Şimdi Ara

LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
12
Favori
23.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  LOGITECH GAMING ŞANSA OYNA KLAVYE+MOUSE

http://m.teknosa.com/urunler/125087961/logitech-gaming-sansa-oyna-klavyemouse-bundle-2101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 10 Ocak 2016; 17:11:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir ara bunun bir hilesi vardı önceki logitech şansta bunun da bulunur belki :)
  • Fiyat pahalı değil mi? G105 klavye geçenlerde kliksa da 85 liraya satıldı, içinden de G300S çıktığını düşünürsek ederi 150 lira.
  • G502 çıkana kadar iade edip yenisini alsak?
    Sonuçta yasal hakkmız değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: version53

G502 çıkana kadar iade edip yenisini alsak?

aynı fikirdeyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

quote:

Orijinalden alıntı: version53

G502 çıkana kadar iade edip yenisini alsak?

aynı fikirdeyiz :)

Alıntıları Göster
    G502 çıkarsa sıcak,değilse değil.Ben sıfır G402 yi 100 liraya verdim mesela..

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

G502 çıkarsa sıcak,değilse değil.Ben sıfır G402 yi 100 liraya verdim mesela..

Alıntıları Göster
    bu konu öldü değilmi beyler bu sene bi ekşın olmadı?
    Logitech Çanta+M235 Mouse 70>1TL > Apple Standı 280>20 TL (%98,5 İndirimler)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orhan kullanıcısına yanıt
    Ne zaman hocam ?

• 3 hafta önceydi sanırım.hatta bkm express 20 tl iadesiyle ben 65 liraya almış oldum.black fridayde de 90tlye g402 almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 10 Ocak 2016; 16:12:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyiymis ya bende 60 tl ye ikinci el g105 ariyorum bulursam alicam vala. Satiyorsaniz haberim olsun hocam hayirli günler :)

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum hocam g105 fiyatina bakmak icin teknosaya gittim bu kampanyayi gösterdiler internete hemen konu acayim dedim faydalanmak isteyen olursa faydalansin diye

• Yanlış anlamadiysam bu kutunun içinde. G105 ve g300s var ve bazılarında g300s yerine g502 var öyle mi?

• BusteID B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende öyle anladım, valla tam olarak bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-575E87AA4

Hocam bende öyle anladım, valla tam olarak bilmiyorum :)
    Eğer rastgele koyulmuşsa teknosa çalışanları hepsini almışlardır % 99,99..
  • Ölücü mod on

G502 g300s den yaklaşık 60 gr ağır. Dijital tartılardan( hani şu yiyecek falan ölçenlerden) birini alıp kutuları tartın :-). G502 niz hayırlı olsun :-)

Ölücü mod off

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Hocam o tartiyi teknosada nerden bulalim hadi bulduk lan sen ne yapiyon demezlermi calisanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Ölücü mod on

G502 g300s den yaklaşık 60 gr ağır. Dijital tartılardan( hani şu yiyecek falan ölçenlerden) birini alıp kutuları tartın :-). G502 niz hayırlı olsun :-)

Ölücü mod off

ayrıca bunu düşünmüş olma ihtimalleri var
    diğer kutuya o kadar extra ağırlık ekleyerek ;)
    ölücü mod boşa gidebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

quote:

Ölücü mod on

Ölücü mod off

ayrıca bunu düşünmüş olma ihtimalleri var
    diğer kutuya o kadar extra ağırlık ekleyerek ;)
    ölücü mod boşa gidebilir

Yok o da kesmez bizi hacı bu havalimanlarında kullanılan X-ray tarayıcıdan getirip gormek lazım.

• @Emir M.

O tartı teknosa da yok ama hepsiburada da ücretsiz kargolu bir tane alıp sonra işiniz bittiği zaman iade edersiniz. Çok çok tartı sizde kalır. Temiz 100 tl kar. Gerçek bir ölücü kimin ne dediğini önemsemez :-) . Şaka maka kutunun içinde g700s olsa ciddi ciddi düşünebilirdim bunu. Klavyeyi de 60 a üstteki arkadaşa satardım :-)

http://www.hepsiburada.com/cvs-dn-3801-cam-mutfak-terazisi-p-MTCVSDN3801

@bulent35220

Bizim gerçek ölücülere ihtiyacımız var bunu deneyecek. Ama bu kadar absürt bir şeyi deneyebilecek birinin olduğunu düşündüklerini sanmıyorum. Sonuçta üretenler yabancı :-)

• quote:

@Emir M.

O tartı teknosa da yok ama hepsiburada da ücretsiz kargolu bir tane alıp sonra işiniz bittiği zaman iade edersiniz. Çok çok tartı sizde kalır. Temiz 100 tl kar. Gerçek bir ölücü kimin ne dediğini önemsemez :-) . Şaka maka kutunun içinde g700s olsa ciddi ciddi düşünebilirdim bunu. Klavyeyi de 60 a üstteki arkadaşa satardım :-)

http://www.hepsiburada.com/cvs-dn-3801-cam-mutfak-terazisi-p-MTCVSDN3801

@bulent35220

Bizim gerçek ölücülere ihtiyacımız var bunu deneyecek. Ama bu kadar absürt bir şeyi deneyebilecek birinin olduğunu düşündüklerini sanmıyorum. Sonuçta üretenler yabancı :-)

Tarti olsa evde hassas gider denerdim. Ama sirf bu is icin bir tanede tarti alirsam oluculuk bosa gider.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.