Şimdi Ara

Mass Effect 2 Türkçe Yama (Oyunceviri.com Yapımı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
20.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Mass Effect 2 Türkçe Yama (Oyunceviri.com Yapımı)

Menü ve Görevler % 100
    Diyaloglar % 100

Bu yama OyunCeviri.com tarafından hazırlanmıştır.

Mass Effect 2, BioWare tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için yayımlanan bir aksiyon rol-yapma oyunudur. Oyun, PC ve Xbox 360 için 26 Ocak 2010, PlayStation 3 içinse 18 Ocak 2011 tarihinde piyasaya çıkmıştır.[9][10] Mass Effect üçlemesinin, ikinci oyunudur.

Mass Effect 2 oyun akışı, ilk ve orjinal Mass Effect içinde verilen kararlardan etkilenir. Uzun asansör yolculukları, Mako ve karmaşık envanter sistemi olmak üzere, pek çok açıdan değiştirilmiş ve sadeleştirilmiştir. Oyun sırasında yapay zeka ile yapılan konuşmalar oyuna daha sinematik bir hava katmış olup, oyuncuların yeni eklenen içerik-duyarlı kesinti sistemiyle oynamaları da mümkün olmuştur. Ayrıca oyuncular artık savaş sırasında mühimmat ve yenilenebilir sağlık sistemine kavuşmuşlardır.

Mass Effect'de geçen olaylardan sonra, Normandy tanımlanamayan bir yıldız-gemisinin saldırısına uğramış ve Commander Shepard ölmüştür. Fakat Shepard'ın bedeni kurtarılmış, Illusive Man tarafından idare edilen, insan üstü fanatiği olan bir organizasyon olan Cerberus tarafından yeniden yaşama döndürülmüştür. Shepard nihayetinde bu saldırıdan Reapers denen ve Collectorler adında böceksi bir türü aracı olarak kullanan ırkın sorumlu olduğunu öğrenir. Ayrıca galakside birden ortadan yok olan insan kolonileri konusunda da sorumlunun yine onlar olduğunu düşünmektedir. Shepard, Collectorleri yok edeceği intihar görevine doğru yola çıkmak için artık yeni bir mürettebat oluşturmak ve güven kazanmak zorundadır.

Ekip Lideri / Çevirmen / Tester : Yunus Emre UYGUN (Ajira)
    Çevirmen : Said SÜRÜCÜ (Saidsrc)Çevirmen : Necron
    Çevirmen : Mustafa ÖZÇİÇEK (Adramelech)
    Çevirmen : Tansel DİPLİKAYA (hydratheme)
    Çevirmen : Onur SAATÇİOĞLU (One Of Them)
    Çevirmen : Mehmet Ali FIRAT (Severus)
    Çevirmen : Koray KANDEMİR (Embermoon38)
    Çevirmen : Burak POLAT (Brkplt)

Test Edenler & İmla Kontrol :Murat BAHTİYAR (Murat890)
    Can ÖZTAŞAN (Darkcan)Orfur
    Death
    Idiots
    Slh_61
    Hekimoğlu
    Karasahin
    Astral
    BAKIR-CU

Paketleme & Türkçe Karakter Kodlaması

Ömer Öz ( Admin)

Paket linki:
    http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?4152-Mass-Effect-2-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-%28Oyunceviri.com-Yap%C4%B1m%C4%B1%29

Siteyi desteklemeyi unutmayalım arkadaşlar. Her şey Türk oyuncusu içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 29 Ekim 2011; 1:27:11 >

• elinize sağlık, teşekkürler
  • elinize kolunuza saglik hocam cümleten
  • helal olsun. ellerinize sağlık ...
  • elinize sağlık, çok teşekkürler
    sayenizde artık oyunları cok daha iyi anlıyoruz karşılıksız bu kadar harika bir iş çıkardıgınız için ayrıca tsk ederim
  • Oyunun çok büyük bölümünü Yunus Emre UYGUN (Ajira) çevirmiştir arkadaşlar. Kendisini tebrik etmek lazım. Epey sürdü ama kaliteli bir yama olduğunu düşünüyorum. Yamayı kullanan arkadaşlardan yorumları alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 29 Ekim 2011; 2:09:58 >
  • Büyük iş, büyük site ! Eline sağlık oyun çeviri ekibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mass Effect 3 Türkçe Yama
    12 yıl önce açıldı
    BIOSHOCK TÜRKÇE YAMA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ellinize sağlık. Oyunceviri.com'u takibi bırakmayın. :)
  • Mükemmel! uzun süredir bu yamayı bekliyordum. Allah razı olsun.
  • elinize sağlık beyler
  • Yama dün çıkmış ben şimdi görüyorum.Başta Ajira olmak üzere hepinizin ellerine sağlık
  • Beklediğim bir projeydi. Sona ulaşması sevindirici. Bu eklenti oyunun dlc lerini de kapsıyor mu?
  • Çok uzun zamandır bekleyirdum bu yamayı ajiraya ve oyunçeviri ekibine teşekkürler, şimdi beklediğim tek türkçe yama fallout 3 kaldı onuda the manyax hocamız çoğunu çevirmişti acaba oyunçeviri ile bağlantı kurup devamını çevirmelerini isteyebilirmiyiz.
  • oley oley bunun yuzunden oyunu indirdim simdi turkcesini yamaliyorum

simdi sirada witcher var onuda sabirsizlikla bekliyoruz

cok tesekkur ediyoruz
  • Sonunda çıktı. Çok teşekkürler, elinize emeğinize sağlık arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garp the Fist -- 29 Ekim 2011; 21:55:29 >
  • Süper birde türkçe oynarız
  • Süper oldu bu,elinize, kolunuza ve yüreğinize sağlık.
  • Helal olsun indiriyorum şu anda tamda sınav dönemine geldi ama olsun
  • Yamayı kuramadım, yama programı kurulum dizini bulamıyor.Manuel deniyorum masseffect2.exe'yi görmüyor, otomatik bulmada 3-5 dk sonra hata verip kapanıyor.
    1.02 yamasıda yüklü.Nasıl çözebilirim önerisi olan var mı?
  • Parayla yapılması gereken işi bedava yapıyorsunuz.
    Bravo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.