arkadaşlar Media markt'ın 04-07 Kasım tarihleri arasında bir kampanya yapmışlar 120 GB Sony PlayStation3 549 TL hatta World kart sahiplerine 54,90TLx10 taksit imkanı ile.. Stok adedi 1000
Sony Playstation3 120 GB - 549 TL stok adedi: 1000
Medal Of Honor: Limited Edition - 99 TL stok adedi :250
Bu kampanya her mediamarkt için mi geçerli yoksa sadece istanbul mu ? Ucuzdan bir oyun kapmak güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Bu kampanya her mediamarkt için mi geçerli yoksa sadece istanbul mu ? Ucuzdan bir oyun kapmak güzel olur.
Tüm MM dükkanları için geçerli
quote:
Orijinalden alıntı: profiteer
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Tüm MM dükkanları için geçerli
Teşekkürler.
Allah belasini versin.gecen hafta best buydan 630 a aldim. bende ucuza aldim diye seviniyordum.1 hafta surdu sevincim.neyseki best buydan 3mt lik offical hdmi kablo vermislerdi ayni kablo media markette 70 tl.onuda ustune eklersek zararim azaliyor ama kendimi avutuyorum tabi
süpermiş ben zamanında 700 tl vermiştim yanında ızdırap gibi killzone 2 de vermişlerdi.
süper fiyat alacak olan kaçırmamalı
yanlış hatırlamıyorsam bugün gazete ile gelen bestbuy yada electrowolrd ilanlarından ikisinden birinde gene bu fiyattan veriyolardı. gözüme çarpmıştı belirteyim dedim.
Çok güzel bir fiyat. Ps3 almayı düşünenler kesinlikle kaçırmasın.
3 ay önce kız arkadaşıma bunun 100 tl fazlasına almıştım , on numara kampanya olmuş gerçekten, alacak olanlar kaçırmıyorlardır umarım .
Saka gibi yaa :(( Neyse ben de gidip bi Mirrors Edge mi kapsam acaba...
Mercenaries 2'yi tavsiye eder misiniz?
ps3 ün fiyatı cok cazip...
quote:
Orijinalden alıntı: mertvontrier
Mercenaries 2'yi tavsiye eder misiniz?
ben PC'de oynamıştım pek sevmemiştim
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Saka gibi yaa :(( Neyse ben de gidip bi Mirrors Edge mi kapsam acaba...
Tavsiye ederim güzel oyundur.
her sene kasimin ilk haftasi mediamarkt in dogum gunu kutlamasi yapiyorlar. pek cok seye indirim uyguluyorlar..dun ,cameralar laptoplar bi hayli indirimliydi.. yalniz calisanlar kutlama isini abartmisti,magazada gurultuden durulmuyordu.ellerde megafon, halay cekip tepinmeler falan abartiydi.
ps 3 e dikkat etmedim ,verdikleri fiyat 549 tl cok iyiymis hakkaten.
valla çok iyi fiyat.
Garantör kim acaba?
oyunlarada yansısa tadından yenmez :)
quote:
Orijinalden alıntı: metalosi
oyunlarada yansısa tadından yenmez :)
aynen valla tüm oyunlarıda şöyle güzel indirim yapıp satsalar..
ulan 2. ps3 almıstm 1.5 ay evel 2. el 600e cok koydu bu fiyatları görünce
Zamanında set halinde 900e almıştım ps3 slim 120 gb + uncharted 2 + ekstra ds3