Şimdi Ara

Maliye Bakanı Şimşek: PKK Silah Bıraktı, Yatırımcı Patlaması Yaşıyoruz, Herkes Sıraya Giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maliye Bakanı Şimşek: PKK Silah Bıraktı, Yatırımcı Patlaması Yaşıyoruz, Herkes Sıraya Giriyor
    Maliye Bakanı Şimşek: PKK Silah Bıraktı, Yatırımcı Patlaması Yaşıyoruz, Herkes Sıraya Giriyorwww.ensonhaber.com
    Mehmet Şimşek'ten PKK'nın fesih kararıyla ilgili açıklama
    https://www.ensonhaber.com/ekonomi/mehmet-simsekten-pkknin-fesih-karariyla-ilgili-aciklama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav he he mutlaka öyledir..

• Yav he he.

• Maliye Bakanı Şimşek: PKK Silah Bıraktı, Yatırımcı Patlaması Yaşıyoruz, Herkes Sıraya Giriyor
  • bir önceki merkez bankası başkanı hanım efendi, masamda 50-60 milyarlık yatırım paraları var demiştide 100 dolarını bile görememiştik.

• Ahahah buna anca a haber izleyenler inanir :))

Dediginin olmasi icin, neler gerektigini hepimiz biliyoruzda, bilmeyenlere zorla anlatacak halimiz yok, dilimizde tuy bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gördüm aradan kaynak yapanlar var. uyaralım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes hak ettiği gibi yonetiliyor.Ağlamadan oturun aferim devam.

• Ver ordan mehteri

• Hiç de öyle birşey dememiş.
    Muhalefet trolleri daha açtığı konudan habersiz.

• Yaw He He

• Tam karikatürlük bir beyanat ama neyse.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TR iyice sıktı artık heyecen yok Maliye Bakanı Şimşek: PKK Silah Bıraktı, Yatırımcı Patlaması Yaşıyoruz, Herkes Sıraya Giriyor  %50 faiz ile borsada yatırım yapmaya çalışıyoruz bizdede var manyaklık TR borsa yatırımını 0layıp ful yabancıya kaydırma zamanı geldi hazır yabancı

yatırımcılar gelmişken

• Tabi 2030 yılında da 2 trilyon dolar GSYH ulaşacakmışız haa 2050 de 5 trilyon doları da geçecekmişiz. ( şuanda zaten 700 800 milyar dolarlarda, daha 1 trilyonu bile göremedik) hadi gördük diyelim bu adil bir şekilde neden dağılmıyor? Eşit demiyorum dikkat edin adil diyorum. Çalışan CEO tabi 100 200 300 bin maaş alır ona sözüm yok lakin kardeşim düzen böyle olmaz emekli maaşı 14 bin asgari ücretlinin 22 bin aldığı bir düzen kabul edilemez. Bu paraların adil bir şekilde dağılması gerekiyor. En azından asgari ücretli emekli sağlık giderlerini barınma ihtiyacını beslenmesini ulaşım kılık kıyafet gibi en temel ihtiyaçlarını karşılayabilsin. Kimsenin fazlasında gözü yok. Lakin artık en temel ihtiyaçları dahi karşılayamaz oldu vatandaşın %80-90 ı. Bu nasıl adalet?

• Yalan dolan...

Yatırımcı pkk 'nın silah bırakmasını zerre iplemez. Bugünkü borsanın halinden de belliydi zaten...

Dün çoğu yerde söyledim hani ülke futbol takımları gazla çalışır ya izim borsa falanda arada öyle gazla çalışır arada..

• Az önce sıra yüzünden büyük kavga çıkmış silahlar çekilmiş ölü ve yaralılar varmış diyorlar.

• Ayneeeeennnn

• Cool Sitori bro

• Evet yatırım patlaması yaşıyoruz Dolar 30'a düşdü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.