Şimdi Ara

Ps4 500 GB 3 oyunlu paket 1799 TL Arçelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.beyazesyabayim.com

Bence gayet sıcak fırsat!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• amazondan almış satıyor herhalde
  • alasım var ama bilemedim yani çok alışveriş yapılan bir mağaza değil herhangi bir yorum falanda göremedim çok güven vermedi açıkçası
  • YesugeiKhan kullanıcısına yanıt
    Ben az önce satın aldım mağazaya giderek. Mağazanın YouTube kanalıda var çok güvenilir yer girip bakabilirsiniz :)

• ea_wanted kullanıcısına yanıt
    evet şimdi bende telefon ile görüştüm. Ödemeyi yapacaktım fakat taksit 3+3 görünüyor ilanın sayfasında ama ödeme ekranında tek çekim görünüyor maalesef. Aradım tekrar bu ilan için kapalı olduğunu söylediler . taksitsiz almam mümkün değil maalesef :/
  • YesugeiKhan kullanıcısına yanıt
    Ben nakit aldım :&1 de indirim yaptılar :D aradığınızda dh^den ea_wanted yönlendirdi derseniz yardımcı olurlar. Donanımhaberi söyleyin.

• Bu 3 oyunu internetsiz ps yi getirip tv ye takip oynayabilirmiyim alsam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    İçinde ki oyunlar CD şeklinde oynanır.

Satın alan arkadaşlar dhden ea_wanted yönlendirdi desin. Beni referans gösterin yardımcı olurlar Ali bey var bayii de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_wanted -- 3 Temmuz 2019; 16:44:8 >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    offline olarak oynarsın hocam sorun olmaz.
  • arkadaşlar satın aldım aynı gün kargoya verdiler hem aradığımda konusacak ınsanlar buldum hemde whatsapp tan gorustum ilgililer. bu fiyatlara ıthalatcı garantili bile zor var alacak varsa değerlendirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesugeiKhan

arkadaşlar satın aldım aynı gün kargoya verdiler hem aradığımda konusacak ınsanlar buldum hemde whatsapp tan gorustum ilgililer. bu fiyatlara ıthalatcı garantili bile zor var alacak varsa değerlendirsin.
    1480e sony garantili aldık arkadaşım fırsat filan değil bu
  • Çok fazla bilginin olduğunu sanmıyorum dostum çünkü şuan piyasada ithalatçı garantili boş ps4 slim ler bu fiyattalar .
  • Şu an piyasada ki en uygun fiyat bu. Tekrar araştırın bence. :))

• Gayet iyi fiyattı. Tükendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble1 -- 3 Temmuz 2019; 21:1:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne uzatmışsın ya, o zaman sınırlı stokla satıldı bitti, ben de o zaman 1 tb 1890a aldım ee napalım şimdi, şu an böyle bir fiyat yok. Bu fiyat da gayet sıcak.
  • Bumu sıcak kaç senelik konsol Bi zahmet versinler bu fiyata. Dolarda düşüyor zaten ayrıca ps5 çıkıcak. Verdikleri oyunlarda oyun olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.