silinebilir
silinebilir
Banka uygulamasının sesini nasıl kapatabilirim?
|
Aracım geri vitese çok zor geçiyor
|
Clio 0.9 TCe yağ tavsiyesi
Herkese merhaba. Forumda birkaç saatlik araştırma yaptım sorumla alakalı fakat kimsede net bir cevap yok. Kimisi 5W/40 devam edilecek diyor, kimisi servis bile artık 5W/30 geçti diyor, kimisi Shell Helix Ultra 0W/40 öneriyor kendi yağ seçicisi diyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba? Yağ bakımı yaklaştı :)
Telefonun kapalı kutuda durmasının zararı var mı?
|
Kart bilgilerim çalınmış, ekstra neler yapabilirim?
Merhaba herkese. Getir'den mesaj geldi, kartınızdan alışveriş yapılmıştır diye fakat benle bir ilgisi yok tabi. Getir hesabım çalınmamış, sadece kart bilgilerim çalınmış, sanal kart. Sanal kartın 3 haneli limiti kadar maalesef limitin neredeyse tamamını kullanacak şekilde ödeme yapmışlar. Mesaj geldikten 10 dakika kadar sonra banka müşteri hizmetlerine ulaştım ve sanal kartı kapattırdım, asıl kartımın da internet alışverişini kapatarak harcama itirazında bulunduk, 200 güne kadar bulabilir sonuçlanması ve iade yatmayabilir bilgisi verildi. Getir'i aradığımda da biz kart bilgisi tutmuyoruz, o yüzden kim sipariş etmiş bulmamız ve iptal etmemiz mümkün değil dediler. Ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu acaba daha önce böyle bir durum başına gelen var mı? Teşekkürler.
silinebilir
silinebilir
Herkese merhaba, aracım Manuel. Sehirici yakıt tüketimini azaltmak için bir an önce gaza asılıp 1. ve 2. vitesten kurtulmak mı gerekir yoksa olabildiğince pedala yumuşak basıp deviri yavaş artırarak mı vitesi yükseltmek gerekir? Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi? :)
3800TL'ye Xiaomi Mi Note 10 Lite alınır mı?
Herkese merhaba. Telefonda oyun oynamıyorum. Günlük kullanım için, takılma, donma vs. problemleri olmayan, ekranı düzgün bir cihaz arıyorum, kamera da aman aman önemli değil. 6GB Ram, 128GB depolama alanlı bu telefonu buldum. Sizce parasını hakeden bir telefon mudur?
Clio 4 hangi paket, hangi yıl kararsız kaldım
Herkese merhaba. 0.9tce clio almayı düşünüyorum fakat yıl ve paket kararını veremedim. İnternette bazen icon paket görüyorum, ekranı yok. Bazen touch paket görüyorum joydan farkı yok. Katalog araştırması yaptığımda da birbirinden ayrılan farkları göremedim açıkçası, birbirinden farklarını görebileceğim bir site varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Net bir bütçem yok kredi çekip alacağım icin fakat çıkabileceğim maksimum bütçe 150 bin lira olur gibi düşünüyorum. İlk arabam olacak nasip olursa, tecrübeli abilerimden yardımcı olabilecek varsa sevinirim, iyi forumlar
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.743
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 54.676 (Bu ay: 2.665)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.091 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar