Şimdi Ara

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
12
Favori
23.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yada boroskop denen ince kameralarla kutunun icine kamerayi daldiracaksiniz bu da olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutuya igne sokun eger igne derine indiyse g300s dir ama daha yukarda kaldiysa g502 dir.

• Bu adamı getirin manyetik dalgalar ile hemen bulur

https://youtu.be/r9pDnyHUEVI

• geçen günler ankara'dayken bu paketi alsammı diye çok düşündüm ama içinden 300s çıkar diye vazgeçtim. sonra elazığ'a geldim çarşıya çıktım arkadaşlarla oturduktan sonra dönerken bir teknosaya bakayım paket varmı diye aklıma geldi. normalde küçük şehirlere bu konuda ayrımcılık oluyor bütün 300s li fareleri küçük şehirlere göndermişlerdir diye düşünüyordum. bu yüzden sadece bakmak maksadıyla gittim. reyona doğru giderken karşıdan baya bir stok olduğunu gördüm biraz şaşırdım. şansa setlerinin önüne gelince bir baktım bütün setlerin arka tarafının farenin olduğu tarafın kavlatıldığını gördüm (resime ekledim) kendi kendime oooo buradan hiç alınmaz içini açıp seçmişler dedim. tam önümdeki setin yapışkanı kalkmış açıktı g300s vardır diye düşündüm zaten açık olduğundan bir bakayım içine dedim kutuyu açtım içine bir baktım g502 var kısa süreli bir şok geçirdim niye almadılar acaba bozuk filanmı diye düşündüm. hemen çıkarıp fareye baktım kapalı kutu. hemen kutuyu kapatıp kaptım kasaya doğru giderken bir teknosa elemanı arkasında müşteriye bir şey göstermek için gidiyordu kutuyu görünce hemen elimden aldı. ya bu kutu bu kadar büyük'müydü dedi. neyse aldım geri kutuyu kasaya gittim. kasadaki kişi başka bir müşteriyle ilgilendiğinden bu çakalı çağırdı müşteriyle ilgilenir'misiniz dedi. bu çakal başka müşteriyle ilgilenmesine rağmen hemen koştur koştur geldi. tabi yine hemen başladı ya bu kutu bu kadar büyük'müydü diye kutuyu incelemeye. neyse sonra işte banka kartıyla ödeyeceğim dedim bir kaç işlem yaptı sonra tekrar kutuyu eline aldı kutuyu inceliyor ama bu sefer baya detaylı inceliyor. kutuya işaret mi koydular nedir bilmiyorum. baya uzun uzun detaylıca inceleyince sorun mu var dedim. yok sadece kutu ne kadar büyük diye bakıyorum dedi ben öyle deyince faturayı kesti ama o ana kadar ürün hakkında hiç yorum filan yapmadı . hiç bir şey demeden aldı eline maket bıçağını kutuyu açtı ön tarafından o ek kutuyu çıkardı klevyeyi çıkardı tabi adam baya bir panik beni de kıllandırdı bir çakallık yapmasın dedim iyice izledim o ara ulan içinden g300s çıkarmasın diyede aklıma geldi tabi bu panikle klevyeyi çıkardı tuttu onuda açtı içinde pillerini kontrol edeyim filan dedi. kablolu oyuncu klevyesinde ne pili olacaksa . neyse fareyi çıkardı g502 yorum yapmadan kısa süre baktı geri kutuya koydu. poşete koydu aldım çıktım o ara babam kapının önüne gelecek beraber gidecektik adam arkadan geldi kapının dışında beklerken geldi baktı bana bende ona bakınca geri girdi. kusura bakmayın biraz uzun oldu ama başıma böyle bir macera gelince anlatayım dedim
    sonuç olarak bütün kutular açılmıştı ki bu ticaret yapan bir firmaya yakışmıyor o setleri kimse almaz içleri açılmış. benim aldığım g502'li kutuyu meraktan mı açıp baktılar yoksa arada 199'a düşüyormuş onumu bekliyorlardı bilmiyorum açık kutuyu birde en öne koymuşlar buralarda bir yazı okumuştum teknosa elamanları seçip en arkaya koyuyorlarmış arkadakilerden seçin diye acaba ondanmı öne koydular belkide sadece meraktan açıp baktılar diyeceğim ama farenin değeri 260 lira olduğundan pek iyi niyetli düşünemiyorumtırma adamın hareketlerinide yukarıda anlattım yorum sizin o kutularda ellerinde patlayacak muhtemelen . ben erdim muradıma siz çıkın kerevetinize
    eğer alcaksanız kutunun açılıp açılmadığını iki taraflı kontrol edin sıradan bir bant yapıştımamışlar yaldızlı bir yapışkan. hepsinin açıldığı gayet net belliydi resimdede var benim aldığım aynen resimdeki gibi açıktı diğeri de yapıştırılmış olan resimdeki gibi duruyordu. bol şans sizlere.

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Ben olsam birader kurcalamasana anasini satım benim urunumu der yaygara cikaririm maket bicagiyla ellemeler felan hayirdir lan sana derim, hayirli olsun ben ikinci el almistim klavyeyi sifir ayarinda 1 hafta sonra sattim para lazım diye.

• Bu is acunun kirmizi mavi kutularindan daha heycanliymis ")

• quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

geçen günler ankara'dayken bu paketi alsammı diye çok düşündüm ama içinden 300s çıkar diye vazgeçtim. sonra elazığ'a geldim çarşıya çıktım arkadaşlarla oturduktan sonra dönerken bir teknosaya bakayım paket varmı diye aklıma geldi. normalde küçük şehirlere bu konuda ayrımcılık oluyor bütün 300s li fareleri küçük şehirlere göndermişlerdir diye düşünüyordum. bu yüzden sadece bakmak maksadıyla gittim. reyona doğru giderken karşıdan baya bir stok olduğunu gördüm biraz şaşırdım. şansa setlerinin önüne gelince bir baktım bütün setlerin arka tarafının farenin olduğu tarafın kavlatıldığını gördüm (resime ekledim) kendi kendime oooo buradan hiç alınmaz içini açıp seçmişler dedim. tam önümdeki setin yapışkanı kalkmış açıktı g300s vardır diye düşündüm zaten açık olduğundan bir bakayım içine dedim kutuyu açtım içine bir baktım g502 var kısa süreli bir şok geçirdim niye almadılar acaba bozuk filanmı diye düşündüm. hemen çıkarıp fareye baktım kapalı kutu. hemen kutuyu kapatıp kaptım kasaya doğru giderken bir teknosa elemanı arkasında müşteriye bir şey göstermek için gidiyordu kutuyu görünce hemen elimden aldı. ya bu kutu bu kadar büyük'müydü dedi. neyse aldım geri kutuyu kasaya gittim. kasadaki kişi başka bir müşteriyle ilgilendiğinden bu çakalı çağırdı müşteriyle ilgilenir'misiniz dedi. bu çakal başka müşteriyle ilgilenmesine rağmen hemen koştur koştur geldi. tabi yine hemen başladı ya bu kutu bu kadar büyük'müydü diye kutuyu incelemeye. neyse sonra işte banka kartıyla ödeyeceğim dedim bir kaç işlem yaptı sonra tekrar kutuyu eline aldı kutuyu inceliyor ama bu sefer baya detaylı inceliyor. kutuya işaret mi koydular nedir bilmiyorum. baya uzun uzun detaylıca inceleyince sorun mu var dedim. yok sadece kutu ne kadar büyük diye bakıyorum dedi ben öyle deyince faturayı kesti ama o ana kadar ürün hakkında hiç yorum filan yapmadı . hiç bir şey demeden aldı eline maket bıçağını kutuyu açtı ön tarafından o ek kutuyu çıkardı klevyeyi çıkardı tabi adam baya bir panik beni de kıllandırdı bir çakallık yapmasın dedim iyice izledim o ara ulan içinden g300s çıkarmasın diyede aklıma geldi tabi bu panikle klevyeyi çıkardı tuttu onuda açtı içinde pillerini kontrol edeyim filan dedi. kablolu oyuncu klevyesinde ne pili olacaksa . neyse fareyi çıkardı g502 yorum yapmadan kısa süre baktı geri kutuya koydu. poşete koydu aldım çıktım o ara babam kapının önüne gelecek beraber gidecektik adam arkadan geldi kapının dışında beklerken geldi baktı bana bende ona bakınca geri girdi. kusura bakmayın biraz uzun oldu ama başıma böyle bir macera gelince anlatayım dedim
    sonuç olarak bütün kutular açılmıştı ki bu ticaret yapan bir firmaya yakışmıyor o setleri kimse almaz içleri açılmış. benim aldığım g502'li kutuyu meraktan mı açıp baktılar yoksa arada 199'a düşüyormuş onumu bekliyorlardı bilmiyorum açık kutuyu birde en öne koymuşlar buralarda bir yazı okumuştum teknosa elamanları seçip en arkaya koyuyorlarmış arkadakilerden seçin diye acaba ondanmı öne koydular belkide sadece meraktan açıp baktılar diyeceğim ama farenin değeri 260 lira olduğundan pek iyi niyetli düşünemiyorumtırma adamın hareketlerinide yukarıda anlattım yorum sizin o kutularda ellerinde patlayacak muhtemelen . ben erdim muradıma siz çıkın kerevetinize
    eğer alcaksanız kutunun açılıp açılmadığını iki taraflı kontrol edin sıradan bir bant yapıştımamışlar yaldızlı bir yapışkan. hepsinin açıldığı gayet net belliydi resimdede var benim aldığım aynen resimdeki gibi açıktı diğeri de yapıştırılmış olan resimdeki gibi duruyordu. bol şans sizlere.

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE

bana yapacaklar kavga çıkarırım, tabi heycanlısın orda 502 çıkmış ses etmemişin

• quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

quote:

geçen günler ankara'dayken bu paketi alsammı diye çok düşündüm ama içinden 300s çıkar diye vazgeçtim. sonra elazığ'a geldim çarşıya çıktım arkadaşlarla oturduktan sonra dönerken bir teknosaya bakayım paket varmı diye aklıma geldi. normalde küçük şehirlere bu konuda ayrımcılık oluyor bütün 300s li fareleri küçük şehirlere göndermişlerdir diye düşünüyordum. bu yüzden sadece bakmak maksadıyla gittim. reyona doğru giderken karşıdan baya bir stok olduğunu gördüm biraz şaşırdım. şansa setlerinin önüne gelince bir baktım bütün setlerin arka tarafının farenin olduğu tarafın kavlatıldığını gördüm (resime ekledim) kendi kendime oooo buradan hiç alınmaz içini açıp seçmişler dedim. tam önümdeki setin yapışkanı kalkmış açıktı g300s vardır diye düşündüm zaten açık olduğundan bir bakayım içine dedim kutuyu açtım içine bir baktım g502 var kısa süreli bir şok geçirdim niye almadılar acaba bozuk filanmı diye düşündüm. hemen çıkarıp fareye baktım kapalı kutu. hemen kutuyu kapatıp kaptım kasaya doğru giderken bir teknosa elemanı arkasında müşteriye bir şey göstermek için gidiyordu kutuyu görünce hemen elimden aldı. ya bu kutu bu kadar büyük'müydü dedi. neyse aldım geri kutuyu kasaya gittim. kasadaki kişi başka bir müşteriyle ilgilendiğinden bu çakalı çağırdı müşteriyle ilgilenir'misiniz dedi. bu çakal başka müşteriyle ilgilenmesine rağmen hemen koştur koştur geldi. tabi yine hemen başladı ya bu kutu bu kadar büyük'müydü diye kutuyu incelemeye. neyse sonra işte banka kartıyla ödeyeceğim dedim bir kaç işlem yaptı sonra tekrar kutuyu eline aldı kutuyu inceliyor ama bu sefer baya detaylı inceliyor. kutuya işaret mi koydular nedir bilmiyorum. baya uzun uzun detaylıca inceleyince sorun mu var dedim. yok sadece kutu ne kadar büyük diye bakıyorum dedi ben öyle deyince faturayı kesti ama o ana kadar ürün hakkında hiç yorum filan yapmadı . hiç bir şey demeden aldı eline maket bıçağını kutuyu açtı ön tarafından o ek kutuyu çıkardı klevyeyi çıkardı tabi adam baya bir panik beni de kıllandırdı bir çakallık yapmasın dedim iyice izledim o ara ulan içinden g300s çıkarmasın diyede aklıma geldi tabi bu panikle klevyeyi çıkardı tuttu onuda açtı içinde pillerini kontrol edeyim filan dedi. kablolu oyuncu klevyesinde ne pili olacaksa . neyse fareyi çıkardı g502 yorum yapmadan kısa süre baktı geri kutuya koydu. poşete koydu aldım çıktım o ara babam kapının önüne gelecek beraber gidecektik adam arkadan geldi kapının dışında beklerken geldi baktı bana bende ona bakınca geri girdi. kusura bakmayın biraz uzun oldu ama başıma böyle bir macera gelince anlatayım dedim

aslında söylediğiniz gibi diyebilirdim diyesimde geldi ama g502 heyecanı sardı o yüzden ses çıkarmadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

quote:

aslında söylediğiniz gibi diyebilirdim diyesimde geldi ama g502 heyecanı sardı o yüzden ses çıkarmadım

neyse sen 400 tl lik seni 200 e aldın boşver :D

• Arkadaş yok mu bunun yöntemi yav

• Arkadaşlar almaya değermi en kötü ihtimalle g300s nasıldır (klavyeye değermi) veya g502 kazanabilmek için ne yapmak gerekir?
  • Bugün bi şansımı deneyeceğim ne önerirsiniz

• Ben aldığımda (23-24 nisanda) 200 tlden indirimli satılıyordu hatta internetten alınca 46 tl indirim kuponu da kazanıyordunuz.Arada böyle indirim kampanyaları oluyor.Ürünün fiyatını takip etmekte fayda var.

• Beyler varmı önerisi olan :)
  • Bugün armada teknosa da iki tane var dı baya bi düşündüm eşimle kutular baya salladık az ses geleni aldık ve sonuc

Bu mesaja eklenen görseller:

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno_gus -- 22 Mayıs 2016; 20:52:41 >
  • tekno_gus kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)

• Ne kadar cok g502 var ya g300s bulmak mesele sanirim :)

• G502 yi satın klavye bedavaya gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: secokul

Ne kadar cok g502 var ya g300s bulmak mesele sanirim :)

G300 çıkanlar forumlara yazmadığı için öyle bir algı yaratılması normal.
  • Valla ben büyük bir ümitle aldım, G300s çıktı.Ama hile yapıldığını düşünüyorum açıkçası.Çünkü internetten alıp mağazadan teslim seçeneğini kullandım.Mağazada adam gitti getirdi içerden seçme bakma imkanım olmadı ve bence adam biliyordu.Çok güvenmeyin.Seçebilirseniz kendiniz seçin.Bide 240 tlye almayın g300s çıkarsa net zarardasınız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.