Bir sürü forum,gurup veya YouTube kanalında yüzlerce yazı,onlarca video izledim.Bunlardan ne öğrendiniz derseniz doğru düzgün birşey öğrenemedim,daha da kafam karıştı.Memlekette işin duayeni diye geçinenler de,tamirciler de aynı siyasetçiler gibi.Yani bilimsel bir olgu veya olayda bile görüş birliği yok.Hepsine de,Allah sizi bildiğiniz gibi yapsın diyorum başka da birsey demiyorum. Ulan bütün bilgi kirliliğini karşılaştırıp,tartıştırıp net birsey ortaya koyan olmaz mı? Egr,dpf motora zararlı diyen de var faydalı diyen de Egr yazılımla iptal edilir diyen de var donanımı körleyerek yapan diyen de var.Her ikisini yapın diyen de var. Egr,dpf iptali muayeneden geçer diyen de var geçemez diyen de var. Egr,dpf iptali yakıtı düşürür diyen de var artırır diyen de var. Dpf yazılımla iptal edilir diyen de var dpf nin taşını kırdırın diyen de var Her ikisini yapın diyen de var. Dpf nin içini boşaltın diyen de var,içini deldirin boşaltmayın diyen de var Dpf yi söktürüp temizletin diyen de var işe yaramaz iptal edin diyen de var. Dpf ile katalizörü iptal edin diyenler var sadece dpf iptal edip katalizöre dokunmayın diyenler de var. Dpf içindeki taş değerli diyen de var hayır sadece katalizör içindeki taş değerlidir diyen de var. Adblue iptali önerenler de var hayır dpf niz tıkanacağı için önermeyenler de var Abblue sadece yazılımla iptal edenler de var hem yazılım hem soketlerini çekip iptal edenler de var. Sadece adblue iptal edin dpf ye zararı olmaz diyenler de var adblue iptal edilirse dpf tıkanacağı için ikisini de iptal edin diyenler de var. Bunların hangisine inanacağız?Herkes farklı birsey söyleyip farklı işlemler uyguluyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |