Şimdi Ara

Debriyaja basınca devir yükseltme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 2004 model Ford Focus aracım var. Lpg'li fakat LPG taktıralı sadece 10.000 km oldu. Rölanti sorunum vardı , İnternetten araştırdığım kadarıyla boğaz kelebeğini temizletince o sorunumun çözüleceğine dair bir yazı okudum nitekim düzeldi fakat bu sefer farklı bir problem yarattı.

Normal yolda giderken debriyaja basınca devir yükseliyor , yaklaşık 1500-1800 arası. Yokuş aşağı araba boştayken ve ilerlerken , hiçbir pedala basmamak suretiyle araç yeniden kendi devrini yükseltiyor. İki ustaya da anlattım durumu , ikisi de rölanti motoru ve boğaz kelebeğinin yenisi ile değişmesi gerektiğini söylüyor.

Sizce sorun nedir ? ne yapmalıyım ?

• Mekanik bilgisi olan yok mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bogaz kelebegi temizliginden sonra,yeniden adaptasyon yaptirmak lazim.yoksa devir saatiniz duzelmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anka0658 kullanıcısına yanıt
    Nasıl adaptasyon yapılacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fordlar da nasil yapiliyor bilmiyorum,ama fiat aracimda aku kutup baslarini sokup,2-3 dakika kadar bekeyip tekrar takip,marsa basmadan yarim kontak yapip,1 dakika kadar da oyle bekliyordum.devaminda kontagi kapatip araci calistirinca adaptasyon islemi bitmis oluyordu(aracim marea 2.0 hlx ti)fordlarla igili netten arastirisaniz detayli bilgi illaki vardir.ya da riske girmeyim derseniz servise gidip yaptiracaksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gaza bastığımızda vites kolu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.