Şimdi Ara

Opel Corsa 1.2 Twinport Enjoy 111 bu fiyata alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki araç sizce nasıl? Bunun yerine tercih edilebilecek araçlar veya daha iyi önerileriniz var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-boyasiz-kusursuz-111-yil-ozel-uretim-150608649/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6CE7B85 -- 16 Ocak 2014; 1:32:18 >

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Güzel fiyat, aynı kombinasyonun easytronic olanı var bende merak ettiğin varsa sorabilirsin.

Merhaba,

Hazır yakalamışken sorayım madem. :)

Arkadaş ilanı doldururken yazmamış ancak hız sabitleyici var sanırım. Bir de benim için AUX girişinin olması önemli, FM Transmitter vs ile uğraşmak istemiyorum. Onun da olduğunu düşünüyorum ancak siz de son bir onay verirseniz çok güzel olur. :)

Yakıt tüketimi easytronic manuel kullanımdan daha ekonomik olması lazım ancak yine de sizin tüketiminiz nasıl? Aracın 85 beygir olduğunu okudum, torku biraz düşük kalıyor ancak yine de hafifliği nedeniyle çekişten çok düşmemesi gerek. Sizde memnuniyetsizlik var mı?

Bir de aracın çabuk eskiyecek deforme olabilecek yanları neler? Bu aracı alırken en çok dikkat etmem gereken, ileride başıma iş açabilecek şeyleri var mı? Kronik arıza vesaire var mı?

Son olarak memnun olmadığınız yönleri yazarsanız alırken dikkat etmiş olurum, malum her zaman araç almıyoruz.

Şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6CE7B85 -- 16 Ocak 2014; 1:53:51 >

• quote:

Araçta hız sabitleyicide var, AUX'da var.
    Benim aracım 2009 Model Enjoy. Kronik arıza 2011 modellerde forumlarda frenle ilgili bir sorun okudum ama benim hiç başıma gelmedi forumda aratırsanız bulabilirsiniz. Ben kendi aracımda neredeyse her corsada olan havalandırma kapaklarının açma kapama tuşu işlev görmüyo biraz oynayınca o sorunu gördüm ama yaptırmadım, çok da bir işlevi olmadığı için. Araç şehiriçi için ideal, easytronic, manuel yakıtta çok farketmiyor ama ben memnunum aracımdan, 7-8 litre yakıyor genelde 100 tl attığında 300 km falan gidiyorum şehiriçinde zaten easytronic'i elimde kahve falan olmadıkça otomatik modda kullanmıyorum kendim atmayı daha çok seviyorum :). Şehirdışı daha az yakıyor 120 km sabitle gidiyorum 5.5 falan yakıyor. Yokuşlarda motor eğer hız kaybetmiyim dersen bağırabilir. Performans aracı olmadığını belirtiyim ama şehiriçinde idealdir özellikle, hiç gitmiyo etmiyo demedim bugüne kadar.

Merhaba,

Teşekkürler. :)

Peki benim boy 185 kilo 110 civarı. Araca oturduğumda fil yavrusu sepete girmiş gibi bi görüntü oluşturur mu dışarıdan? Sığar mıyım sizce? Sizin boyutlar nasıl? :)

Bir de koltuğu en arkadan 1-2 tık önde tutacağım büyük ihtimalle, bir eski seri Corsa ile almıştım ehliyetimi. Bu durumda arkada insan oturabilecek mi? İnsan dediğim 70 kg civarı 1.75 kişiler, benim gibiler değil. :)

• quote:

Muhtemelen araca hiç binmediniz bunu sorduğunuza göre :).
    Aracın ön tarafı özellikle sınıfını şaşırtıcak kadar geniş ve ferahtır hiç şüpheniz olmasın. Arka tarafta ne geniş ne dar idare eder bir durum var çok binmediğim için bilemicem :).
    Dipnot: Pederde insignia var corsa daha ferah diyo varın siz düşünün

:) Bir önceki serisine bolca bindim, son seriye de birkaç defa bindim ancak kısa mesafeliydi, koltuğu ısıtamadan kalkmışımdır yani. Birkaç ayda bir 400+ km yollara gitmem gerekecek. Çok yormasın beni. Zaten okuduklarım doğru ise 5. viteste 3000 devirde 110-120 arası takılıyormuş bu cihazlar, nefis bir oran bence.

Peder beyin size öyle demesinin nedeni onun aracına sulanmamanızı istemesi olabilir. :P Şaka bir yana, arkadaki yolcular bir süre pek umrumda olmasın madem. Dizlerini sırtımda hissetmeyeyim yeter. :)

• ya çook bariz bir şekilde azalmadıysa benim için konfor daha önemli. şu anda broadway kullanıyorum bir kere arabayı kaydırmışlığım yok. :) gayet sakin bir sürücüyüm.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.