Şimdi Ara

MEGANE 1 SIFIRINI BULDUK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

benzer bir aracta komsumuzda var.adam emekli doktor.sadece senede 1 kere ankara bodrum arasi gidip geliyor.araba 2005 elentra.yaz kis garajda milim oynamadan duruyor.bir kere km sine bakmistim,sanirim 20000 civarindaydi.satsada musteri olsam diye pusuya yattim bekliyorum

Hocam eğer Elantra'yı satarsa ve siz alamassanız lütfen bana pm geçermisiniz.6 Sene 2004 Elantra kullandım gerçekten Çok konforlu,Ekonomik ve performansı iyi bir araçtır.Bu arada yol tutuşu 20011 Yılında çıkan yeni kasasından daha iyi ben bizzat test etmiştim benim aracımın yol tutuşu daha iyi gelmişti.Fiyat'ı çok abartmassa alınır binilir evladiyelik araç olur.

arac su anda bodrumda.geri donusu eylul ayini buluyor.isin dogrusu ben satip satmayacagini bilmiyorum.ama komsumla aramiz cok iyi.dondugu zaman agzini bir ararim.satarda ben alamayacak durumda olursam,size mesajla ulasmaya calisirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır araç çok az kullanılmış anladıkta 7 bin km yapmış,11 yıllık araca poşet geçirme nedir ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Kendileri zamanindaki C sınıfı 1.6'ya kadar sedanlarda Civic'ten sonra en performanslisidir. Motor zaten bilindik 1.6 benzinli Renault motoru. Meg I-II-III te de kullanıldı. Meraklısı 25 verebilir.

megane 1 i kullanmıştım gerçekten performanslı bir motoru var
    0 100ü sanirim 9.8 saniyedi

Evet hocam çok güzel bir performansi var. 1.6 16v makyajla birlikte Megane I'e gelmişti sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Kendileri zamanindaki C sınıfı 1.6'ya kadar sedanlarda Civic'ten sonra en performanslisidir. Motor zaten bilindik 1.6 benzinli Renault motoru. Meg I-II-III te de kullanıldı. Meraklısı 25 verebilir.

megane 1 i kullanmıştım gerçekten performanslı bir motoru var
    0 100ü sanirim 9.8 saniyedi

Evet hocam çok güzel bir performansi var. 1.6 16v makyajla birlikte Megane I'e gelmişti sanırım.

99 sonunda gelmişti daha önceden 1.6 8v 90 ps vardı
    bu motor 2008 ye kadar loganın larulate modelinde en üst versiyonda kullanıldıı daha sonra kaldırdılar

• 2004 sifir almistik ozaman liste fiyati 31000 tl idi biz 27500'e anlasmistik. Cok guzel seri az yakan bir aractir. Fiyat biraz daha asagi olsa alinir yillarca binilir.

• alana hayırlı olsun
  • ya tabi 35 bin verilmez adamlar keriz arıyor lakin
    km açısından efsane edeceği en fazla 25 bin o bile zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lova

Ulan neyi efsane bunun be! Her arabanın üzerinden biraz geçince efsane oluyor nedense Hayır efsane olacak bir şey yok ki, normal bi binek araç. Buna bu parayı verecek olan adamı çok merak ediyorum, bi de galeriden.

Peki efsane kasa toyota lar neden efsane... yada bi aracin efsane olmasi icin ne gibi sartlari yerine getirmesi lazim...

Megane 1ler iyi ama bu kadar para verilcek bi araba degil. Sifiri okadar degildi be zamaninda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: snnkvnz61

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

bu arabanın 2004ü yok megan 2 2003te ülkemize geldi nasıl 2004 bu?

yeni model cikinca eski kasa daha uretimez diye bir sey yoktur.bakin astralara kac sene uretiliyor yeni kasasi cikmasina ragmen

megan 1 classic falan diye üretilmedi hile olabilir hemen önyargıyla yaklaş hemen

hocam megane 1 ler 2004 kadar uretilen araclar herhangi bir problem yok

• Satan kişiler tanıdık
  • Hadi diyelim efsane sandık verdik 35 bini aldık.

2-3 sene bindik oldu 50000 bin km. Ne efsaneliği kaldı ne sıfırlığı.
    2-3 senelik heves için fazladan 10-15 bin vermektense, 35'in üzerine koyarım 10-15 bin adam gibi sıfır alır binerim.
    Az km yapmış araçlara 3-5 bin TL fazla istersin de bu ne arkadaş 35 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 20 Temmuz 2014; 10:35:18 >
  • 10 sene önce gaz tenekesi derlerdi içeri çok ses alıyor çart curt derlerdi şimdi megane1 efsane olmuşta haberimiz yok pess.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Hadi diyelim efsane sandık verdik 35 bini aldık.

2-3 sene bindik oldu 50000 bin km. Ne efsaneliği kaldı ne sıfırlığı.
    2-3 senelik heves için fazladan 10-15 bin vermektense, 35'in üzerine koyarım 10-15 bin adam gibi sıfır alır binerim.
    Az km yapmış araçlara 3-5 bin TL fazla istersin de bu ne arkadaş 35 bin.

hocam ozaman sifir araba almayalim nede olsa ikinci el olacak

• Focus 1'in sıfırını gördük, Megane 1'in sıfırını gördük, fiyatlar aşağı yukarı böyle.
    Ya Efsane kasa Corolla'nın sıfırın görürsek

150 bin km de olanlarına 20 bin TL çekiliyorsa, 0 olanlarına herhalde bi 70-80 k çekilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alizelerin komple boyali olanlarina 20 bin istiyorlar bu araba 25 e cok rahat satilir.26,27 de alicisi cikar

• 7000 km naylon üstünde mi yol yapmışlar? Ne düzenbaz bu galericiler ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

quote:

Orijinalden alıntı: Lova

Ulan neyi efsane bunun be! Her arabanın üzerinden biraz geçince efsane oluyor nedense Hayır efsane olacak bir şey yok ki, normal bi binek araç. Buna bu parayı verecek olan adamı çok merak ediyorum, bi de galeriden.

Peki efsane kasa toyota lar neden efsane... yada bi aracin efsane olmasi icin ne gibi sartlari yerine getirmesi lazim...

Megane 1ler iyi ama bu kadar para verilcek bi araba degil. Sifiri okadar degildi be zamaninda :)

Efsane olması için zamanına göre büyük yenilikler, büyük bir devrim yapmış olması lazım veya zamanında çok satıp herkesin sahip olduğu bir araba olması lazım veya zamanında çok sevilen herkesin övdüğü ve hayran olduğu bir araba olması lazım veya çok az miktarda üretilen koleksiyonluk bir araba olması lazım. Ben tofaş kuş serisine bile efsane derim, buna demem. Gerçi şu zamanlar serserinin elinde madara olsa da, zamanında herkeste vardı, belki de çoğunun da ilk arabasıydı.

• ozamanlarda satisi iyidi aslinda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.