Bildirim
LPG'Lİ ARAÇTA HARARET ARTAR MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Lpgli araçta her şey olabilir hararet de neymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
lpg nin patlayabileceğinin işaretidir ! aman dikkat
bişey olmaz korkmayın , lpg ile hararet yükselse piyasada şahin doğan kalmazdı
Obd girişinden bağlanan küçük cihazlardan alın telefon ile aracın soğutma suyu derecesini hem benzinde hem lpg'de ölçün ikisi arasında herhangi bir fark olacağını sanmıyorum. Psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsiniz, _____________________________ -
sanmıyorum hocam ben taktırmadan önce her zaman aynı yerde lpg takıldı halen aynı yerde
_____________________________ |||ANKART||| Gigabyte GA-B75M-D3V soket: 1555 DDR-3 SATA6 |||İŞLEMCİ||| intel xeon 1270v2 |||RAM||| 8 GB 1600 MHZ KİNGSTON MAVİ + 8 GB 1600 MHZ KİNGSTON MAVİ |||SSD||| hi level 240 gb ssd1 windows ssd-2 gigabyte 480gb oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Dark N5 Mid Tower Kasa Siyah + 500W cooler master psu |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| logitech g213 prodigy rgb
|||MOUSE||| logitech g502 hero rgb ||EKRAN KARTI|||| gigabyte 1050 ti 4gb -
bunu anlamanın en kolay yolu bir süre benzinde kullanmak. Sağlıklı bir lpg (doğru montaj, iyi ayar) ve soğutma sisteminde hararette herhangi bir değişim olmamalı. _____________________________ -
göz yanılsaması
sağdan bakınca normal
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Lpg daha çok ısı açığa çıkarır ama arabanızın soğutma sistemi bunu dengeler. Dengelemesi lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Şimdiye kadar benzin/LPG arası hararet farkına hiç şahit olmadım.
LPG'de çok az farkla daha çok sıcaklık ortaya çıkıyor ama bu soğutma sisteminin çok rahat tolere edebileceği seviyede._____________________________ -
Gösterge paneli montaj hatalı olabilir,, simetrik değil gibi,,
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Renault Clio Techno Esprit Alpine 1.0 TCe x-tronic 90 hp
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı