Şimdi Ara

NEXUS 4 TEKNOSA.COM DA STOKTA 1399 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
6.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat ve özellikleri itibarıyla alınabilirliği var mı...
    aydınlatırsanız sevinirim...
    tablet zannetmiştim....vazgeçtim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATSIZ -- 24 Ocak 2013; 18:08:35 >
  • Bu fiyata almayın, aldırmayın.
  • Bekleyin beyler heyecan yapmayın, bu kadar beklediniz 1-2 ay daha bekleyiverin, para kolay kazanılmıyor(parayı kendi kazanmayanlar anlamaz), biz teknosadan zengin değiliz (söz meclisten dışarı), 1000 tl civarına inecektir.
  • Geçti anam sen gelene kadar note2 aldım ben.

Gerçi hafıza kartı yuvası olsa gene acımaz Note u satıp bunu alırdım ya neyse. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 25 Ocak 2013; 7:36:32 >
  • sar değeri hakkında bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Bu fiyata almayın, aldırmayın.

Yurtdışı Google Play Store fiyatlarına göre konuşuyorsun ama maalesef burası Türkiye. Ve bu telefon eş değerlerine çok avantajlı durumda.

Galaxy S3 alınacağına bu telefon alınır ve Google telefonu olduğu için yazılım desteğimden mahrum olmadan rahat rahat kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Bu fiyata almayın, aldırmayın.

Yurtdışı Google Play Store fiyatlarına göre konuşuyorsun ama maalesef burası Türkiye. Ve bu telefon eş değerlerine çok avantajlı durumda.

Galaxy S3 alınacağına bu telefon alınır ve Google telefonu olduğu için yazılım desteğimden mahrum olmadan rahat rahat kullanılır.

Telefonun dezavantajlarını da göze almak lazım. Büyük bir hevesle bu telefonu aldıktan sonra elinden çıkaranları biliyorum. Hem böyle kazık fiyatlara prim verilmemiş olunur. Kimse almazsa kime satacaklar telefonu?

• Telefonun yapılış amacı, kullanıcıları uygun fiyata üst düzey bir telefonla buluşturmak. Ancak Türkiye'de tam tersine işliyor bu mantık. Ne kadar kitleriz diye düşünüyor satıcılar ve devlet. 1400 olur mu bu ya ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Telefonun yapılış amacı, kullanıcıları uygun fiyata üst düzey bir telefonla buluşturmak. Ancak Türkiye'de tam tersine işliyor bu mantık. Ne kadar kitleriz diye düşünüyor satıcılar ve devlet. 1400 olur mu bu ya ayıp.

almanyada 560 euro hocam telefon... Şunu bir anlayın o telefon 350 DOLAR değil olmayacak.

Amerikada 350 dolar onunda amacı iphone egomanyasını yıkmak iphone türk malı olsa burda 350 dolar yada tl olurdu.
  • telefonun yurt dışı satış fiyatını 300 dolar (abd) olarak referans alırsak oldukça pahalı ama özellikleri alırsak uygun gibi gibi özellikle güncellemeleri ilk deneyip çıkardıkları tel olduğu için ama nexus 5 çalışmaları başladı diye duyduk full hd gelecek neler neler gelecek bakmak lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: faya85

telefonun yurt dışı satış fiyatını 300 dolar (abd) olarak referans alırsak oldukça pahalı ama özellikleri alırsak uygun gibi gibi özellikle güncellemeleri ilk deneyip çıkardıkları tel olduğu için ama nexus 5 çalışmaları başladı diye duyduk full hd gelecek neler neler gelecek bakmak lazım :D

7" ten küçük ekranda bence FullHD gereksiz kalıyor.

2 kat güçlü GPU çıkıyor çözünürlük 3 kat artıyor falan da filan.

1400TL fiyat olarak biraz yüksek gibi. Ama 1000TL de biraz abartı değil mi sizce. SII nin fiyatları malum.

Ayrıca şu an sadece teknosa da var ise fiyatı daha düşmez gibi. Zamanında Gio yu ilk Teknosa getirti. 450TL ye almıştım. Daha düşük fiyata da pek satıldığını hatırlamıyorum mesela. Fiyatı 1300 yapsalarmış daha iyi olurmuş.

Zira 16GB kapasite cidden içine video falan da atarsanız yetersiz gelir. Sadece uygulamalar için idare eder ama iş müzikti video idi dediğimizde biraz yatar.

Şu an S3 e göre artısı.

Öncelikle Google cihazı alması. Yani güncelleme sorunu yok.

Ekran biraz daha parlak.

Adreno320 GPU.

Hani bunun dışında eksi olarak bakarsak harici hafıza yuvası olmaması.

Fotoğraf kalitesi olarak S3 ün yanında zayıf kalması.

Bir de ses konusunda LG cihazlar pek başarılı olamıyor. Aam bunu eksiye yazmamak gerek zira daha karşılaştıramadım. Üstelik S3 ün de müzik kalitesi öyle aman aman değil.

• almanyada BİLE 400 euro 900 tl diyen var. abicim orası da ülke oradaki de vergi değil mi? hadi amerika değil de anlarım. bizde 500 liraya satsınlar demiyoruz ki 900-1000 tl yapsınlar alalım diyoruz. te allahım
  • Biri ust duzey telefon uygun fiyata bulusturmak demis adamlar yapms zaten s3 ten cok daha iyi cihaz daha ucuza ???

Bu arada hala su ulkede daha ucuz brda su fiyat diyenler yokmu ayar oluyorum orda ole ama alabiliyomusun mercedes almanyada turkiyedkinin yari fyatina hadi alinda binelim yapabilen varsa akil vercene is yapsin alsin 350 dolara getirsin bize 500 dolara satsin hem o kazansin hem biz madem yorumlarla insanlara bukadar yardimci olmak istiyosunuz faaliyete gecinde gorelim yoksa herkes yazar cizer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon ikibin tl olsa dahi satar, çünkü bizim toplumda ilk bende olsun veya pahalı telefon olsun da ne olursa olsun hatta şekli güzelmiş diye satın alan insanlar mevcut. Bunlar satıcılar için işin kaymak kısmı, bilinçli tüketiciler ve fiyat performans değerlendirmesi yapabilen kullanıcılar için ise zengin/gösteriş meraklısı/bilinçsiz (çok az olan hevesine ~ tutkusuna yenik düşen kısmı tenzih ederim) olan bir kısım hep oldu ve olacaktır. Her sükse yapmış yeni ürün için durum böyledir, önce piyasanın kaymağı yenir birkaç ay sonrasında ise ürün ederini bulur.
    Burada ekonomistlik yapıp devleti eleştiren insanlar gider 2000-2500 tl ye iphone alır hiç şikayet etmeden. Devleti eleştireceksen genel olarak telefonlara uyguladığı fiyatlandırma/vergilendirme politikası için eleştir anlarım, sonuna kadar haklı da olursun bu konuda ama tutup ta sadece bu ürün için eleştiri yapacaksan komiklikten öteye geçmez söylenenler. Her konuda gelişmiş devletler ile kafa kafaya gidiyoruz da bu üründe sapıtmışız gibi bi durum var sanki :)

Artık milletin ağzı yoruldu her nexus fiyatı konusunda bahsedilen 300-350$ lık fiyatın sadece play store bulunan refah düzeyi yüksek, vergilendirme sistemleri bizimkinden değişik, iphone nin tekelini kırmak için belkide maliyetine satıldığı ülkelerde sınırlı stok ile olduğunu ve genel fiyatların ülkeye göre 500-650$ seviyesinde değiştiğini söylemekten..

Bu telefon bin lira bandına düştüğünde gerçek bir fiyat performans ürünü olacak, buda 3-4 ayı bulur diye düşünüyorum ve bekliyorum.

• quote:

Telefonun dezavantajlarını da göze almak lazım. Büyük bir hevesle bu telefonu aldıktan sonra elinden çıkaranları biliyorum. Hem böyle kazık fiyatlara prim verilmemiş olunur. Kimse almazsa kime satacaklar telefonu?

Kısıtlı hafıza en büyük sorunu.

Yazılım olarak eskimez ama artan kaliteli oyun grafikleri ile oyun boyutları 2GB ı geçti gidiyor. Yani hafıza kapasitesi yüzünden cihaz çok çabuk eskir.

S3 te de karta taşınamıyor uygulamalar ama en azından müzik resim ve videoları hafıza kartına atabiliyorsunuz. Benin S3 te 32GB kart takılı. 10GB video var. Bunu dahili hafızaya atayım desem sığmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

Bu telefon ikibin tl olsa dahi satar, çünkü bizim toplumda ilk bende olsun veya pahalı telefon olsun da ne olursa olsun hatta şekli güzelmiş diye satın alan insanlar mevcut. Bunlar satıcılar için işin kaymak kısmı, bilinçli tüketiciler ve fiyat performans değerlendirmesi yapabilen kullanıcılar için ise zengin/gösteriş meraklısı/bilinçsiz (çok az olan hevesine ~ tutkusuna yenik düşen kısmı tenzih ederim) olan bir kısım hep oldu ve olacaktır. Her sükse yapmış yeni ürün için durum böyledir, önce piyasanın kaymağı yenir birkaç ay sonrasında ise ürün ederini bulur.
    Burada ekonomistlik yapıp devleti eleştiren insanlar gider 2000-2500 tl ye iphone alır hiç şikayet etmeden. Devleti eleştireceksen genel olarak telefonlara uyguladığı fiyatlandırma/vergilendirme politikası için eleştir anlarım, sonuna kadar haklı da olursun bu konuda ama tutup ta sadece bu ürün için eleştiri yapacaksan komiklikten öteye geçmez söylenenler. Her konuda gelişmiş devletler ile kafa kafaya gidiyoruz da bu üründe sapıtmışız gibi bi durum var sanki :)

Artık milletin ağzı yoruldu her nexus fiyatı konusunda bahsedilen 300-350$ lık fiyatın sadece play store bulunan refah düzeyi yüksek, vergilendirme sistemleri bizimkinden değişik, iphone nin tekelini kırmak için belkide maliyetine satıldığı ülkelerde sınırlı stok ile olduğunu ve genel fiyatların ülkeye göre 500-650$ seviyesinde değiştiğini söylemekten..

Bu telefon bin lira bandına düştüğünde gerçek bir fiyat performans ürünü olacak, buda 3-4 ayı bulur diye düşünüyorum ve bekliyorum.

Abi şekli hoşuna gider alırsın o kadar sorun değil. Tabi o da başkasından özenmediysen.

Yani sonuçta şeklini sevip almak gene kendine çıkarımdır. Ama hava atmak gösteriş yapmak için almak... Al işte bizim iş yerinde biri almış İPhone 5. Telefonunu versene arama yapıcam diye milletten telefon dileniyor. Kontörü yokmuş. Ulan önce aç karnını doyur da faturalıya geç. Ondan sonra at havanı. Bir de güya patrona hava atacak. Olum dedim sen neyin ayağındasın. Adamın ödediği elektrik faturası ile her ay 3 tane İPhone5 alınır dedim. Sustu kaldı.

Yani cidden insanımız o cihazı eline alınca bir bk olacağını sanıyor. Bu tüm marka ve modeller için geçerli.

İş yerinden bayan arkadaş işte telefon al ben sana peyder pey ödeyeyim diyor. Kaç gündür telefon beyenemedi. S6500 gösteriyorum harika seri bir telefon. S3 üm var, 400 liralık telefon rehberde benimkinden hızlı diye ayar oluyorum. Bayanımız beğenmiyor.

Ben oyun oynamıcam diyor. Falanca filanca olmasın diyor vb. Yani o da havasında işin.

Ya cidden nereye gidiyor bu millet ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Kısıtlı hafıza en büyük sorunu.

Yazılım olarak eskimez ama artan kaliteli oyun grafikleri ile oyun boyutları 2GB ı geçti gidiyor. Yani hafıza kapasitesi yüzünden cihaz çok çabuk eskir.

S3 te de karta taşınamıyor uygulamalar ama en azından müzik resim ve videoları hafıza kartına atabiliyorsunuz. Benin S3 te 32GB kart takılı. 10GB video var. Bunu dahili hafızaya atayım desem sığmazdı.

Evet hocam en büyük problem bu gibi gözüküyor bunun yanında otg de yok maalesef. Yine bildiğim kadarıyla uygulamaları hafıza kartına taşımak için yöntemler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Abi şekli hoşuna gider alırsın o kadar sorun değil. Tabi o da başkasından özenmediysen.

Yani sonuçta şeklini sevip almak gene kendine çıkarımdır. Ama hava atmak gösteriş yapmak için almak... Al işte bizim iş yerinde biri almış İPhone 5. Telefonunu versene arama yapıcam diye milletten telefon dileniyor. Kontörü yokmuş. Ulan önce aç karnını doyur da faturalıya geç. Ondan sonra at havanı. Bir de güya patrona hava atacak. Olum dedim sen neyin ayağındasın. Adamın ödediği elektrik faturası ile her ay 3 tane İPhone5 alınır dedim. Sustu kaldı.

Yani cidden insanımız o cihazı eline alınca bir bk olacağını sanıyor. Bu tüm marka ve modeller için geçerli.

İş yerinden bayan arkadaş işte telefon al ben sana peyder pey ödeyeyim diyor. Kaç gündür telefon beyenemedi. S6500 gösteriyorum harika seri bir telefon. S3 üm var, 400 liralık telefon rehberde benimkinden hızlı diye ayar oluyorum. Bayanımız beğenmiyor.

Ben oyun oynamıcam diyor. Falanca filanca olmasın diyor vb. Yani o da havasında işin.

Ya cidden nereye gidiyor bu millet ya.

Daha neleri var.
    Benim bir esnaf komşum da arkadaşında görerek bir hevesle iphone aldı, konuşup mesaj atma haricinde kedi gıdıklama ve resim çekmekten başka bir şey yaptığı yok :) çünkü bilmiyor. Birisinde birşey görürse bana yada bir başkasına şöyle birşey gördüm benimkine nasıl yaparım olur mu diye soruyor. Google playe nasıl girecem dediğide olmuştur (önceki telefonu android idi) :)
    1900 lira ver google playe girmesin olacak işmi.

2000 lira verip telefonun sadece 200 liralık kısmını kullanan büyük bir çoğunluk mevcut :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.