Şimdi Ara

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
12
Favori
23.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugun mall of istanbulda baktim 3 tane kutu var birini abartmiyorum ortadan yirtmislar icine baktim g402 var 2 tane daha var biride yandan acilmis onda 300s var digeri de acilmamisti ben bandaji kaldirdim kuzen dedi gorevli bakiyor sonra kadin dedi acilmasi yasak bende dedim zaten acmislar, adamlar ortadan yirtmis bildigin biz medenice aciyoruz laf yapiyorlar, arkadaslar almayi dusunuyorum ama klavye bana lazim degil nasil satabilirim bu klavyeyi satilirmi dersiniz 100 liraya gidermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 120tl ye letgodan satttım klavyeyi. Paketi açmadan sıfır kutusunda satarsan satılır yani
  • Arkadaşlar 2 hafta sonra bundan almak istiyorum. Yaşadığım yerde Teknosa var fakat Logitech Şansa Oyna Bundle yok. İnternetten sipariş vereceğim sizce içine bakıp g300s koyup mu yollarlar yoksa bakmadan mı yollarlar. Belki g502li kutuya g300s koyarlar falan sizce öyle birşey olur mu ?
  • Hocam valla ben tereddutte kaldim vs Bloody A90 aldim magazada da denemistim elimede oturuyordu, yasadigim cevre oyle bir yerki inanin bi klavyeye 40 lirayi fazla gorurler bende o yuzden vazgectim ve bu mouse'u siparis gectim. Ama sete bakarim belki onuda alirim kutusuyla ikisi 300'e gider o zaman kar yapariz yani

• Pusula taktiği telefon uygulamasında nasıl işe yarıyor onu anlamadım.Son zamanlarda gidip alan oldu mu?
  • Arkadaşlar şuan 240 tl fiyatı var ne yapsak alsakmı g502 çıkarmı o kadar okudum bişey anlamadım

• Pusula olayını deneyin yuksek oranda g502 çıkıyor pusula sapma olayı suanki en iyi yöntem.

• Şimdi dostlar ben ordu da yaşıyorum telefona yükledim şimdi kesin pusula taktiği işe yararmı korkuyorum işte adam takip etmiş bildiğin ayıptır bu :D
  • Telefon taktiği için bu tür manyetik alan dedekötrü uygulaması yükleyin değer mıknatısın üstünde artar 2-3 kutuda deneyin yüksek olanı alın. Şuan Teknosada 179TL bence gayet uygun. G300s almak isteyen denesin.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tdt.magneticfielddetector

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midair44 -- 16 Ağustos 2016; 0:48:35 >
  • Metrocity teknosa da hepsi açık 5 6 kutu vardı. Ben de içleri ne baktım bir tane 502li aldım. Bir de 402li vardı. Duruyor.

• arkadaşlar leptopum var oyun oynamak icin masue alacaktım sansa oyna almayı dusunuyorum 180 liraya dusmus sızce leptopda klavye almama gerek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreBey007

arkadaşlar leptopum var oyun oynamak icin masue alacaktım sansa oyna almayı dusunuyorum 180 liraya dusmus sızce leptopda klavye almama gerek varmı

Var tabi, laptop klavyesiyle oyun oynanmaz.

• Konuyu hortlatıcam ama kusura bakmayın ayrı konu açmıyayım dedim 99,90 TL ye kadar düşmüş sitesinde..Antalya Manavgat'ta arkadaşım vardı ona rica ettim gitti..Klasik Teknosa çalışan uydurmaları stok yanlış girilmiş demişler arkadaşa oda internet sitenizde gözüküyor yalnız demiş onlarda abi inanmıyorsan raflara bak yok elimizde demiş..Sanki rafta tutuyorlarda koca adam işinin gücünün arasında oraya kadar gitti mahçup olduk acayip sinirlendim adam gibi şikayet edebileceğim yer varmı bunları?
  • Deadwood kullanıcısına yanıt
    Fiyat iyi aslinda internetten alin direkt.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Fiyat iyi aslinda internetten alin direkt.

Sadece şubelerde hocam
  • Deadwood kullanıcısına yanıt
    Bugun bir bakayim teknosaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Bugun bir bakayim teknosaya.

Bulunduğunuz yerde varsa bakmakta fayda var Hatta fazladan varsa bende alabilirim hocam

Gerçi şu anda n11 ide ikisini ayrı ayrı alırsam LogitechG300s mouse ve LogtechG103 klavye (bundleda klavye G105) olarak varsayıyorum 162,50 Tl felan 20 tl indirim çekim (11.11 de harcanacak çeklerden değil normal alışveriş çeki onunda yarın son günü) var 142,50 geliyor hiç bunlarla uğraşmayıp öylede almayı düşünüyorum çünkü ihtiyacım var ucuz diye almıyorum.

Ayrıca sabancı.com a şikayet etmiştim az önce aradılar..Şubeyle görüştük dediler sistemsel arıza olabiliyormuş bu sorunu çözmeye çalışıyorlarmış dedi ayrıca bazı ürünler satılmıcak şekilde olabiliyor dedi..Bende dedimki kadını satılmıcak ürün dahi olsa bana yok dememeli dedim eğer aksesuarı eksikse veya outletse söylesin ben göreyim belki almak isterim dedim kadın haklısınız vs vs dedi durdu..Sadece bende değil internette bir çok arkadaşın başına gelmiş bir şey dedim..Sadece elemanlarınızmu indirimli ürünleri alacak dedim.Kem küm teşekkür ederiz dönüş için dedi ben teşekkür ederim dedim kapattı..Bunlar bu mantıkla daha çok zarar gösterirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 24 Ekim 2016; 16:26:21 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.