Şimdi Ara

MEGANE 1 SIFIRINI BULDUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arabalar nerde nasil bekletiliyor bilen biri var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

Alize en bosu muydu?

Ekleme: 1.6 rxt 16v resmen benzini kokluyor. Sehir ici bir depo ile 700km ustunu cok rahat yapardik. Sehirler arasi tam depo ile 820km gidip isik yanmasini beklemeden girip benzin almisligim var.

Alize, fabrikanın elinde kalan son parçalarla ürettiği araçlardır. Donanım standardı pek yoktur, full olan RXT veya Dynamique modellerinde olan bir çok donanım olurken arka camları bazılarında manuel olabilmektedir.

Alize'den bir önceki seride (2002-2003) Authentique, Expression ve Dynamique vardır, Dynamique'de 4 hava yastığı beyaz spor kadran, yarı deri döşeme alüminyum alaşımlı jantlar vardır.

Babamda 2003 model 1.6 16V Expression var, alüminyum jant, 2 hava yastığı, siyah kadran, kadife döşeme mevcut. 2004 yılından beri kullanmaktayız hiç lpg takılmadı kilometre 150.000'de

• onu o fiyata alana deniz manzarlı köprü satmak isterim , istanbul'un girişinde gelsin tarlasını satıp köyünden misafir de ederiz üç-beş gün

MEGANE 1 SIFIRINI BULDUK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

onu o fiyata alana deniz manzarlı köprü satmak isterim , istanbul'un girişinde gelsin tarlasını satıp köyünden misafir de ederiz üç-beş gün

MEGANE 1 SIFIRINI BULDUK

ben aliyorum

• Makyajlı megane 1, oldukça güzel gözüküyor ama model düşük, fiyat çok yüksek, teknolojisi eski, alınmaz....
  • benzer bir aracta komsumuzda var.adam emekli doktor.sadece senede 1 kere ankara bodrum arasi gidip geliyor.araba 2005 elentra.yaz kis garajda milim oynamadan duruyor.bir kere km sine bakmistim,sanirim 20000 civarindaydi.satsada musteri olsam diye pusuya yattim bekliyorum

• Mevcut piyasada 20 25 verirdim meraklisi olsam .

• Vay beeee. Yalnız o paraya Megane 3 alınır.
  • Fiyatı biraz pahalı gibi görünüyor ama uzun vadeli binmek isteyen biri için bence mantıklı,şimdi en kötü sümbülün sıfırı bile kaça para her türlü iyidir sümbülden.
  • Araba efsane ama fiyatta efsane....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • koltuklara poşet takmışlar birde
  • 96 yilinda tasarlanmis bi arac şasisi reno 19 dan alinip ncape uygun hale getirilmis standart bi arac rxt,rxi modelleri doludur
    4airbag olmayanlar orta veya bos donanimdir alize ise opsiyonludur son seri modelleridir belli bir standarti yoktur bu paraya civic varken hemde daha yeniyken bu risk olur.

• 10 yaşında donanım olarak oldukça fakir konfor anlamında zayıf üzerine 2 tane yeni kasası çıkmış ve alınınca detaylı bir bakım gereken araca 35.000 tl verecek insanı tüm kalbimle şimdiden tebrik ederim.ayrıca bu aracı alacağıma yılda ortalama 10.000 km yapmış kazasız ve ilk sahibinden bir araç bulsam kesinlikle onu alırım.

• 6900 km deki aracın koltuklarına neden poşet geçirmiş onu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-turkiyede-tek-sifir-kartal-170962104/detay

buna bittim ya adam megane yi bedava veriyor bunun yaninda

• Bu arabayi uc sene 50.000 km kullandim hem de her ortamda otobanda 210 da yapdim daga tasa da vurdum eger ki corolla efsaneyse bu aracda efsanedir. Renonun yapdigi en iyi sey derim :) ustundeki motor ilk 99 yilinda cikarildi hala o motoru kullaniyorlar benzinlilerde :) 50.000 km de rutin bakimlari disinda tamirci gormedi. Ha 35.000 tl eder mi isteyene bsg derim orasi ayri :)

• makyajlı kasa, 1.5
  • Çakallar poset geçirmiş.

7000km kullanılan aracın poşeti durur mu?
  • İnsan gerçekten hayret ediyor.

Biz kullanacak araba bulamıyoruz. Millet alıyor bide kullanmadan saklıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 19 Temmuz 2014; 15:25:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.