Şimdi Ara

Merak Ediyorum; hakkını arayacak VW Kullanıcısı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten merak ediyorum doğuş'tan Audi/VW/Seat/Skoda 'dan hakkını arayacak VAG kullanıcısı var mı? Çünkü forumlarda VW kullanıcılarının araçlarının değeri kaybolmaması için gayretle çabalıyorlar, VW'e bir şey olmaz diyorlar. Kimse de demiyor ki hakkımı arayacağım. Değer kaybı, yanlış beyandan mağdur olan yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 20 Ekim 2015; 19:26:32 >

• Yüreği yeten varsa Vw Türkiye'ye dava açsın yanlış bilgilendirildim diye
    Ve davayı kaybetmeyi beklesin...
    DAS AUTO
    DOĞUŞ OTO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdns

Yüreği yeten varsa Vw Türkiye'ye dava açsın yanlış bilgilendirildim diye
    DAS AUTO
    DOĞUŞ OTO
    haklarını arıyor adamlar zaten.

ama farklı bir şekilde, emisyon konusunda yorum yapana "SANANE SENDE VW ARABA MI VAR İŞİNE BAK" diyerek

allah aşkına şu yukardakinin yorumlarına bi bakın ya adam troll falan değil gerçekten böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 28 Eylül 2015; 21:59:50 >

• Ne hakkı mirim.bizimkiler ellerinden gelse para toplayıp Amerika'ya gönderip ceza makbuzunu alıp cama yapıştırarak gururla gezecekler

• Şu anda doğmuş bir hakkınız yok..

Araçlarınız herhangi bir değer kaybına uğramadı, size herhangi bir ceza gelmedi, aracınız trafikten men edilmedi..vs

Arayabileceğiniz tek hak doğuş bana aracı satarken euro 5-6 vs yi karşılıyorduu, ama karşılamıyormuş, aracı geri alın veya bana tazminat ödeyin..olabilir, ki bu dava nerede ve ne zaman biter bilinmez

• Hileli arabalara sahip olan arkadaşlar. Hakkınızı lütfen arayın. Bir arabaya bağlanıp da saçma sapan şekilde savunmayın. Ben de Manuel vitesi zamanında çok savundum ama artık anlıyorum. Gitgide soğuyorum Manuel'den, öyle düzenli çalışan şanzımanlar var ki.. Dizeli çok savundum ve gitgide soğuyorum. Keşke araba ve benzin fiyatları düşük olsa, o zaman dizele bakmam bile. objektif değildim bazı yorumlarımda ama artık objektif olacağım. Siz de hakkınızı arayın ki bu adamlara destek olmayın. Onlar kazanmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oh Long Johnson

Hileli arabalara sahip olan arkadaşlar. Hakkınızı lütfen arayın. Bir arabaya bağlanıp da saçma sapan şekilde savunmayın. Ben de Manuel vitesi zamanında çok savundum ama artık anlıyorum. Gitgide soğuyorum Manuel'den, öyle düzenli çalışan şanzımanlar var ki.. Dizeli çok savundum ve gitgide soğuyorum. Keşke araba ve benzin fiyatları düşük olsa, o zaman dizele bakmam bile. objektif değildim bazı yorumlarımda ama artık objektif olacağım. Siz de hakkınızı arayın ki bu adamlara destek olmayın. Onlar kazanmasın.
    ALLAH'tan 1.4 Tsi 180 lik kullanıyorum da beni etkilemedi

La bizim de yağ yakma sorunu vardı . Oradan kurtulsak DSG Den vuruyor . Nerden tutsak elimizde kalacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

ALLAH'tan 1.4 Tsi 180 lik kullanıyorum da beni etkilemedi

La bizim de yağ yakma sorunu vardı . Oradan kurtulsak DSG Den vuruyor . Nerden tutsak elimizde kalacak

Alıntıları Göster
    Ne gerek var ?

DAŞ gibi araba biniyoruz işte...

• 2.0 tdi vw aracım var ve aramıyorum. Aracımın ne kadar çevreyi kirlettiğide pekte umrumda değil.

• Bizim insanımız cebinden para çıkmadıkça hak aramaz.

Ancak, ülkemizde belli bir emisyon grubu altı araçlar vergisiz olsaydı ve VW kullanıcıları vergi ödemiyorken VERGİ ÖDER hale gelse idi, bak o zaman sen ne sevgi kalırdı VAGa ne saygı

• Ne hak araması. Göstere göstere senelerdir DSG li araç Satıyor adamlar. Hem satarken 10 bin fark alıyorlar arıza yapınca bi daha geçiriyorlar ama satışlar zirvede

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

2.0 tdi vw aracım var ve aramıyorum. Aracımın ne kadar çevreyi kirlettiğide pekte umrumda değil.

Çocugun yoksa ve cocuk sahibi olmayi dusunmuyorsan onemsememen bencillik cercevesinde normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Eylül 2015; 22:33:00 >
  • quote:

quote:

2.0 tdi vw aracım var ve aramıyorum. Aracımın ne kadar çevreyi kirlettiğide pekte umrumda değil.

Çocugun yoksa ve cocuk sahibi olmayi dusunmuyorsan onemsememen bencillik cercevesinde normal

Alıntıları Göster
    O bu değil konuyu kirletmek gibi de olmasın;
    Bu VW trolleri nerde onları bi görelim cihanair hocama bi çağrı mı atsak? Ben bu konu hakkındaki yorumunu merak ediyorum hocam

• quote:

quote:

Dışarıda Magiruslar,10 senelik halk otobüsleri,eski kamyonlar cayır cayır karaduman atıyor bir kere çıktımı sesiniz onlara? Vw bi hile yapmış forumda herkes emisyoncu kesildi.

• quote:

quote:

quote:

Dışarıda Magiruslar,10 senelik halk otobüsleri,eski kamyonlar cayır cayır karaduman atıyor bir kere çıktımı sesiniz onlara? Vw bi hile yapmış forumda herkes emisyoncu kesildi.

Alıntıları Göster
    Freni tutmayan, gaz pedalı sıkışan, hava yastığı adam öldüren araçların ikinci el değeri düşmedi ama VW'nin ikinci eli düştü öyle mi? Hem de Amerikan emisyon değerlerinde sahtecilik yaptıkları için

• quote:

quote:

quote:

Halk otobüsleri, kamyonlar özellikle vapurlar kara duman attığında kimse ohh missgibi eksoz dumanı soludum demiyor emin olabilirsin. Benzer defasında kulaklarını çınlatıyorum.

• Duratec'i gerçekten tebrik ediyorum. Tek başına savaşıyor forumda. Diğerleri zor zamanda bıraktı gitti forumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyundai,renault ve peugeot dan şüphelenmeye başladım...

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdns

Yüreği yeten varsa Vw Türkiye'ye dava açsın yanlış bilgilendirildim diye
    DAS AUTO
    DOĞUŞ OTO

Hacı provakatif mesaj olduğu çok belli, eskiden daha kaliteli troller vardı...

• Evet scirocco var kullanıyorum araç benim soruyu alayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.