Şimdi Ara

Mass Effect 2 Türkçe Yama (Oyunceviri.com Yapımı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
20.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phantom7

Yamayı kuramadım, yama programı kurulum dizini bulamıyor.Manuel deniyorum masseffect2.exe'yi görmüyor, otomatik bulmada 3-5 dk sonra hata verip kapanıyor.
    1.02 yamasıda yüklü.Nasıl çözebilirim önerisi olan var mı?

Repack mi çektin?
    Çözüm şu:
    İlk önce manuele tıkla. Binaries klasörünün içine gir. Alt tarafa mass yaz ve masseffect2.exe seç.
    ok le ileriyi tıkla bu sefer kur ekranına gelecek ama kur aktif değil. Şimdi yapacağın iş oradaki adres satırına "x:\...\mass effect 2" gibi olacak şekilde en sonunda "mass effect 2"yazacak "/" halde. sonra kur aktif oluyor ve hurra oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Yamayı kuramadım, yama programı kurulum dizini bulamıyor.Manuel deniyorum masseffect2.exe'yi görmüyor, otomatik bulmada 3-5 dk sonra hata verip kapanıyor.

Repack mi çektin?
    Çözüm şu:
    İlk önce manuele tıkla. Binaries klasörünün içine gir. Alt tarafa mass yaz ve masseffect2.exe seç.
    ok le ileriyi tıkla bu sefer kur ekranına gelecek ama kur aktif değil. Şimdi yapacağın iş oradaki adres satırına "x:\...\mass effect 2" gibi olacak şekilde en sonunda "mass effect 2"yazacak "/" halde. sonra kur aktif oluyor ve hurra oyuna.

Repack değil hocam, ancak dediğin şekilde oldu teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Repack mi çektin?
    Çözüm şu:

Repack değil hocam, ancak dediğin şekilde oldu teşekkürler

Afiyet olsun. İyi oyunlar.

• witcher 2 türkçe yaması çıkana kadar oynayacağım bu oyunu teşekkürler oyunçeviri.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 31 Ekim 2011; 20:39:21 >
  • bende kur sekmesi aktif olmuyor .
  • Ellerinize sağlık, ME1'i de çevirseniz ne güzel olurdu, 1'i oynamadan hiçbirşey anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birseysorabilirmiyim

Ellerinize sağlık, ME1'i de çevirseniz ne güzel olurdu, 1'i oynamadan hiçbirşey anlaşılmıyor.

İlk oyunun dil dosyaları açılamıyordu yanlış hatırlamıyorsam
  • Emeği geçen herkeze teşekküler,
    Bu oyunda altyazıları nerden aktif ediyoruz,diyalog seçenekleri dışında kapalı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Emeği geçen herkeze teşekküler,
    Bu oyunda altyazıları nerden aktif ediyoruz,diyalog seçenekleri dışında kapalı???

giriste ilk oyuna baslarken altyazilari acabiliyorsun
  • Bütün seriyi baştan oynamak farz oldu elinize sağlık
  • Çok büyük bir emek var çeviride, hikaye hakim olarak oynamak o kadar fark ettiriyor ki anlatamam. Başta Ajira olmak üzere tüm çevirmenlere tekrar tekrar teşekkürler.
  • Süper çalışma elinize sağlık
  • bu ekibi seviyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Emeği geçen herkeze teşekküler,

giriste ilk oyuna baslarken altyazilari acabiliyorsun

Teşekkürler aceleden fark etmemişim.
  • ellerinize sağlık teşekkürler
  • ellerinize saglik sizler olmasaniz biz napariz;)
  • eyvallah
    bu oyun şimdi tekrar oynanır
  • siz de farkettiniz mi, shadow broker görevindeki sistemin ismi murat'mış
  • Çeviriler bütün DLCleri kapsıyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Çeviriler bütün DLCleri kapsıyor mu acaba?

Hayır ana görevler çevrilmiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.