Şimdi Ara

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
12
Favori
23.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LuckySlevin

Arkadaşlar G402 li bir kutu var. Sizce değer mi? Satılır mı mouse? Sadece klavye de yeterli olur bana.

G402 amazonda şuan 30 dolara satılıyor.Yakın zamanda sizin elden cıkartmanız zor olabilir.
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam o zaman gerek yok. Teşekkürler yorumunuz için.
  • pusula olayı kesinlikle işe yarıyor. 2 saat önce brandiumdan aldım ve g502 çıktı. orada 1 kutu daha var ama onda 300s ya da 402 var

hatta özellikle pusula almadım. play store'dan pusula indirip evde buzdolabı magnetlerinde denedim gerçekten saptırdı. mağazada da işe yaradı sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhandrtr

pusula olayı kesinlikle işe yarıyor. 2 saat önce brandiumdan aldım ve g502 çıktı. orada 1 kutu daha var ama onda 300s ya da 402 var

hatta özellikle pusula almadım. play store'dan pusula indirip evde buzdolabı magnetlerinde denedim gerçekten saptırdı. mağazada da işe yaradı sonuçta

ciddimsin? bak ona göre gideceğim
  • erhandrtr E kullanıcısına yanıt
    Hocam pusula işe yarıyor demi gerçekten. Ona göre yarın teknosa bayisine gidip denicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @lnsurgent
    @ProGhosts

kesinlikle yarıyor.evde buzdolabı magnetiniz vardır mutlaka deneyin. kullandığım programın adı pusula 360 pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pro.app.compass&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhandrtr -- 29 Haziran 2016; 1:27:40 >
    Nasil yapacagiz ki bu islemi? Telefonu kutuya dayayip magnetic field degerinin kirmizi degere kadar yukseldigini gorursek g502 mi var demek olacak, anlatabilirseniz sevinirim. Birkac gune urunumu almaya gidecegim teknosaya, o sirada denerim bulursam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    uygulamaya baktıysanız normal değeri morumsu bir renkte fakat manyetik ya da metal bir yüzeye doğru tuttuğunuzda hemen kırmızı oluyor o değer.

mağazada sakin bir köşeye gidip açtım pusula kaç dereceyi gösteriyor diye baktım. ardından telefonu kutunun üstüne koyup hareket ettirdim ilk kutuda 2 - 3 derece oynamalar oldu

ama bunun sebebi telefonun hareket etmesidir diye düşündüm. başka bir kutuda tekrarlarken pusula 10 - 15 derece kadar saptı mf değeri de kırmızıya dönünce şansımı deneyeyim dedim

şansını deneyeceklere not olsun. maltepeparkta 4 kutu vardı hepsi zorlanmış ve 300s var. brandiumda 2 kutu vardır birini ben aldım diğerinde 502 yoktur sanıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhandrtr -- 29 Haziran 2016; 2:10:31 >
    Telefonu hareket ettirdikce ibre sapiyor ama ekranin ortasindaki deger degismiyor. Miknatis benzeri yapiya yaklastirinca deger artip kirmiziya donuyor

• Bende hassas pusula var bugün gidemedim yarın gidip denicem.

• Şuanda fiyat ne kadar?
  • Arkadaşlar 502 bulursak bunu forumda kactan satabiliriz?

• teknosada var bitane içinde g402 var laım olan olursa açtım baktım kimse bişi demedi zaten pazar yer igibi
  • acu540 A kullanıcısına yanıt
    Fiyat 200 tl mi

• fiyatına bakmadım ki
  • Arkadaşlar bugün Metrocity de kasada sordum 199 TL dediler 5-6 paket vardı. Cevahir de 15 pakete yakın mevcut

• Bi kutu buldum, pusula 54 gosteririrken 90 kusure çıkıyor, manyetik alan bulundu diyor. Alsam mı napsam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Bi kutu buldum, pusula 54 gosteririrken 90 kusure çıkıyor, manyetik alan bulundu diyor. Alsam mı napsam :)

İcinde 502 var, isteyen varsa alıp göndereyim bana gereksiz geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Arkadaşlar 502 bulursak bunu forumda kactan satabiliriz?

sıfırı 250 tl,

200 den satarsın hiç açmadan 120 tl lik klavye bedava gelir.
  • quote:

quote:

Bi kutu buldum, pusula 54 gosteririrken 90 kusure çıkıyor, manyetik alan bulundu diyor. Alsam mı napsam :)

İcinde 502 var, isteyen varsa alıp göndereyim bana gereksiz geldi

Bana yollar mısın daha önce pmden konuşmuştuk o yere gider misin gidersen ne zaman gidersin ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.