T

Yüzbaşı
08 Aralık 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 164 (Bu ay: 2)
Gönderileri

ekonomi açısından şuan hangisi mantıklı ? lpg 10 litreden aşağı yakmıyor şehir içi. o da km 1.7 tl yapıyor . birisi dizelde 30 kuruş yakıyorum dedi aklımı çeldi. var mı gerçekliği? 30 kuruş yakan araba kaldı mı? bana üflüyor gibi geldi ama burada kullanan illa vardır.

bir fare alacağım. sessiz olsun istiyorum. HP Z3700 modelini kullanan var mı ? veya buna alternatif sessiz fare tavsiyesi yapabilecek olan ?

tamam ekonomi iyi değil, hükümet kontrolü kaybetti anladık da esnaf da bu durumu acayip kötüye kullanıyor . uyduruk direksiyon toz körüğüne 170 tl der olmuşlar . 2 adet var 250 tl . uyduruk plastik körük ! kafayı bozup körüğe streç dolayacağım o olacak.

eskiden ev ağı kurup sürücüyü paylaşıyordum. şimdi bir güncelleme ile microsoft o özelliği kapatmış. şimdi ev içindeki pclerde nasıl hdd paylaşımı yapabilirim ?

Bu süreçte merkezi sınavlara giren var mı aramızda ? önlemler alınmışmıydı ? herkes maske takıyormuydu ? bir sıra boşluk var mı yoksa kümes gibimiydi yine ?

Sınava girerken ne tedbir almak lazım ? girdikten sonra kendimizi karantinaya alalım mı? sınav sürecinde bulaşır mı ? bulaşırsa kaç günde belirti vermeye başlıyor ?
moto g5 ses ve güç tuşları zor basıyor . kapağı çıkarıp tuşlara elimle basınca sorunsuz ses kısılıyor falan . buna ne yapabiliriz çaresi var mı? kapak mı değişecek?
tamponu kaldırıma sürttüm. derin bir hasar var boyada. kendim yapmak istiyorum. macun ve boya ilgili sorularım var.

macun nasıl bir şey olacak ? çok çeşit var.

boya sprey boya alınacak, spreyi boya kodu ile internetten mi vereyim sanayide yapanlara mı yaptırayım. araç 2002 model olduğu için boya kodu ile alınan yama gibi durur mu ? araç rengi gri.
merhaba

gittiğim yıkamacılarda suyun içinden toprak,kum parçaları çıkıyor. bu sebeple pek çok yer değiştirdim. en son birinde filtireli su kullanıyoruz yazıyordu oraya gittim,o da aynı. suyla birlikte kum parçaları geliyor . arabayı evin önünde yıkama işi geldi aklıma . var mı deneyen? yapılabilir mi? neler lazım?
forumda eskiden sistem önerileri oluyordu. internet,oyun,grafik diye seçiyorduk parçaları veriyordu. kalktı mı o bulamadım.
masaüstü bilgisayar kullanıyorum. bilgisayar kafasına göre donup kalıyor. bir hata kodu yok, öylece donuyor fare falan oynamıyor . açıp kapayınca düzeliyor .kafasına göre bazen 1 hafta bazen 1 ay yapmıyor. format atıp sıfırdan kurulum yaptım yine yapıyor. nedir bunun derdi nerelere bakmak lazım ?

çift ssd kullanıyorum,iki işletim sistemi yüklü.
q8400 işlemci
9500 gt ekran kartı
4 gb rem var.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 511
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 51.612 (Bu ay: 1.522)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 318 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.