Şimdi Ara

Enjeksiyonlu arabaya normal lpg nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
26.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim 99 model 1.6 16v opel astram var. kastamonu da oturuyorum. bana bir usta sıralı sistemin iyi olmadığını normal eski sistem lpg nin daha iyi olduğunu söyledi. normal lpg sıralıya göre daha iyiymiş. 600 ytlye arabama takacağını söyledi. daha önce de çok arabaya taktığını ve çok iyi çalıştığını söyledi. bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    yorumlarınız bekliyorum

• Ustanızı dinleyip sıralı sistem yerine mikserli, yani eski sistem taktırırsanız ilk olarak emme manifoltunu ve hava filtresi kutusunu(bazı modellerde) elinize alırsınız. Daha sonra başka problemler ortaya çıkar. Eğer aracınız çok noktadan enjeksiyonluysa kesinlikle sıralı sistem taktırmanızı tavsiye ederim.

Thy Majesty
  • haftadabir hava filtresini patlatırsın hocam sonra bantla yapıstırıp ustan trutturmaya çalışır gözüğmle şahit oldum enjeksiyonlu sieanya normal sistem taktırmıs vatandaşın biri sürekli sanayideymiş haberin olsun 600 daha ver kafan rahat olsun derim karar senin

kolay gelsin

2006 Model Ford Fusion 1.4 TDCİ
  • Hocam o ustaya sıralı da taktırma bence saygılar
  • Doğanı sattınızmı hocam ... Opeliniz hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım sana öyle diyene usta denmez.sulphur arkadaşın da dediği gibi em.manifoldunu patlatır.sıralı sistem çok güzel
  • Sayın brainiac_x
    acaba aracınızın markasını öğrenebilirmiyim. normal sistemi çopk noktadan enjeksiyonlu aracımda kullanıyorum demişsiniz. heralde en iyisi sıralı sistem olacak sanırım.
    bu arada doğandan kurtuldum opel astra aldım. opel astra da sıralı sistem kullananlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. atiker kullanan varmı opel astra da.
    şimdiden teşekkürler
  • 99 corolla 1.6 16 valf çok nokta enjeksiyonlu aracım var. 450 YTL ye düz sisem lovato taktırdım. Daha iyisi ve pahalısı sanırım Brc dir. manifoldu çelik olduğu için sorun çıkarmayacağını düşünüyorum ama şimdiki aklım olsa sıralı taktırırdım, en azından kafam rahat olurdu.. O zaman +750 YTL m yoktu, arabamı yeni almıştım, sıkışıktım vs. Ama mantıklı olan tabi ki en son teknoloji ve sistemi kullanmaktır. Bildiğim kadarıyla diğer markalara nispeten corolla (vvti motor hariç) mikserli, yani düz sistemi kabul ediyor.. ya da inşallah öyledir...
  • asıl o ustaya sıralı beyni takmak lazım. 3 kuruş için nasılda kandırmaya çalışıyorlar insanı, haliyle sanayideki kaliteli bilgili ustalarda bunlar yüzünden karalanıyor her ustaya şüpheyle bakıyoruz artık

Orjinalden alıntı: tutsununucunu

99 corolla 1.6 16 valf çok nokta enjeksiyonlu aracım var. 450 YTL ye düz sisem lovato taktırdım. Daha iyisi ve pahalısı sanırım Brc dir. manifoldu çelik olduğu için sorun çıkarmayacağını düşünüyorum ama şimdiki aklım olsa sıralı taktırırdım, en azından kafam rahat olurdu.. O zaman +750 YTL m yoktu, arabamı yeni almıştım, sıkışıktım vs. Ama mantıklı olan tabi ki en son teknoloji ve sistemi kullanmaktır. Bildiğim kadarıyla diğer markalara nispeten corolla (vvti motor hariç) mikserli, yani düz sistemi kabul ediyor.. ya da inşallah öyledir...

Sizin aracınızda mixerli sistem sorunsuz çalışır üzülmeyin boşuna, Bu arada manifoldunuz çelik diil aliminyum :)) Bidaaki aracınıza taktırırsınız inşallah. Malum sıralı daha cimri kullanıyor yakıtı

• Sıralı sistem kesinlikle daha iyi bir sistemdir. Benim aracımda injeksiyonlu (imzamdaki) olmasına rağmen düz sistem BRC taktırdım. Şimdiye kadar 30000 km yol gittim ve herhangi bir sorun yaşamadım, ama bu yaşanmayacağı anlamına gelmiyor. Aracımın manifoldu çelik olduğundan uygun olacağını düşündüm ve açıkçası sıralı sistem pahalıda geldi. İmkanınınız varsa sıralı sistem taktırın ve aklınızda soru işareti kalmasın.

Orjinalden alıntı: topgun37

Sayın brainiac_x
    acaba aracınızın markasını öğrenebilirmiyim. normal sistemi çopk noktadan enjeksiyonlu aracımda kullanıyorum demişsiniz. heralde en iyisi sıralı sistem olacak sanırım.
    bu arada doğandan kurtuldum opel astra aldım. opel astra da sıralı sistem kullananlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. atiker kullanan varmı opel astra da.
    şimdiden teşekkürler

aracım daewoo nexia GLX . yaklaşık 4 senedir bu şekilde kullanıyorum.

Orjinalden alıntı: ccaparli

bir nevi rodeo gibi olur. hoplaya zıplaya yolculuk yaparsınız ara ara

asıl o ustaya sıralı beyni takmak lazım. 3 kuruş için nasılda kandırmaya çalışıyorlar insanı........

Allah iyiliği versin bugün beni bayağı güldürdün
  • 1998 model renault megane1 1.6 8v aracımda sorunsuz kullanıyorum sıralıya boşuna fazladan para ödemeyin yakıta gelince biraz yüksek şehiriçi 250 yakıyo patlamaya gelince hava filtresinin kapağını 3 yerinden güzelce civatalıyorsun sorun kalmıyo
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Gülegüle binin.Biraderde vectra gls var ve aldığında üzerine normal sistem vardı,sanayiden birtürlü çıkamıyor.Taktır bir atiker sıralı dediğimde,yok yeni ayarlattım,iyi oldu vs.Ancak iki gün sonra haydi sanayiye.Artı ekstra masraflar.

quote:

Orijinalden alıntı: topgun37

Sayın brainiac_x
    şimdiden teşekkürler
  • Diğer sistem sıralı gibi yaz-kış ayar istemeyecekse, sıralı sistem kadar az yakacaksa ve aynı derecede güvenli olacaksa ne alâ.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.