAK GEREÇLERINDE %30 INDIRIM (KATALOG ÜRÜNLERİ DAHIL DEĞILDİR.) 10-13 MAYIS TARIHLERI ARASI PAŞABAHCE ve BORCAM MARKALI ÜRÜNLERDE %40 INDİRİM (KATALOG, ALDIM&BİTTI ÜRÜNLERI DAHİL DEĞİLDİR.) 10-13 MAYIS TARIHLERI ARASI LAV MARKALI ÜRÜNLERDE %40 NDIRIM (KATALOG, ALDIM&BİTTi ÜRÖNLERI DAHIL DEGİLDİR.) 10-11-12 MAYIS TARİHLERINDE YÜZ,VÜCUT,EL BAKIM KREMLERİNDE VE LOSYONLARDA %50 İNDIRIM (KATALOG ÜRÜNLERI, BEPANTHOL MARKALI URÜNLER DAHİL DEĞİLDİR) 10-11-12 MAYIS TARIHLERİNDE PARFÜMLERDE %50 NDIRIM (KATALOG ÜRÜNLERI HARiÇTiR.) 10-11-12 MAYIS TARIHLERINDE MAYBELLINE, LOREAL PARIS VE GOLDEN ROSE MARKALI MAKYAJ ÜRÜNLERİNDE %50 iNDiRiM 10-11-12 Mays tarihlerinde Saç Boyalari ve Sas Sekillendiricilerinde %630 Indirim (Katalog ürünleri hariçtir.) 10-11:-12 Mayis tarihlerinde AMPUAN ve SAÇ KREMLERİNDE aynt ürünün 2.sinde %70 indirim( katalog ürünleri hariçtir. 10-11-12 Mayis tarihlerind e UŞ lELLERINDE 1 ALANA 1 BEDAVA( katalog ürünleri hariçtir.) 10-11-12 Mayis tarihlerinde DEODORANTLARDA %30 NDİRIM ( katalog ürünleri hariçtir.) 10-11 Mayis tarihlerinde TUVALET KAĞITLARINDA %40 INDİRİM (KATALOG VE PL ÜRÜNLERİ KAMPANYA DIŞI) 11-12 Mayis tarihlerinde PAKETLİ KURUYEMİŞLERDE %25 İNDİRİM ( KATALOG,MIGROS,MLİFE ÜRÜNLERİ KAMPANYA DIŞIDIR.) 12- 13 Mayis tarihlerind KAGIT HAVLULARDA %40 INDIRIM. ( KATALOG VE PL ÜRÜNLER DAHİL DEĞİLDİR) 18-19 Mayıstarihlerinde Bisküvi, Kek, Gofret, Çikolata kaplamalı gofret ve keklerde 3 AL 2 ODE 18 Mayis tarihinde CİPSLERDE %40 INDIRIM 17-19 Mayis tarihlerinde SAKIZ VE ŞEKERLEMEDE 1 ALANA 1 BEDAVA 18-19 Mayıs tarihlerinde PİLIÇ VE HİNDİ ÜRÜNLERİNDE %20 İNDiRIM. ( KATALOG VE GÖZDE,lzmir MARKALI ÜRÜNLER DAHIiL DEĞILDIR.) 19-21 Mayıs tarihlerinde YUMUŞAK ŞEKERLERDE1 ALANA 1 BEDAVA 20-23 Mayıs tarihlerinde ÇEKİRDEK, FILTRE, KAPSÜL, ÇÖZÜNEBİLIR KAHVE VE KARIŞIM KAHVELERDE %25 İNDIRIM (Türk Kahvesi Hariş, PL markalı ürünlerde geçerli değildir) 17-19 Mayıs tarihlerinde KURU KEDI VE KURU KÖPEK MAMALARINDA %640 INDIRiM 25-26 Mays tarihlerinde BEBEK BEZLERINDE %635 İNDİRİM (KATALOG VE MiNiES MARKALI ÜRÜNLER hariç 24-26 Mays tarihlerinde ÇİKOLATA VE ÇİKOLATA KAPLAMALI BARLARDA 3 AL 2 ODE 24-26 Mayis tarihlerinde 150 TL lik ALKOLSÜZ ÜRÜN ALIŞVERIŞİNE 35 TL INDIRİM. 24-27 Mayis tarihlerinde YUMUŞATICILARDA %25 INDiRiM (KATALOG VE PL ÜRÜNLER DAHiL DEĞİL) 24-27 Mayis tarihlerinde ÇAMAŞIR SULARINDA %25 INDIRIM (KATALOG VE PL ÜRÜNLER DAHİL DEĞIL) 24-27 MAYIS tarihlerinde MUTFAK BANYO VE YÜZEY TEMİZLEYICILERDE %25 INDIRIM ( KATALOG Ve PL ÜRÜNLERİ DAHiL DEĞİL) |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 2 Mayıs 2018; 11:51:7 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dguoguz -- 2 Mayıs 2018; 12:2:50 > |
|
|
|