Şimdi Ara

MEGANE 1 SIFIRINI BULDUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR YILLARIN ARABASI SENELERCE BIR KENARDA BIRAKILMIS ISTE SIZE MEGANE 1
    FIYATI BENCE COK PAHALI
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sadece-6910-km-de-berberoglu-otomotivden-turkiyede-tek-171790445/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnkvnz61 -- 19 Temmuz 2014; 11:02:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba guzelmis. Ama nasil sakliyorlar acaba bu sekilde

• Rabbim akıl fikir versin.
  • Lastikleri trigeri falan hepsi bitiktir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meganin bu kasasi ayri bisey. Efsaneydi, hala da efsane gozuyle bakiliyor. Hemde beyaz renk, ici disi piril piril yakiyo ortaligi. Param olsa gozumu kirpmadan alirim. Yalniz fiyat pahali. Daha ucuza alinip, bakimi, degisimleri yapilip binilebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DursunBey -- 19 Temmuz 2014; 11:09:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DursunBey

Meganin bu kasasi ayri bisey. Efsaneydi, hala da efsane gozuyle bakiliyor. Hemde beyaz renk, ici disi piril piril yakiyo ortaligi. Param olsa gozumu kirpmadan alirim. Fiyat pahali. Daha ucuza alinip, bakimi, degisimleri yapilip binilebilir..

eminmisin hocam o para verilir mi sonucta 2004 model bu

• Alize en bosu muydu?

Ekleme: 1.6 rxt 16v resmen benzini kokluyor. Sehir ici bir depo ile 700km ustunu cok rahat yapardik. Sehirler arasi tam depo ile 820km gidip isik yanmasini beklemeden girip benzin almisligim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayacan -- 19 Temmuz 2014; 11:14:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

Alize en bosu muydu?

dolu olmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: snnkvnz61

quote:

Meganin bu kasasi ayri bisey. Efsaneydi, hala da efsane gozuyle bakiliyor. Hemde beyaz renk, ici disi piril piril yakiyo ortaligi. Param olsa gozumu kirpmadan alirim. Fiyat pahali. Daha ucuza alinip, bakimi, degisimleri yapilip binilebilir..

Fiyati pahali tamam da, ben o arabayi alsam, posetleriyle binsem alicam keyfi hicbirseye degismem. Benim gozumde efsanelesmis araclardan biri. Sizinde vardir takintili oldugunuz modeller.

• tsk da laguna1 le beraber enderde olsa halen gomutan,pasa arabasi olarak kullanilir iscilik ve kalite olarak megane 2 ye nazaran bir tik yukaridadir kendileri

• quote:

quote:

quote:

Fiyati pahali tamam da, ben o arabayi alsam, posetleriyle binsem alicam keyfi hicbirseye degismem. Benim gozumde efsanelesmis araclardan biri. Sizinde vardir takintili oldugunuz modeller.

Alıntıları Göster
    ne kadar sıfır gibi olsa da eski teknoloji bir araç, buna 35 bin verene kadar açık ara daha ucuza temiz bir ikinci eli alınıp çok da fazla harcamadan baştan sonra araç sıfır gibi yapılır, bu araba iyidir güzeldir ama efsane falan değildir, böyle standart binek araçlara anlam katmanın anlamı yok

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Tofaş Kartal gibi sıfır olsa tamam da buna binmişler.

Hadi 30.000TL yazsan illa sıfır alacam diyen adam Symbol yerine alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Tofaş Kartal gibi sıfır olsa tamam da buna binmişler.

Hadi 30.000TL yazsan illa sıfır alacam diyen adam Symbol yerine alabilir.

Alıntıları Göster
    Bu arabaya 35 bin TL gömen adamın akıl sağlığından şüphe duyarım.
  • ya satamayip kendileri kullanacak yada fiyati dusurup satacak yani onunde sonunda satilacak

• Ulan neyi efsane bunun be! Her arabanın üzerinden biraz geçince efsane oluyor nedense Hayır efsane olacak bir şey yok ki, normal bi binek araç. Buna bu parayı verecek olan adamı çok merak ediyorum, bi de galeriden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Rakibi Fiat Albeahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-trde-tek-daha-5binde-emsalsiz-sifir-ayarinda-boya-yok-hata-yok-170604435/detay

ya bu arabalari nerede tutuyorlar ben anlamiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Rakibi Fiat Albeahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-trde-tek-daha-5binde-emsalsiz-sifir-ayarinda-boya-yok-hata-yok-170604435/detay

ya bu arabalari nerede tutuyorlar ben anlamiyorum

Alıntıları Göster
    Hocam bir de bu var :http://www.sahibinden.c...al-clio-171496381/detay

2001 model 2011'de 20000km civarı idi.Sahibi yaşlıydı sadece uzun yolda bir de alışverişe giderken kullanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

Alize en bosu muydu?

Ekleme: 1.6 rxt 16v resmen benzini kokluyor. Sehir ici bir depo ile 700km ustunu cok rahat yapardik. Sehirler arasi tam depo ile 820km gidip isik yanmasini beklemeden girip benzin almisligim var.

Alizeler özel seri ama dolu değiller. Farklı jantları ve yarı deri döşeme mevcut ama airbag 2 tane. En dolu olanlar 2002'ye kadar rxi, sonrasında dynamique olarak geçiyor Rxi'de 4 airbag, gövde rengi kapı kolları, beyaz renkli kadran, hem sürücü hem de yolcu koltuğu yükseklik ayarı gibi özellikler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.professor -- 19 Temmuz 2014; 11:37:25 >
  • Hic inandirici değil

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.